Evo tu je bez blica al tesko da cete ista vidjet…jedva se uživo vidi :(
https://ibb.co/RHzDgdH
Idemo pit💃💃🥂🥂😍😍
Tu se vidi mala sjenica.. 🤞🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jedino što mi je bilo čudno da sam imala na gacicama i bijeli iscjedak...mislim nikad mi ne dođe M sa još iscjedkom
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana B. nema sanse da je to M..jednostavno nije moguće da je lutealna faza tak kratka....to je po meni impl. Nema drugog objasnjenja....imas jos kakve simptome? Sise? Drzim fige!!!
Ana B. nema sanse da je to M..jednostavno nije moguće da je lutealna faza tak kratka….to je po meni impl. Nema drugog objasnjenja….imas jos kakve simptome? Sise? Drzim fige!!!
I što je najgore uvijek ali uvijek prije M imam bolne grudi a sad ništa ama baš ništa...I da prvi dan M imam jake grceve da ne mogu da preživim bez tableta a sad onak imam grceve ali nije strašno...ne znam šta bih mislila ....ovo mi je 32 dan ciklusa...možda sam imala na početku ciklusa još jednu O pa zbog tog izgleda kao da je M došla ranije...A kad sam bila na godišnjem pa nisam pratila O
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cure moje,ja sam i danas imala svijetlosmeđi iscjedak jako malo al ga je bilo. Napravila sam test jer sam naravno pre nestrpljiva i cini mi se da se nadzire neka crtica. Molim boga samo da nije opet neka lazna. 🙏🏻 Stvarno se nadam sada 🤞🏻🙈
Kupila sam i za sutra isti test pa cu ga ponovit ujutro.
Jel i vi viditee? Jako je svijetla ali se pojavila za 2 minutice.
https://ibb.co/DGmgKkM
Kolko dana si imala taj svijetlosmedi iscjedak? Jer imam ga i ja od srijede, pa jucer cijeli dan bas nista nego tek navecer nesto malo.. Danas mi je 9dpo, vec sam lagano otpisala mogucnost T, al sad vise nisam sigurna.. Drugih simptoma nemam, test sam mislila napraviti najranije na Badnjak
A nista onda napeto pratim dalje tvoje testove i simptome
Nadam se da ce sjena uskoro postat lijepa crta
Ana.b, ja isto mislim da je nemoguce da si sad dobila mengu na 6dpo, ako si sigurna da je tada bila ovulacija. Veca je mogucnost da je implatacija nego menga. Al dobro, viditi ces kroz dana kako ce se ponasati dolje. Ja ti drzim fige da je impl 🤞🏻
Mrvica2019, ja sam ti krenula smeckarit isto u srijedu i sve do jucer, trenutno je sad bjelkasti iscjedak mozda mrvicu bez. A meni ti je danas 11dpo. Eto ja nam drzim fige da je implatacija u pitanju ☺️
Ali mora biti bez ugrusaka? Jel vama bilo ugrusaka?
Da znam šta sve danas da pratim 😅...količinski koliko bi trebalo biti a da nije previše?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Breskva opet se pratimo i cekamo isti datum, sudjene smo si 😂 a sudjen nam je i sljedeci mjesec, sigurna sam!
Ja sam bas uvijek negativna i skepticna, a sad me za ovaj mjesec pere takva neka pozitiva. Naravno da sam izracunala datum ocekivanog poroda ako ostanem ovaj mjesec T i pao je na rodjendan mog brata. A 3 dana prije je godisnjica braka, a 6 dana prije moj rodjendan! Mora biti jos neko slavlje u tom devetom, bas osjecam da mora 😂
Justagirl ja nisam relevantna za te sjene, ne vidim dobro i nikad ih bas ne vidim. Ali vidjet ces, uskoro, mozda je to stvarno to! Ako ne, ideee boca gina za novu!
Anab javljaj situaciju! Drzim fige da je impl.
Druge cure, gdje ste sta ste kako ste
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tockicatebe sam izostavila, oprosti! Kako se osjecas danas? Vidim tvoje sjene, a inace sam slijepa za njih, tako da to je to! Treba beti da se dupla svaka dva dana pa ni ne moze biti znatno tamnija od jucer
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ana.b mislim da ti ne smije biti ugrusaka.. Meni ti je bio doslovno obican iscjedak, prvo jako svijelo roskasti, pa onda naredna 2 dana svijetlosmeđi skoro bež i to u navratima. 😊 Prati danas pa ces vidjeti, al opet svaka zena je drugacija i svaka ce imati drugaciji isjedak implatacije ili nece. A ja ti drzim fige 🤞🏻
Hvala ti 🥰
Jer mi se učinilo kao da sam vidila neke mrvice ...Al sam bila šokirana da je tak rano dosla M pa nisam obracala puno pozornost...ali vidjet ćemo tokom dana 😊
Iako nemam niti jedan simptom više ali opet 🤞🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji