Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    10. Siječanj 2020. 18:02

A ja sam dosta skepticna sto se tice tih trakica,ali eto cisto da nesto piskim dok ne uzmem pravi test.Ufff kad bi barem bile sve 3 to bi bio bas turbo mjesec 😁😁😁
    Arwen i crnerupe koji ste dpo?

10. Siječanj 2020. 18:03

Breskva

Hellooou lejdis,bas je zanimljivo vidim…
    Crnerupe vidim i ja crticu samo neka ona tamni,A da je cudno to s Lh trakicom je,moze biti i trudnoca,a jednom sam citala da cure sa policisticnim jajnicima znaju imati Lh trakicu pozitivnu cesto tjekom ciklusa,nadam se da to nije u tvom slucaju… i da u tebi krije mala mrvica. 😁❤️
    Slee,jesi li piskila trakicu danas?
    Kod mene situacija je takva da imam obilan iscjedak vec danima… vise nego inace,bijelo vodenast,kad se osusi bas se vide bijeli tragovi. Piskila sam i ja kineze i jucer i prekjucer i naravno oba su bila pozitivna. Slabo ali vidilo se… nisam kacila sliku jer nekako mislim to je kinez,neznam ni zasto ga piskim… valjda nemogu docekat da pisnem pravi test.od simptoma samo jedem vise,cice i dalje bole I to je to.
    Sad gledam kako ste si napravile dole da vam pise koji ste dan ciklusa,fora je i ja cu si napravit 🙃

Pa ne znam..mozda su preko noci postali policisticni pa zato,ali kazem jedino mi ta LH trakica pokazuje mozda na prisutnost ciste posto nikad nisu bili policisticni,a ovo ljeto su bili cista ko suza i radili ko violina kako bi rekao doktor pa ne znam...zato sam radila paralelno oba testa 😂

10. Siječanj 2020. 18:05

Breskva

A ja sam dosta skepticna sto se tice tih trakica,ali eto cisto da nesto piskim dok ne uzmem pravi test.Ufff kad bi barem bile sve 3 to bi bio bas turbo mjesec 😁😁😁
    Arwen i crnerupe koji ste dpo?

Sad bi bio po racunici 8 DPO a sad ko zna...al mi je zato i cudno 6 dana prije ocekivane (sinoc) da je pik na LH trakici zato se i bojim da nije cista 

Mallla
    10. Siječanj 2020. 18:07

Crnerupe vidim crtu svakako! Sretnooo!
    Slee neće utjecat cink i selen, njihov utjrcaj u spermi će biti za 3mj jer se sperma obnavlja svako 3 mj. 

url=https://lilypie.com]

10. Siječanj 2020. 18:09

Mallla

Crnerupe vidim crtu svakako! Sretnooo!
    Slee neće utjecat cink i selen, njihov utjrcaj u spermi će biti za 3mj jer se sperma obnavlja svako 3 mj.

Hvala ti! Vidjet cemo za par dana sto se dogada 😃🤞🏻

Mallla
    10. Siječanj 2020. 18:17

Breskva također vidim crte... Tako da cure navijamo junački i čekamo još slikica!
    Za sticker odete na lilypie.com i izaberete sve što ćete, onda kliknete na forum (kad vam dođe link) pa na BBC i onda to kopirate. Vratite se na missmama i u svoj profil uđete, listate vaše osobne podatke i taj link zaljepite u rubriku vaš potpis..... 

Mallla
    10. Siječanj 2020. 18:18

Ne BBC već BCB uglavnon skužit ćete

10. Siječanj 2020. 18:20

Breskva

Ja sam probala to dodat na profil ali zapelo mi nesto… uspijela sam se ulogirat i sve napravit ali neznam sta dalje. Tj neznam kako da mi sad bude tu zaljepljeno na moje postove…
    Evo ovo su testovi gornj je od jucer i danas ovaj dole

https://ibb.co/LvJ86VF

Odes na Moj profil - potpis- i tamo zaljepis link koji si napravila sa slikicom. Jesi isla preko FF ili ona Lilipy ili kak se vec zove. Mallla ga ima na svom potpisu. I onda kad kliknes na njen potpis di su joj dani ciklusa prebaci te na stranicu i tamo mozes napraviti sta oces. I kad je gotovo pokaze ti par linkova. Ne znam tocno koji moraa odabrat. I jedan od tih linkova zaljepi kako sam navela na pocetku. 

Breskva
    10. Siječanj 2020. 18:50

Evo uspjela sam,hvala cure... eto sad cemo znati sve kako disemo 😅
    Crnerupe, ja sam 7 dpo blizu smo...evo sad cu bas ja pisnut jednu Lh pa cemo vidit kakva je... inace nisam nikad piskila tako kasno. Javim

10. Siječanj 2020. 19:00

Breskva

Evo uspjela sam,hvala cure… eto sad cemo znati sve kako disemo 😅
    Crnerupe, ja sam 7 dpo blizu smo…evo sad cu bas ja pisnut jednu Lh pa cemo vidit kakva je… inace nisam nikad piskila tako kasno. Javim

E moze,meni su i sinoc i jutros LH trakice pokazivale pik al je jutros bila i crtica slaba na testu za T 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.