Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2020. 19:31

Breskva

Evo ja pisnula ovako izgleda…
    https://ibb.co/hmQFymy

Da,tebi je slaba kontrolna,a meni vec dva dana zaredom pokazuje pik tak da,nemam pojma 🤷‍♀️ Mozda je cista neka obzirom na pozitivan HCG i pik na LH trakici...

Malena0908
    10. Siječanj 2020. 19:36

Samo da isprobam dal i kod mene ima sticker i kako izgleda. Citam vas uredno svaki dan, ali stvarno nemam sta za pisati. Ovaj ciklus kod mene nije bilo nista zato sto mi se dragi vratio s godisnjeg kad mi je bio 17 ti dan ciklusa, jesmo imali odnos odmah i dva dana nakon jos ali mislim da je prekasno bilo tak da nemam neke nade ali volim vas citat 😘😘
    Curama sa sjenama iskreno zelim velike pluseve. Ja sam se naoruzala trakicama i jednim i drugim ali pocinjem s njima od iduceg ciklusa jer ovaj otpada

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Arwen87
    10. Siječanj 2020. 19:37

Breskva

A ja sam dosta skepticna sto se tice tih trakica,ali eto cisto da nesto piskim dok ne uzmem pravi test.Ufff kad bi barem bile sve 3 to bi bio bas turbo mjesec 😁😁😁
    Arwen i crnerupe koji ste dpo?

Bacim oko na forum ali letimo na sve strane ja i suprug pa ne stignem puno pisati!
    Danas sam 23 dc,imam jos 6 dana do ocekivane M!
    Ja sam sinoc popiskila neki osjetljiviji test iz ljekarne i nije mi nista pokazao,ali me to i ne cudi jer sam se cijeli dan natakala vodom,sokom i popila sam dvije kave!
    Onda sam sinoc supruga natjerala da se popiski pa da vidim da li ce i njemu kinezi pokazati da je trudan🤦‍♀️🤷😂😂
    Uglavnom,kod njega na trakici nema nista!🤷
    Sacekat cu jos par dana pa mozda opet probati pisnuti koji test iako ne vjerujem da je to to!
    Cice me ne bole skoro uopce,samo imam osjecaj da su nekako teske,iako mi nisu porasle nista posebno!
    Neki iscjedak mlijecni,s primjesom nekog poluprozirnog i malo rastezljivog uz neku tupu peckajucu bol u donjem dijelu trbuha i to je to!

• justagirl2201
    10. Siječanj 2020. 19:46

Točkica ti i ja cemo skupa piškit :) Kad krećemo? 😁

10. Siječanj 2020. 19:50

Sve imamo stickere. Wuhuuuuu sad znamo kako je koja sa ciklusom. Juhuuu...Sto se tice cista i Lh trakica evo vam kak izgledaju moje. Danas mi receno da imam cistu. Ali ja nastavljam piskiti trakice jer sam pocela sa Klomifenom pa ocekujem Ovulaciju iduci tjedan. Nadam se. 🤣🤣🤣🤣
    https://ibb.co/xg8cQsF

• justagirl2201
    10. Siječanj 2020. 20:35

Dogovorenooo :)

sanja0508
    10. Siječanj 2020. 20:37

Ja isto pokusavam napraviti stickere ali sam smotana 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

10. Siječanj 2020. 20:38

sanja0508

Onaj link di pise BBC kopiraj

sanja0508
    10. Siječanj 2020. 20:38

Martina1982

sanja0508

Onaj link di pise BBC kopiraj

Idem probati ceeekaaaj 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

10. Siječanj 2020. 20:46

https://ibb.co/6nQsv8H

Dakle LH trakica i dalje jaka, s tim da sam dosta tekucine popila prije nego sam radila test pa ne znam jel moze oslabiti boju ta cinjenica,a na HCG ne vidim nista,ocekivano posto je noc..nemam pojma,vidjet cemo za par dana 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.