Hvala mallla na informacijama, to cemo ovaj mjesec provjeriti. Hoce li utjecati na rezultate ako pije selen i cink? Ili da pocne piti selen i cink nakon pretraga?
Ja isto svaki cas dolazim provjeriti jesu li se javile arwen i crnerupe
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Evo nisam stigla prije nego sada na pauzi jer sam preko glave zatrpana poslom i papirima.. spoiler alert prije nego kliknete na link: tesko cete vidjeti na slici za HCG test crticu al ja ju vidim iako je slabasna,a ovo ljeto sam radila iste testove kada su bili bijeli bijeli da bjelji nisu mogli biti i kada je bila biokemijska pa je bila crtica tako da neznam..enivej,gornja je za T a donja kao za O i namjestila sam ih doslovno da je crtica iznad crtice... e sad vjerojatno necete vidjeti,ali golim okom je vidljiva 😱🙈
Link: https://ibb.co/wRwk3bB
Ja ju na slici vidim kad zumiram al sasvim slabasno,al golim okom mi je vidljivija...
Evo mozda ovako budete nesto slabasno vidjele:
https://ibb.co/VS8YWDD
Znaci na ovim testovima nikad nikad nisam vidjela ni sjenu ili crticu ama bas nikad pa cak i ako sam ga radila rano ujutro,a kasno navecer bacila pogled,bio je bijel da bjelji nije mogao biti..mislim ovo tretiram kao negativno,ali opet,mozda? 🙈
Vidim vidim na svim fotkama koje si poslala! Ja vjerujem da je to to! Hoces kupovati jos koji test?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tretiram jos uvijek da je negativan test iako nikad nisu bacali ni sjene ni crtice pogotovo jer bi za nekih 5 dana tek trebala dobiti pa ne znam,s tim da mi je lice konstatno toplije nego inace, simptoma da trebam dobiti nema i dalje,iscjedak je tu neki i tako...vidjet cemo za 5 dana😂
Vidim vidim na svim fotkama koje si poslala! Ja vjerujem da je to to! Hoces kupovati jos koji test?
Ako ce kasnit uzet cu digitalni,ali sam namjerno htjela napravit i LH test pa da vidim jel mozda ima povezanosti ikakve,to mi je i probudilo sumnju mozda na mogucu T
Crne rupe ja vidim crticu i to odmah na obe slike...ak do sad na tim testovima nisi imala ni sjene, ovo bi stvarno moglo bit to!!!! 💪💪💪❤❤❤❤
Crne rupe ja vidim crticu i to odmah na obe slike…ak do sad na tim testovima nisi imala ni sjene, ovo bi stvarno moglo bit to!!!! 💪💪💪❤❤❤❤
Ja se nadam 🥰🥰🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji