Martina napeto je kod tebe.... Čekamo vijesti 😄 i da baš si slučaj za istraživanja.... Ono kao anovulacijski ciklus kad ono stigla ovulacija... Nije joj se dalo prije 😂
url=https://lilypie.com]
Curke ja nemam za sebe dobar feeling ovaj mj. Prvo taj pik koji traje 2 dana, pocela sam se napuhivat, mislim da mi stitnjaca opet divlja pa se punim vodom 😡 u svakom slucaju, ne mislim da je ovaj mjesec moj al se jako veselim s vama...Martina sretnooooo! Bas je napeto kod tebe....Crnerupe cekamo slikicuuuuu....kak si ti Malla? Slee?
Eto mene. Dakle ovo nije Folikul nego cista. Nesto treba biti oko 200 a meni je 70 to znaci da je cista. Estrogen i progesteron su mi jos niski. Reko je da sam jos u prvoj fazi ciklusa ali da nije jos sve izgubljeno. Posto na drugom imam male folikulice dao mi je Klomifen i imam kontrolu u srijedu. Vidite koliko znaci kad radis hormone. Tko zna koliko je to puta bilo do sad a ova moja nije skuzila. Jer ona vidi sam Folikul al bez nalaza nemre znati dal je pravi ili cista. Tak da opet imam fore jos. 🤣🤣🤣🤣 koje ludilo. Znaci tek bi mi mozda Ovulacija zapravo bila za nekih desetak dana. 🤣🤣🤣
Crnerupe jedva čekam slikicu 😁
Justagirl2201 ne razumijem kakvom vodom??
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Martina sretno, justagirl ima nade jos je rano..
Kod mene nis novo 4dpo, jedino sto mi temp 4 dana zaredom visoka, sto mi do sad jos nije bila tako pa u meni cuci neka nadica ☺☺
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Buduci da sam na terapiji zbog usporenog rada štitnjače, postoje periodi kada se napuhujem, dakle izgledam deblje al to zapravo nije debljina vec se u tijeku nakuplja voda i od toga budem napuhnuta i naizgled deblja...kad mi je stitnjaca ok, onda se ispušem i budem ok, tj.normalno kao i inače...a ovaj cijeli mj.sam bas napuhana i nikakva pa zbog tog nemam dobar osjecaj za T
A uzimaš terapiju? Jer meni štitnjače radi prekomjerno i uzimam terapiju
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dakle Martina ja sad dok ovo čitam izgledam ovako 🙄 ok 1 faza 45 dana 😂😂 ok sve ok.... Bitno da će O stić. Al sam presretna da je napokon neki dr. U tvojoj okolini nešto poduzeo.... Wow eto.... Nek odma od prve bude uspjeh pa da feštamo.
Justagirl2201 nije ništa još izgubljeno ali ako nisi već neko vrijeme kontrolirala štitnjaču bilo bi dobro da odeš i kažeš da pokušavaš ostati trudna pa da ti prilagodi terapiju tom cilju.
Kod mene 3dc, curim čisto crveno, s ponekim ugruškom, bolova nema samo bezvoljnost. A zanimljivo mi je da su mi grudi još napuhane i pomalo bolne.... Ovo je zbrčkan mjesec
Justagirl ne gubi nadu bezveze, ali to sto mallla kaze, odi provjeri za svaki slucaj.
Ja sam ovaj mjesec uzasno napuhana, izgledam kao da sam u 5. mjesecu trudnoce, a nemam viska kila inace, samo mi je trbuh izletio. Problema sa stitnjacom nemam. Tako da mozda i tebi od neceg drugog.
Martina, zeno, kod tebe stvarno svasta! Cini mi se super taj doktor! Drz se njega i neka bude odmah uspjesno!
Ja sam danas ok sto se tice bolesti. Sto se tice potencijalnih simptoma t, nema nicega. Deprica sam danas i neka bezvoljna, a i inace mi na 8dpo pocne takvo raspolozenje.
Ovaj mjesec muz ide na sistematski i trazit ce uputnicu za spermio. To trazi kod urologa ili kako to ide? Kod svoje doktorice? Ima li nekog iz Rijeke, a da je bio u bolnici raditi spermio?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee uputnicu mu daje dr. Opće prakse a uz to može napravit i bris uretre i uzv testisa to radi urolog, te spermiokulturu tako nekako se zove!
Sortiraj odgovore
Najstariji