Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    20. Prosinac 2019. 12:27

Ja vidim jako blaguu rozu crticu...ne bih jos otpisala...kojj ti dpo?

Breskva
    20. Prosinac 2019. 12:31

14 dpo I to bi trebalo danas vristat od roze boje, ma nista od toga draga moja, idemo dalje...
    Jbg ipak ce 2020 bit nasa godina 🙃
    Javim kad procurim,sad cekam s vama vase plusice 😉

MalaD
    20. Prosinac 2019. 12:40

Breskva zao mi je! 

• justagirl2201
    20. Prosinac 2019. 13:24

Žao mi je mila :( ma i meni više nema sjenice...tak da idemo hrabro dalje!!! 😍

• justagirl2201
    20. Prosinac 2019. 14:48

Al tebi je i dalje tu pa ne bih bas skroz otpisala...a i M ti jos ne dolazi...mozda ipak nest bude...drzim fige! 😍

Breskva
    20. Prosinac 2019. 15:13

Evo sad su mi poceli bolovi dole oko maternice... neka krene vise,nikad mi ciklus nije bio 29 
    27/28 maksimalno i nikad mi nije kasnilo... kad sam bila klinka bilo je cak 25 dana. Vise sad ni ne sumnjam na trudnocu,sad me zanima zasto se to produzilo, da nije od nocurka to jer  je to jedino sto sam ovaj ciklus dodala. 

tera_
    20. Prosinac 2019. 15:13

Breskva crtica je tu pa kakva takva ali je tu... pricekaj da zakasni malo i onda ponovi test, cemu tako crne misli odmah..ili jednostavno odi vadit betu :) sretno :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

sanja0508
    20. Prosinac 2019. 15:26

Breskva

Evo sad su mi poceli bolovi dole oko maternice… neka krene vise,nikad mi ciklus nije bio 29
    27/28 maksimalno i nikad mi nije kasnilo… kad sam bila klinka bilo je cak 25 dana. Vise sad ni ne sumnjam na trudnocu,sad me zanima zasto se to produzilo, da nije od nocurka to jer je to jedino sto sam ovaj ciklus dodala.

Ja sam clearblue vidim nesto, sada neznam jel ti on odmah bio takav ili si slikala kada se malo posusio. 
    Pricekaj jos malo pa vidi. I da nije nemoj biti tuzna, znam kako ti je. Veseli se blagdanima i novoj godini i idemo sve skupa u 2020 po pobjedu. Ta mora biti nasa. Sretno i nasmjesi se, da si tuzna znam da jesi. Mene je prije 3 dana oprala takva tuga i doslo mi da placem i da se jadam ovdje kako sam nesretna, jer malo malo vidim na fejsu kako moje kolegice iz srednje i sa faksa obajve sliku sa stomakom. Ali nekako sam se izvukla iz toga, sretna sam radi njih i trudim se tu neku ljubomoru otjerati. Pogotovo jer prvi put ju osjecam u zivotu, nisam nikada bila ljubomorna na nista i eto sada mi se dogada i osjecam se lose zbog tog osjecaja. Ali valjda je to normalno. 🤦‍♀️ Moramo biti pozitivne. Doci ce nase vrijeme, nas andel jos ceka na nas i mi na njega da nam dode 😘😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Breskva
    20. Prosinac 2019. 15:54

Imas pravo,trebamo bit pozitivne i nikad ne odustat.
    Neka nas svaki ciklus tjera naprijed. Jedan ce biti dobitan. I ja si vrtim po glavi 100000 misli sta kako i gdje,kako drugi mogu meni neide,skrivam sve nikom nista ne govorim osim vama,kupujem potajno od testica do nocurka, vitamina i neznam sta ne sve,naucila pratit ciklus,pisem,vodim... znaci sve.
    Moj dragi misli da jednostavno nije nas mjesec i tako svaki mjesec,a kad bi samo znao sta je meni u glavi,mislim da bi problijedio. Ali dobro... 
    nova godina nova nada 😘
    Drago mi je da smo barem tu u grupi ono sto jesmo,i da si mozemo rec sve iako se ne poznamo,vec mogu stvorit sliku koliko sam ovdje o svakom,zvuci ludo ali tako je 😁 ... idemo dalje,zajedno smo jace 💋🙃

Breskva
    20. Prosinac 2019. 17:56

Tockiceee,vidi see...👍🥰
    Koji si dpo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.