Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    20. Prosinac 2019. 18:44

Tockica vidim! Piski opet za 2 dana!

Ja 2dc i umirem od dosade. Htjela sam kupiti muzu i meni neki welnes odmor negdje i onda danas saznam da ipak nemam godisnji. Za poludit.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Aneee
    20. Prosinac 2019. 18:45

Drage meni danas 31.dc prošli tjedan točnije u petak sam nak bzvz napravila O test clearblue I bio je blicajuci smajli sto znaci da se blizila O( takav isti je bio i u subotu) i onda sam ostala bez testica novi tek došli u srijedu i tad je već bilo negativno...imali odnose i petak i sub i nedjelju (čak smo koristili i gel) i onda zbog stresa na poslu i umora nismo više...sad nez dali smo bar malo uspijeli pokriti...place mi se više od svega ovoga prva depresija...sad ne znam ni koji Dpo niti išta...prvo me skroz iznenadila ta kasna O al sam opet mislila još jedna šansa...nez više šta bih mislila 😭😭 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Breskva
    20. Prosinac 2019. 18:56

Ana.b mislim da si prekrila,jer blicajuci smajlic bude 2 dana i treci dan bude onaj sto samo stoji smajl i to je pik. Tako da ti je pik trebao biti u nedjelju. I sad sve zavisi kad ti je bila O ja je osjetim kroz 10/12 sati nakon pika cca. Tako ako kazes da si prekrila dane prije i nedjelju kad je trebao biti pik po meni je to ok,mozda da si jos i u pon ali nema veze. Nemoj se bedirat dobar dio si prekrila.
    Slee ja kazem ako nema godisnjeg,ima doznaka zato😂

Aneee
    20. Prosinac 2019. 19:04

Breskva

Ana.bmislim da si prekrila,jer blicajuci smajlic bude 2 dana i treci dan bude onaj sto samo stoji smajl i to je pik. Tako da ti je pik trebao biti u nedjelju. I sad sve zavisi kad ti je bila O ja je osjetim kroz 10/12 sati nakon pika cca. Tako ako kazes da si prekrila dane prije i nedjelju kad je trebao biti pik po meni je to ok,mozda da si jos i u pon ali nema veze. Nemoj se bedirat dobar dio si prekrila.
    Slee ja kazem ako nema godisnjeg,ima doznaka zato😂

Šta stvarno? Jer sam mislila da to bude 4 dana jer kao piše da pokaže 4 najplodnija dana...ili je to kao uračunat i sljedeci dan jer onaj smjeli bude 48h na testu? Jer tek 3 mj da koristim njih...I prošli mjesec sam baš osjetila neko ziganje u jajniku napravila test i odmah je bio pik tako da nisam morala više testica  koristiti ....znam htjeli smo i pon i uto...Al stvarno nam ta dva dana tako stresni bili na poslu da na kraju nismo...nadam se da će mi bar nešto od ovoga biti

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Slee
    20. Prosinac 2019. 19:17

Breskva, a znas da sam razmisljala o tim doznakama 😂
    Vas mi treba neko opustanje! Zato danas idem u izlazak malo! Sutra cu plakati od muke vjerojatno, namam vise kapaciteta. Al kad mi nije muka od T, neka bar od necega bude hahaha

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• justagirl2201
    20. Prosinac 2019. 20:11

Točkiceee baš se vidi!!! Drzim fige al mislim da je to to!! Pogotovo jer ti je tek 10dpo! 😍😍😍
    Jel vi ovdje vidite ikakvu sjenicu sjene??
    https://ibb.co/QDRMgnf

• justagirl2201
    20. Prosinac 2019. 20:33

Tockica iskreno tvoje mi se ne cini ko sjena. Po meni je to pozitivan test, jer je crtica roza samo blaaaga jer nema jos toliko konc.hcg-a. Drzim fige da za 2 dana potamni!!! Ja mislim da od mene nista...nisu tak jake sjene niti obojane tak da mislim da M dolazi al idem hrabro dalje 😍💪

Breskva
    20. Prosinac 2019. 22:04

Ana.b ,pokazuje da 4 plodna dana,2 dana titra kao brzo ce pik i onda bude smajlic 2 dana, to sam jos negdje bila citala,dali u uputama ili ne sjecam se.Ja sam ulovila smajlic u 10 navecer i sutradan u 7 ujutro i vec oko podne ga nije bilo,ajmo rec kao bude nekoliko sati smajlic sad zavisi kad ga ulovis. Tako da si ti po meni osigurana ovaj mjesec 🙃🤞sretno
    Slee,Hahahah samo daj,lijepo se provedi 🍻 sutra ces odmorit 👍😁
    Justagirl,ja ne vidim bas,neznam...mozda je do slike.
    Probaj sutra ponovo pisnut ako imas 😘

21. Prosinac 2019. 08:47

točkicaa

Jutro curke 🥰
    Test od sinoc prvi i test od jutros drugi, nimalo tamniji. Ok mozda je rano da u tako kratkom periodu malo potamni al nezz ☹️ Nisam bas sigurna.
    https://ibb.co/PFXfNPg
    Jedino sto mi bar malo uljeva nadu je moj graf, gdje se temperatura drzi na 36.9 a vec sam pisala da mi nikad nije isla iznad 36.6.
    https://ibb.co/VJXmcsc
    Eto i dalje cekam… 🙄

Tockice mozda je problem u mom vidu,ali meni izgleda ovaj drugi test tamniji...ne znam mozda je samo do mojih ociju,ali tako ja vidim i drzim fige da je to to da posteno krene tamniti kroz koji dan 🤞🏻🥳🥳🥳

21. Prosinac 2019. 08:51

Posto je meni sada zadnji ciklus trajao 25 dana,dva tri mjeseca prije toga nekih 31-33 dana,zbunjena sam kads uopce ovaj mjesec i pratiti ovulaciju 🤣 danas mi je evo 5DC, po aplikaciji bi O trebala biti 2.1. Do onda me vjerojatno nema u Hrvatskoj i ja apsolutno nemam nikakve ideje sto da iskombiniram...ponijeti LH trakice sa sobom ili ne? Testirati se prije puta ili ne? Zbunila me sad to sto je uranila ovaj mjesec 6 dana 😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.