Hvala mallla na informacijama, to cemo ovaj mjesec provjeriti. Hoce li utjecati na rezultate ako pije selen i cink? Ili da pocne piti selen i cink nakon pretraga?
Ja isto svaki cas dolazim provjeriti jesu li se javile arwen i crnerupe
Baš sam htjela pitat za Cink.. navodno da je dobar za pomoc kod začeća kod žena, a opet i za muškarce za spermace.. malo sam zbunjena 🥴
Tretiram jos uvijek da je negativan test iako nikad nisu bacali ni sjene ni crtice pogotovo jer bi za nekih 5 dana tek trebala dobiti pa ne znam,s tim da mi je lice konstatno toplije nego inace, simptoma da trebam dobiti nema i dalje,iscjedak je tu neki i tako…vidjet cemo za 5 dana😂
..vidi se crtica 🤞🏼❤
Cenerupe ja vidim crtu na testu 🤗. A LH je ono bas pozitivna i meni bi na tvom mjestu pobudilo sumnju. Wuhuuuu drzim 🤞 da je to toooo....jedva cekam sljedeci testic...
Cenerupe ja vidim crtu na testu 🤗. A LH je ono bas pozitivna i meni bi na tvom mjestu pobudilo sumnju. Wuhuuuu drzim 🤞 da je to toooo….jedva cekam sljedeci testic…
Drugo pitanje, kaj ovulacijska traka može pokazat trudnoču ?
Cenerupe ja vidim crtu na testu 🤗. A LH je ono bas pozitivna i meni bi na tvom mjestu pobudilo sumnju. Wuhuuuu drzim 🤞 da je to toooo….jedva cekam sljedeci testic…
Drugo pitanje, kaj ovulacijska traka može pokazat trudnoču ?
Pa LH trakica je meni jucer bila i sumnjiva jer znam da sam imala ovaj mj O 100% i jos trebam dobiti za 5 dana pa mi je bilo glupo da je O sada isto i na samom kraju ciklusa makar nikada ne znas i to mi je bilo znak ili je cista u pitanju ili T mozda posto ti LH detektira alfa lance kojih ima u ranoj fazi trudnoce puno vise nego beta lanaca dok se ne krene izlucivati hormon u tolikoj kolicini koji bi pokazivao trudnocu na samom testu zato je meni test na HCG jedva vidljiva crtica,a LH trakica evo drugi dan zaredom jako tamna tako da mi je sumnjivo,ali to nije pouzdani znak nego sam napravila oba testa cisto da vidim moze li se na neki nacin mozda utvrditi da ima neka povezanost i malo sam jucer citala na netu o tome pa eto..bilo je dota slucajeva da su cure imale pik kada je test na HCG imao jako jako slabo vidljivu crticu
Crne rupe i ja vidim
Drzim fige na najjace 👌👌👌👌
Cink je dobar za muske i selen a za zene nemam pojma😂
Imam apotheku doma al ne pijem cink.
Crne rupe i ja vidim
I ja sama sebi drzim fige imenjakinjo,al kako Bog da tako ce biti 😄
Crne rupe i ja vidim
I ja sama sebi drzim fige imenjakinjo,al kako Bog da tako ce biti 😄
https://www.cochrane.org/hr/CD000230/uzimanje-cinka-za-poboljsanje-ishoda-trudnoce-i-djece
Ma joj neda mi se jos i cink piti
Bojim se da je to sve previse😂
Jbt za sve zivo pise na internetu da je dobro za plodnost😂😂
Hahah bas :) meni za sad dosta nocurak i immuno complex...ak prode jos par mjeseci a ne ostvarimo T onda cu ic dalje proucavat itd. Ja imam temp 37, vruce mi je, napuhnuta sam....sad krece ono mucno razdoblje čekanja i 100 pitanja :D
Sortiraj odgovore
Najstariji