Tockica vidim! Piski opet za 2 dana!
Ja 2dc i umirem od dosade. Htjela sam kupiti muzu i meni neki welnes odmor negdje i onda danas saznam da ipak nemam godisnji. Za poludit.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Drage meni danas 31.dc prošli tjedan točnije u petak sam nak bzvz napravila O test clearblue I bio je blicajuci smajli sto znaci da se blizila O( takav isti je bio i u subotu) i onda sam ostala bez testica novi tek došli u srijedu i tad je već bilo negativno...imali odnose i petak i sub i nedjelju (čak smo koristili i gel) i onda zbog stresa na poslu i umora nismo više...sad nez dali smo bar malo uspijeli pokriti...place mi se više od svega ovoga prva depresija...sad ne znam ni koji Dpo niti išta...prvo me skroz iznenadila ta kasna O al sam opet mislila još jedna šansa...nez više šta bih mislila 😭😭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana.b mislim da si prekrila,jer blicajuci smajlic bude 2 dana i treci dan bude onaj sto samo stoji smajl i to je pik. Tako da ti je pik trebao biti u nedjelju. I sad sve zavisi kad ti je bila O ja je osjetim kroz 10/12 sati nakon pika cca. Tako ako kazes da si prekrila dane prije i nedjelju kad je trebao biti pik po meni je to ok,mozda da si jos i u pon ali nema veze. Nemoj se bedirat dobar dio si prekrila.
Slee ja kazem ako nema godisnjeg,ima doznaka zato😂
Ana.bmislim da si prekrila,jer blicajuci smajlic bude 2 dana i treci dan bude onaj sto samo stoji smajl i to je pik. Tako da ti je pik trebao biti u nedjelju. I sad sve zavisi kad ti je bila O ja je osjetim kroz 10/12 sati nakon pika cca. Tako ako kazes da si prekrila dane prije i nedjelju kad je trebao biti pik po meni je to ok,mozda da si jos i u pon ali nema veze. Nemoj se bedirat dobar dio si prekrila.
Slee ja kazem ako nema godisnjeg,ima doznaka zato😂
Šta stvarno? Jer sam mislila da to bude 4 dana jer kao piše da pokaže 4 najplodnija dana...ili je to kao uračunat i sljedeci dan jer onaj smjeli bude 48h na testu? Jer tek 3 mj da koristim njih...I prošli mjesec sam baš osjetila neko ziganje u jajniku napravila test i odmah je bio pik tako da nisam morala više testica koristiti ....znam htjeli smo i pon i uto...Al stvarno nam ta dva dana tako stresni bili na poslu da na kraju nismo...nadam se da će mi bar nešto od ovoga biti
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Breskva, a znas da sam razmisljala o tim doznakama 😂
Vas mi treba neko opustanje! Zato danas idem u izlazak malo! Sutra cu plakati od muke vjerojatno, namam vise kapaciteta. Al kad mi nije muka od T, neka bar od necega bude hahaha
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Točkiceee baš se vidi!!! Drzim fige al mislim da je to to!! Pogotovo jer ti je tek 10dpo! 😍😍😍
Jel vi ovdje vidite ikakvu sjenicu sjene??
https://ibb.co/QDRMgnf
Tockica iskreno tvoje mi se ne cini ko sjena. Po meni je to pozitivan test, jer je crtica roza samo blaaaga jer nema jos toliko konc.hcg-a. Drzim fige da za 2 dana potamni!!! Ja mislim da od mene nista...nisu tak jake sjene niti obojane tak da mislim da M dolazi al idem hrabro dalje 😍💪
Ana.b ,pokazuje da 4 plodna dana,2 dana titra kao brzo ce pik i onda bude smajlic 2 dana, to sam jos negdje bila citala,dali u uputama ili ne sjecam se.Ja sam ulovila smajlic u 10 navecer i sutradan u 7 ujutro i vec oko podne ga nije bilo,ajmo rec kao bude nekoliko sati smajlic sad zavisi kad ga ulovis. Tako da si ti po meni osigurana ovaj mjesec 🙃🤞sretno
Slee,Hahahah samo daj,lijepo se provedi 🍻 sutra ces odmorit 👍😁
Justagirl,ja ne vidim bas,neznam...mozda je do slike.
Probaj sutra ponovo pisnut ako imas 😘
Jutro curke 🥰
Test od sinoc prvi i test od jutros drugi, nimalo tamniji. Ok mozda je rano da u tako kratkom periodu malo potamni al nezz ☹️ Nisam bas sigurna.
https://ibb.co/PFXfNPg
Jedino sto mi bar malo uljeva nadu je moj graf, gdje se temperatura drzi na 36.9 a vec sam pisala da mi nikad nije isla iznad 36.6.
https://ibb.co/VJXmcsc
Eto i dalje cekam… 🙄
Tockice mozda je problem u mom vidu,ali meni izgleda ovaj drugi test tamniji...ne znam mozda je samo do mojih ociju,ali tako ja vidim i drzim fige da je to to da posteno krene tamniti kroz koji dan 🤞🏻🥳🥳🥳
Posto je meni sada zadnji ciklus trajao 25 dana,dva tri mjeseca prije toga nekih 31-33 dana,zbunjena sam kads uopce ovaj mjesec i pratiti ovulaciju 🤣 danas mi je evo 5DC, po aplikaciji bi O trebala biti 2.1. Do onda me vjerojatno nema u Hrvatskoj i ja apsolutno nemam nikakve ideje sto da iskombiniram...ponijeti LH trakice sa sobom ili ne? Testirati se prije puta ili ne? Zbunila me sad to sto je uranila ovaj mjesec 6 dana 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji