Čekamo sliku! Ja vjerujem da je pozitivno jer imaš i tamnu LH trakicu i sjenu.... Obično budu paralelno tamne u trudnoći, nije pravilo ali često tako bude.
Moguće je da imaš već sjenu. U 1 T sam je imala isto 5 dana prije isto na kinezu i sve je bilo u redu! Tako da svim silama navijamo da je stvarno T u pitanju. I još nešto neki od testova iz ljekarne na 10ml/u bi mogao dati onda još jaču sjenu jer nekada kinezi znaju dati slabiju sjenu nego obični.
Kako god bilo navijamo i pratimo razvoj situacije.
E da i istražila sam one wondfo testove što je Točkica dala link, uglavnom od 9dpo pa nadalje daju crtu ako je T tu.... Naravno da sam ih odma naručila!
url=https://lilypie.com]
I ja sam sinoc narucila Wondfo od 10miu 😂😂😂😂
Jer sam nekidan ko glupaca kupovala u mulleru 3.50e jedan test.
naravno da mi je bolje uzet onda na amazonu vise komada za 7,8e😂😂😂
Evo mojih trakica. Dakle krenula tamniti. Iz iskustva s njima kroz dan dva dobila bi pik. Al idem u 10:15 kod doktora po stopericu. Uglavnom evo jos uvijek sam iznenadena i nemrem vjerovat da mogu u 45 danu ciklusa imat O. Samo da ne bude prazan jos i bit ce super 😁
https://ibb.co/N304n7J
Dakle jutros mi se prvo nije pisalo,nije i onda odjednom sila kao da ce mi mjehur puknuti i tako odem ja napravim opet obje trakice, LH i dalje tamna,mozda mrvicu manje nego sinoc,a na HCG trakici vidim jako jako jako slabu crticu i to bas bas kad gledam i usredotocim se,al racunam kao negativno jer je malo rano,trebala bi dobiti za 5 dana pa eto,nemam pojma sto misliti…bilo je par probadanja u jajniku jutros i malih grceva u donjem dijelu trbuha,ali od klasicnih PMS simptoma jos nista…slike cu vam uploadat samo dok dodem na posao i sjetim se posto me jutros muz vozio pa sam na brzinu potrpala sve u torbu da ne vidi jer bi uskoro trebala biti godisnjica braka pa ako se uspostavi da je pozitivno,bar imam originalan poklon,ali posto je jos rano,racunat cu ovaj HCG test kao negativan iako mi se apsolutno nikada nije prije pokazala na ovima ni crtica ni sjenica sjene ni nista da bi vidjela😱🙈
Cekamo slikicu 😀🤭
Crnerupe ja vjerujem da je to to! Jedva cekam slicicu! Kupi nakon posla i u ljekarni neki osjetljiviji pa ga probaj ujutro.
Moj je danas ocekivano negativan, wenish bijel pa nemam sto poslati.
Martina javi se sto doktor kaze! Kako funkcionira ta stoperica?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Crnerupe ja vjerujem da je to to! Jedva cekam slicicu! Kupi nakon posla i u ljekarni neki osjetljiviji pa ga probaj ujutro.
Moj je danas ocekivano negativan, wenish bijel pa nemam sto poslati.
Martinajavi se sto doktor kaze! Kako funkcionira ta stoperica?
Stoperica funkcionira tako da ti za 36 sati folikul sigurno pukne. Znaci uzrokuje pucanje folikula. Dakle 100% . Jedini problem je sto je to HCG inekcija i on ostaje prisutan u tijelu. Tako da se kod davanje stoperice test radi ne prije nego prode 14 dana. Al ja sam radila negdje 10 ili 11 dan pa dobila crticu i ponadala se kad ono sipak.
Aaa kuzim kuzim! A iz krvi bi se vidilo i prije?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Aaa kuzim kuzim! A iz krvi bi se vidilo i prije?
Iskreno vjerujem da bi pokazalo trudnocu i iz krvi ali bi to bio nepouzdan rezultat. Zato de vadi beta 14 dana nakon inekcije ili inseminacije ili ostalih postupaka. Jer do 14 dana vec izade iz tijela HCG.
A ako tada bude beta pozitivna ili test onda se moze reci da je doslo do trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji