Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    19. Prosinac 2019. 14:10

tera_

zvjezdica37

Cestitke na plusicima,vidi se da ste zdrave prave friske trudnice ,mnogima je zelja tako brzo i lako zatrudniti,ali dat ce onaj gore svima,sve to vrijedi cekati.Drzim palčeve curama koje se jako dugo trude ,koje nemaju i imaju jos nade i strpljenja-bit ce sve ok sigurna sam🤞🤞🤞💖💖💖

Slazem sa svime napisanim

😉😉😉💖

Nova19
    19. Prosinac 2019. 14:15

Hope2804

Nova19

Martina vidim da isto sitno odbrojavaš, kao i Hope i Bennny… simptomi? Kada ćeš ti piškiti

Sise vise ne bole toliko, samo na dodir. Puna plinova, sline se ne mogu nagutat, malo malo letim na wc. Imam osjecaj da sta god popijem, makar kap bila da moram ic piskit… Test sam radila prekjučer i bio je negativan… A sad se pakiram idemo za hrv, nervoza ovo ono, tako da mislim da ce mi radi toga kasniti. Ali ako ne dobijem do bozica, onda cu raditi test… A vi?

ja ne znam ni sama, od simptoma dalje sise jako osjetljive i bolne na dodir, isto wc svako malo (pila ja ili ne), grčevi u trbuhu, žgaravica, užasna stalna glad... meni sve ovo super zvući i simptomi su mi baš neka nada, ali opet, danas imala bol u trbuhu kao da ću dobiti ali je prerano (24 dc), najranije šta zna doći M je 26 dc... nadam se ali opet, strah od razočaranja je tu pa se već gledam pozitivno ukoliko nije T  da ćemo se moći opustiti za Novu Godinu, a ukoliko se pokaže da se primilo, bit će mi svejedno i za slavlje i za cugu jer ću biti na sedmom nebu... piškim 25/12 ako ne dođe prije

19. Prosinac 2019. 14:35

zvjezdica37

tera_

zvjezdica37

Cestitke na plusicima,vidi se da ste zdrave prave friske trudnice ,mnogima je zelja tako brzo i lako zatrudniti,ali dat ce onaj gore svima,sve to vrijedi cekati.Drzim palčeve curama koje se jako dugo trude ,koje nemaju i imaju jos nade i strpljenja-bit ce sve ok sigurna sam🤞🤞🤞💖💖💖

Slazem sa svime napisanim

😉😉😉💖

🤭😁😉❤

peggy95
    19. Prosinac 2019. 14:38

Bok cure! Vidim da ima puno pluseva koliko sam protrcala po stranici 😊❤ cestitam cure koje imate plusice,predivan poklon za Bozic❤
    Evo ja sam bila danas kod ginekologa i nisu bas lijepe vijesti. 
    Isla sam na pregled i da vidim s njim da li mozemo na MPO u prirodnom postupku i to sva s ponosom kako napokon imam redovne ovulacije. Da bi me doktor pregledao i rekao da ima jako puno cista a od ovulacije ni o.. da nije bila,niti vidi zuto tijelo(danas mi je 19dc) to mi se nije dogodilo vise od godinu dana i evo ga opet... ne znam sta da mislim vise 😥
    Rekao je da sam vjerojatno pod stresom, a i jesam jer mi je jako velika guzva na poslu i radim po 9-10 sati dnevno. 
    Ali ajd, rekao je da se ne brinem da se zna dogodit da ovulacija nekad preskoci. Sljedeci mjesec smo mislili ici u polikliniku cito u splitu pa cemo vidit sta oni tamo kazu. Nadam se da ce nam sljedeca godina biti dobitna,da ce mpo uspjeti i da cu ugledati i ja taj plusic❤ pusa svima 😘

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• justagirl2201
    19. Prosinac 2019. 15:02

Hej Peggy žao mi je što ti je takva situacija ali to je samo ovaj ciklus...mozda stres i ostalo kumovalo...ne znaci da vec slj.nece bit sve ok...samo pozitivno i ugledat ćeš svoj + ubrzo...ja jedno vrijeme nisam uopće imala O...i to mjesecima...skoro pola godine...znaci nista! A M svakih 45 dana i to ako...i evo sad sve ok...tako da je ovo sigurno prolazno i trenutno. Želim ti svu sreću!❤

• bennny20
    19. Prosinac 2019. 16:00

peggy95

Bok cure! Vidim da ima puno pluseva koliko sam protrcala po stranici 😊❤ cestitam cure koje imate plusice,predivan poklon za Bozic❤
    Evo ja sam bila danas kod ginekologa i nisu bas lijepe vijesti.
    Isla sam na pregled i da vidim s njim da li mozemo na MPO u prirodnom postupku i to sva s ponosom kako napokon imam redovne ovulacije. Da bi me doktor pregledao i rekao da ima jako puno cista a od ovulacije ni o.. da nije bila,niti vidi zuto tijelo(danas mi je 19dc) to mi se nije dogodilo vise od godinu dana i evo ga opet… ne znam sta da mislim vise 😥
    Rekao je da sam vjerojatno pod stresom, a i jesam jer mi je jako velika guzva na poslu i radim po 9-10 sati dnevno.
    Ali ajd, rekao je da se ne brinem da se zna dogodit da ovulacija nekad preskoci. Sljedeci mjesec smo mislili ici u polikliniku cito u splitu pa cemo vidit sta oni tamo kazu. Nadam se da ce nam sljedeca godina biti dobitna,da ce mpo uspjeti i da cu ugledati i ja taj plusic❤ pusa svima 😘

Prosli mjesec sam.imala ppzitivne trakice ali nije bika ovulacija nego cista jer nije doslo do ovulacije. Ovaj mjesec imala zuto tijelo na pregledu. Sto znaci da je ovulacija bila. Tako da je sve moguce. Ne mora to biti nista lose ni negativno. 

Tommyfame
    19. Prosinac 2019. 16:11

Ajme cure pa ovo je ludnicaaa 🥰🥰🥰🥰 
    Ovi plusići se samo nizaju 😊😊😊 

Jujujujuuu bas mi je drago zbog vas :)
    Breskvice ovo se fino crtica vidi,bude to jos jace :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

19. Prosinac 2019. 17:02

Dakle zvanicno objavljujem da se naredna tri mjeseca ne brinem o temperaruru, trakicam i trudnoci jer sam se upravo cijepila protiv rubeole i naredna tri mjeseca ne smijem ostat trudna. Ostalo sve po planu. Idemo 9.1. Na razgovor za MPO. Ali od danas sam laksa. Mislim da ce mi dobro doci ne razmisljanje o nicemu. 😁

Slee
    19. Prosinac 2019. 17:20

Breskvaaaaaaaaa ajmeeeee meniiii! Bas sam sretnaa!!!! Cestitam, lijepo se vidi 💗💗💗💗
    Cekaj nas na trudnicama, evo i nas za 28 dana tamo, pripremi nam teren!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    19. Prosinac 2019. 17:23

Peggy, ne brini. Ja isto znam imati anovulacijske, nije to nesto trajno i svakog mjeseca. Kad prestaje frka na poslu?
    Martina, znaci krecete na mpo, drzim fige da to donese srecu. Listajuci forume sam naisla na tvoju pricu i bas bi se jako jako veselila da se ubrzo razvezelis plusicem i lijepo trudnocom!

Ja ne znam brojim li kad je spoting 1dc ili cekam pravo da krene? Nikad nisam spotingirala pa ne znam kako to sada ide? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.