Peggy, ne brini. Ja isto znam imati anovulacijske, nije to nesto trajno i svakog mjeseca. Kad prestaje frka na poslu?
Martina, znaci krecete na mpo, drzim fige da to donese srecu. Listajuci forume sam naisla na tvoju pricu i bas bi se jako jako veselila da se ubrzo razvezelis plusicem i lijepo trudnocom!
Ja ne znam brojim li kad je spoting 1dc ili cekam pravo da krene? Nikad nisam spotingirala pa ne znam kako to sada ide?
Da taman u proljece 😁. Ako spotingiras cijeli dan onda taj dan brojis kao prvi. A ako ga je bilo jutros pa onda popodne ne pa onda opet navecer da ili ako ga danas imas a sutre nemas brojis od kada krene pravo crveno
Regi, Breskva čestitam!
Kakav pljusak pluseva.... Woow!
ManaMare ne brigajb14.1. Je realan datum za prvi pregled, nema potrebe ić prije jer se neće ništa vidit. E da i živimo otprilike na istoj udaljenosti od Splita 😉 hehhe samo smireno i opušteno čekaj 14ti, pij folnu kiselinu i uživaj!
url=https://lilypie.com]
Bok cure! Vidim da ima puno pluseva koliko sam protrcala po stranici 😊❤ cestitam cure koje imate plusice,predivan poklon za Bozic❤
Evo ja sam bila danas kod ginekologa i nisu bas lijepe vijesti.
Isla sam na pregled i da vidim s njim da li mozemo na MPO u prirodnom postupku i to sva s ponosom kako napokon imam redovne ovulacije. Da bi me doktor pregledao i rekao da ima jako puno cista a od ovulacije ni o.. da nije bila,niti vidi zuto tijelo(danas mi je 19dc) to mi se nije dogodilo vise od godinu dana i evo ga opet… ne znam sta da mislim vise 😥
Rekao je da sam vjerojatno pod stresom, a i jesam jer mi je jako velika guzva na poslu i radim po 9-10 sati dnevno.
Ali ajd, rekao je da se ne brinem da se zna dogodit da ovulacija nekad preskoci. Sljedeci mjesec smo mislili ici u polikliniku cito u splitu pa cemo vidit sta oni tamo kazu. Nadam se da ce nam sljedeca godina biti dobitna,da ce mpo uspjeti i da cu ugledati i ja taj plusic❤ pusa svima 😘
Ajoj peggy nisu idealne vijesti ali nisu ni najgore. Glava gore idemo skupa u 2020 kad ćemo i mi imat plusiće i tamo oko idućeg Božića imat najljepše smotuljke.
url=https://lilypie.com]
Nisam mogla izdrzati vise i napravila sam test. 11 DPO. Negativan je. Eto...ne iscekujem vise...
Nisam mogla izdrzati vise i napravila sam test. 11 DPO. Negativan je. Eto…ne iscekujem vise…
Nista nije gotovo dok vjestica ne dode. I meni je bio negativan, ali i dalje postoji trunka nade
Cestitam svima na plusicima, bas je pozitivna atmosfera na temi :) Zelim vam svima urednu i skolsku trudnocu.
Mana mare nije ti to prerano za prvi pregled. Nema potrebe ici ranije jer kako su ti vec i rekli, nece se nista vidjeti. Cak i da ides 6.ili 7.tjedan trudnoce i to je ok. Bitno da pijes sad folnu.
Meni je danas 6dpo i jucer sam imala blago svijetlo smedi iscjedak, al bas malo, a i danas isto. Ne cijeli dan i sad si naravno mislim sto bi to znacilo. Takoder sam sinoc imala zgaravicu, ne znam jel to moze bit ikakav simptom, ali vidim da ste to spominjali 😄 Iako se ne nadam previse jer nismo bas pokrili sve dane kako smo planirali, ali opet je moguce.. Ne znam, cini mi se da sam vec pocela s umisljanjem simptoma 😂🙈
Hej curkice ja sam napravila isti onaj osjetljivi test ko jucer i dns od moje sjenice gotovo pa nista :( Mislim jel vi vidite ista:
https://ibb.co/X7Ws846
Jucer se vidjela, a sad ovo :( mislim da od mene ništa ovaj mjesec..al svima ostalima sto cekaju zelim + ispod bora!!! ❤😊
Danas je 11 dan od pika ili 10 dpo ak je O bila dan kasnije...ma mislim da bi na ovak osjetljivom pokazalo nesto na 10dpo tak da se bojim da nista...al idemo dalje 💪😊
9dpo je rano, a citala sam da test ocita hcg 2 dana nakon impl.tak daaa test za 2 dana i bit ce velikii + ! Drzim fige!!! 😍
Kad vidim ovu kisu pluseva, ma tocno cu da pisnem jedan sutra..mada se nicem ne nadam al nemogu odoljet 😂😂 sutra sam 11dpo
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji