Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    19. Prosinac 2019. 19:51

justagirl2201

Hej curkice ja sam napravila isti onaj osjetljivi test ko jucer i dns od moje sjenice gotovo pa nista :( Mislim jel vi vidite ista:
    https://ibb.co/X7Ws846
    Jucer se vidjela, a sad ovo :( mislim da od mene ništa ovaj mjesec..al svima ostalima sto cekaju zelim + ispod bora!!! ❤😊

Jesi to sad radila?? Mozda nije dovoljna koncentacija urina..
    Ako imas jos koji probaj ujutro ponovit... mislimnda bi tako rano testiranje bilo bolje ujutro..
    Ajde da piskimo skupa 😁😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Slee
    19. Prosinac 2019. 20:35

Justagirl najbolje ujutro, slazem se! Nema smisla tako rano raditi u popodnevnim satima

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Breskva
    19. Prosinac 2019. 20:38

Cure hvala vam svima,nadam se da ce biti nesto od svega toga. Jedva cekam jutro da pisnem ponovo.
    Zabrijavam i sama evo cijeli dan nosim ulozak i mislim se sad ce prsnut iz mene, ali eto nema nista.. nadam se da niti nece i samo sam napuhanaaaa na najace.
    Vidim da ste svasta pisale,sad vise neznam ni koja je sta pisala. Eto mogu rec samo da sam pisnula 10 dpo i nista nije bilo,pa opet 12 dpo i tu je bila samo sjena vise  sivkasta jedva vidljiva i taj dan sam imala gusti svijetlo smedi iscjedak jednom tjekom brisanja ,moguca kasna impl, ( valjda ) i evo danas 13 dpo se napokon nesto pokazalo. 
    Tako da ne gubite nadu. Sve cemo biti lijepe i okrugle jednog dana! 🤰🏻🥰
    Jedva cekam vase testove !!!! ➕➕➕❤️

Napokon 2804
    19. Prosinac 2019. 22:43

Mene pocinje boliti lijevi bubreg, bar mislim da je to bubreg

Mallla
    19. Prosinac 2019. 23:08

Koliko pluseva i pozitivnih testova dođe mi pišnit test isko još ni O nije bila 😂😂😂🤪
    Justagirl2201, ako se dobro sjećam tako ti je slično bilo prošli misec pa je crta ipak bila.... Polako još se da ta crta prikazat. 

url=https://lilypie.com]

Slee
    20. Prosinac 2019. 00:30

Kako vi pijete vrkutu? Na internetu su tako kontradiktorne informacije. Strah me da mi ne nasteti, a mozda bi dobro dosla mom niskom progesteronu kojeg krivim za sve. 

Cure, jedva cekam jutro i jos testica!!!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

sanja0508
    20. Prosinac 2019. 00:33

Slee

Kako vi pijete vrkutu? Na internetu su tako kontradiktorne informacije. Strah me da mi ne nasteti, a mozda bi dobro dosla mom niskom progesteronu kojeg krivim za sve.

Pocela piti na prvi dan M, svaki dan jednu salicu popijem. Imam dobra iskustva, ciklusi postali bolji i kraci od nje. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Slee
    20. Prosinac 2019. 00:35

A ja mislim da su meni ciklusi ok, dode na 28 i sve ok, a strah me da ne skrati i nesto poremeti jer sam citala i negativna iskustva. Razmisljala sam piti samo u drugom dijelu ciklusa zbog progica

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mallla
    20. Prosinac 2019. 00:40

Slee

Ja sam je pila od kraja M do negdje 25dc, ciklusi mi traju 32 dana.... Utjecala mi je na progesteron jer grudi su mi bile 2 puta veće, Ovulacije osjetnije, a pms manji i menga kraća i slabija. U konačnici mi je znala produžit ciklus na 40dana, M skratit na 3 dana i bila bi crna ili samo smećkarenje. Nekima zna utjecat na suhoću... Uglavnom, ako misliš i vjeruješ da će pomoći pij.... Ako ne onda ni nemoj jer će te samo nervirat ako ti šta poremeti. 

url=https://lilypie.com]

MalaD
    20. Prosinac 2019. 08:45

Cestitke svima na plusicima!!
    Toliko ih ima da ja nebrem docekati da napravim svoj test.. Danas mi je od pik i mislim da i od ovulacije 6 dan..  Izludit cu.. Ima koja da je radila test tako rano i koliko najranije ste radile?
    Znam da je to bezveze al bas ste mi "otvorile apetit" kak bi se reklo.. Haha
    Justagirl i ostale koje danas rade testic.. Kakav je rezultat? Saljite slike.. :-) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.