Neznam sta da radim,mozda bi trebala vadit betu,a mozda cekat jos koji dan.. di se vadi beta? U bolnici ili u bolnici od ginekologije?
Ponovi sutra. Ako nece biti pozitivno onda ja najverojatnije bila biokemijska.. :-( Ali drzim prste da nije!
Ja vidim i na clearblue crtu!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Breskva ja na oba vidim crtu, pricekaj jos koji dan. Kad bi trebala ne dobit?
Neznam sta da radim,mozda bi trebala vadit betu,a mozda cekat jos koji dan.. di se vadi beta? U bolnici ili u bolnici od ginekologije?
Ja vidim na clearblueu crtu... Mislim da odes u labos i tamo kazes... Tak sam bar ja kad mi je bio poremecen ciklus
Nemoj biti tužna Breskvice...mislim znam da jesi i glupo to govorit, ali pokušaj biti pozitivna. Ako nije sad, bit će idući mjesec...iako je jučer bila jasna roza crta i sad vidim isto crtice, slabije al tu su...tak da nista nije gotovo dok ne dode M....drži se! 😍
Nemoj biti tužna Breskvice...mislim znam da jesi i glupo to govorit, ali pokušaj biti pozitivna. Ako nije sad, bit će idući mjesec...iako je jučer bila jasna roza crta i sad vidim isto crtice, slabije al tu su...tak da nista nije gotovo dok ne dode M....drži se! 😍
Evo me iz millera isla sam po isti test jucer i sad idem prema doma pisnut i to je to
Evo me iz millera isla sam po isti test jucer i sad idem prema doma pisnut i to je to
🤞🤞🤞🤞🤞
Cure moje,mislim da nista od svega ovog... 😒
Kao vidi se nesto ali slabo,ni upola ko jucer tako da, uzalud vam trud sviraci... bi se reklo
Nema veze, jbg cekam mengu i idemo ispocetka
https://ibb.co/nQdb8K2
Sortiraj odgovore
Najstariji