Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Prosinac 2019. 17:25

Slee

Peggy, ne brini. Ja isto znam imati anovulacijske, nije to nesto trajno i svakog mjeseca. Kad prestaje frka na poslu?
    Martina, znaci krecete na mpo, drzim fige da to donese srecu. Listajuci forume sam naisla na tvoju pricu i bas bi se jako jako veselila da se ubrzo razvezelis plusicem i lijepo trudnocom!

Ja ne znam brojim li kad je spoting 1dc ili cekam pravo da krene? Nikad nisam spotingirala pa ne znam kako to sada ide?

Da taman u proljece 😁. Ako spotingiras cijeli dan onda taj dan brojis kao prvi. A ako ga je bilo jutros pa onda popodne ne pa onda opet navecer da ili ako ga danas imas a sutre nemas brojis od kada krene pravo crveno 

Mallla
    19. Prosinac 2019. 17:30

Regi, Breskva čestitam!
    Kakav pljusak pluseva.... Woow!
    ManaMare ne brigajb14.1. Je realan datum za prvi pregled, nema potrebe ić prije jer se neće ništa vidit. E da i živimo otprilike na istoj udaljenosti od Splita 😉 hehhe samo smireno i opušteno čekaj 14ti, pij folnu kiselinu i uživaj!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    19. Prosinac 2019. 17:32

peggy95

Bok cure! Vidim da ima puno pluseva koliko sam protrcala po stranici 😊❤ cestitam cure koje imate plusice,predivan poklon za Bozic❤
    Evo ja sam bila danas kod ginekologa i nisu bas lijepe vijesti.
    Isla sam na pregled i da vidim s njim da li mozemo na MPO u prirodnom postupku i to sva s ponosom kako napokon imam redovne ovulacije. Da bi me doktor pregledao i rekao da ima jako puno cista a od ovulacije ni o.. da nije bila,niti vidi zuto tijelo(danas mi je 19dc) to mi se nije dogodilo vise od godinu dana i evo ga opet… ne znam sta da mislim vise 😥
    Rekao je da sam vjerojatno pod stresom, a i jesam jer mi je jako velika guzva na poslu i radim po 9-10 sati dnevno.
    Ali ajd, rekao je da se ne brinem da se zna dogodit da ovulacija nekad preskoci. Sljedeci mjesec smo mislili ici u polikliniku cito u splitu pa cemo vidit sta oni tamo kazu. Nadam se da ce nam sljedeca godina biti dobitna,da ce mpo uspjeti i da cu ugledati i ja taj plusic❤ pusa svima 😘

Ajoj peggy nisu idealne vijesti ali nisu ni najgore. Glava gore idemo skupa u 2020 kad ćemo i mi imat plusiće i tamo oko idućeg Božića imat najljepše  smotuljke. 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    19. Prosinac 2019. 17:37

Nisam mogla izdrzati vise i napravila sam test. 11 DPO. Negativan je. Eto...ne iscekujem vise... 

Napokon 2804
    19. Prosinac 2019. 17:41

bennny20

Nisam mogla izdrzati vise i napravila sam test. 11 DPO. Negativan je. Eto…ne iscekujem vise…

Nista nije gotovo dok vjestica ne dode. I meni je bio negativan, ali i dalje postoji trunka nade

Mrvica2019
    19. Prosinac 2019. 18:32

Cestitam svima na plusicima, bas je pozitivna atmosfera na temi :) Zelim vam svima urednu i skolsku trudnocu.
    Mana mare nije ti to prerano za prvi pregled. Nema potrebe ici ranije jer kako su ti vec i rekli, nece se nista vidjeti. Cak i da ides 6.ili 7.tjedan trudnoce i to je ok. Bitno da pijes sad folnu.
    Meni je danas 6dpo i jucer sam imala blago svijetlo smedi iscjedak, al bas malo, a i danas isto. Ne cijeli dan i sad si naravno mislim sto bi to znacilo. Takoder sam sinoc imala zgaravicu, ne znam jel to moze bit ikakav simptom, ali vidim da ste to spominjali 😄 Iako se ne nadam previse jer nismo bas pokrili sve dane kako smo planirali, ali opet je moguce.. Ne znam, cini mi se da sam vec pocela s umisljanjem simptoma 😂🙈

• justagirl2201
    19. Prosinac 2019. 18:37

Hej curkice ja sam napravila isti onaj osjetljivi test ko jucer i dns od moje sjenice gotovo pa nista :( Mislim jel vi vidite ista:
    https://ibb.co/X7Ws846
    Jucer se vidjela, a sad ovo :( mislim da od mene ništa ovaj mjesec..al svima ostalima sto cekaju zelim + ispod bora!!! ❤😊

• justagirl2201
    19. Prosinac 2019. 18:56

Danas je 11 dan od pika ili 10 dpo ak je O bila dan kasnije...ma mislim da bi na ovak osjetljivom pokazalo nesto na 10dpo tak da se bojim da nista...al idemo dalje 💪😊

• justagirl2201
    19. Prosinac 2019. 19:13

9dpo je rano, a citala sam da test ocita hcg 2 dana nakon impl.tak daaa test za 2 dana i bit ce velikii + ! Drzim fige!!! 😍

• anaid
    19. Prosinac 2019. 19:32

Kad vidim ovu kisu pluseva, ma tocno cu da pisnem jedan sutra..mada se nicem ne nadam al nemogu odoljet 😂😂  sutra sam 11dpo

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.