Cenerupe ja vidim crtu na testu 🤗. A LH je ono bas pozitivna i meni bi na tvom mjestu pobudilo sumnju. Wuhuuuu drzim 🤞 da je to toooo….jedva cekam sljedeci testic…
Drugo pitanje, kaj ovulacijska traka može pokazat trudnoču ?
Moze da. Imale smo vec par trudnica tu da su nam piskile lh trakicu i bile su pozitivne. Jako pozitivne. Ali moras naravno uraditi test i biti trudna. Jer nemres nazvat ginekologa i rec trudna sam jer mi je LH trakica pozitivna. Rec ce ti da si luda. Al da LH trakice mogu detektirat trudnocu.
Pozdrav cure.... Ovdje je veselo....
Martina1982 ima naaade!
Ostale vidim sve po starom.... Lovite sjene... Neke curite...
Ja prijavljujem neki iscjedak boje capuccina.. tako da je M na pomolu.... Ako me pocne boljet glava znam da ce doci vrlo brzo.
Lijep pozdrav svima...
Hellooou lejdis,bas je zanimljivo vidim...
Crnerupe vidim i ja crticu samo neka ona tamni,A da je cudno to s Lh trakicom je,moze biti i trudnoca,a jednom sam citala da cure sa policisticnim jajnicima znaju imati Lh trakicu pozitivnu cesto tjekom ciklusa,nadam se da to nije u tvom slucaju... i da u tebi krije mala mrvica. 😁❤️
Slee,jesi li piskila trakicu danas?
Kod mene situacija je takva da imam obilan iscjedak vec danima... vise nego inace,bijelo vodenast,kad se osusi bas se vide bijeli tragovi. Piskila sam i ja kineze i jucer i prekjucer i naravno oba su bila pozitivna. Slabo ali vidilo se... nisam kacila sliku jer nekako mislim to je kinez,neznam ni zasto ga piskim... valjda nemogu docekat da pisnem pravi test.od simptoma samo jedem vise,cice i dalje bole I to je to.
Sad gledam kako ste si napravile dole da vam pise koji ste dan ciklusa,fora je i ja cu si napravit 🙃
Hej Breskvice 😍 uuu i kod tebe se svasta nesto dogada...daj ti nama slikice kineza svejedno...znas da mi volimo sjene...mene bole jajnici i dalje...iako pik bio prekjucer i jucer mislim da cu jos dns jednu pisnut al cisto zato jer mi je ostala jos ta 1 trakica pa da ne čami u ladici do slj.ciklusa :D
Ooo breskviceee idessss!!!! Neka sjenica!!! Neka tamni!
Ja sam piskila, al meni cak ni sjenica lazna ne dolazi! Bijelooo ko snijeg!
Prekul mi je to s tickerima u potpisu, ne moram svakog pitat koji si dan ciklusa, sve pise!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Napokon docekam sloboda dan od svega i imas sta i viditi. Bas vam je veselo 😊
Marina zbog tebe mi je posebno drago, drzim fige da sve bude super. Ti si ona koja nas sve uvijek diže ovdje, pa mi je posebno drago sto se dobro raspolozenje vratilo 😊
Hvatajte sjenice svi ih volimo, i ja cu ih hvatati za koji dan 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ne Marina, vec Martina. Vadila sam zub danas, jos uvijek sam kao nadrogirana pa su greske oprostene 😂😂😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam probala to dodat na profil ali zapelo mi nesto... uspijela sam se ulogirat i sve napravit ali neznam sta dalje. Tj neznam kako da mi sad bude tu zaljepljeno na moje postove...
Evo ovo su testovi gornj je od jucer i danas ovaj dole
https://ibb.co/LvJ86VF
Cenerupe ja vidim crtu na testu 🤗. A LH je ono bas pozitivna i meni bi na tvom mjestu pobudilo sumnju. Wuhuuuu drzim 🤞 da je to toooo….jedva cekam sljedeci testic…
Drugo pitanje, kaj ovulacijska traka može pokazat trudnoču ?
Pa LH trakica je meni jucer bila i sumnjiva jer znam da sam imala ovaj mj O 100% i jos trebam dobiti za 5 dana pa mi je bilo glupo da je O sada isto i na samom kraju ciklusa makar nikada ne znas i to mi je bilo znak ili je cista u pitanju ili T mozda posto ti LH detektira alfa lance kojih ima u ranoj fazi trudnoce puno vise nego beta lanaca dok se ne krene izlucivati hormon u tolikoj kolicini koji bi pokazivao trudnocu na samom testu zato je meni test na HCG jedva vidljiva crtica,a LH trakica evo drugi dan zaredom jako tamna tako da mi je sumnjivo,ali to nije pouzdani znak nego sam napravila oba testa cisto da vidim moze li se na neki nacin mozda utvrditi da ima neka povezanost i malo sam jucer citala na netu o tome pa eto..bilo je dota slucajeva da su cure imale pik kada je test na HCG imao jako jako slabo vidljivu crticu
Znaci ako sam sam piskila i trakica mi je pokazala samo jednu crtu, nisam trudna ? M ne očekujem 12-tog
Breakva, znaci i kod tebe se vide jako svijetle crtice, kao i kod Arwen i Crnerupe, znaci ne znam sta da kazem 😂😂 na istim testovima.
Nadam se da ste sve 3 trudne!! 🤞🏻
I ja se nadam al vidjet cemo...razmisljam posto imam trakica da mozda i veceras napravim testiranje da vidimo sto ce pokazati 😂😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji