Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    19. Prosinac 2019. 12:29

Martina vidim da isto sitno odbrojavaš, kao i Hope i Bennny... simptomi? Kada ćeš ti piškiti

Breskva
    19. Prosinac 2019. 12:30

Joj cure hvala vam na pozitivi i sta me hrabrite,nadam se da ce tamnit.... jer hoce mene tako te crte sjene sta god,zato me i strah malo,samo da ne dode... 🤞🤞🤞🤦‍♀️
    Inace nista me ne boli, malo eventualno sise,temp mi je skocila za1 gore,joooj luda sam sva,strah me da se ne razocaram,nikom jos nista nisam rekla niti necu samo vama,pa cemo vidit sutra situaciju 🤞😍

19. Prosinac 2019. 12:40

Nova19

Martina vidim da isto sitno odbrojavaš, kao i Hope i Bennny… simptomi? Kada ćeš ti piškiti

Kod mene ti to ne vrijedi. Napisala sam onako jer mislim da se O jos nije ni desila. Imala sam 4 dana mjerenje temperature koje ne odgovara onom kako inace mjerim i zato mi je bila visa i FF stavio O. Ali nakon toga sam mjerila normalno svoju tempicu kako i inace i ne odgovara mi temperaturi poslje O. Tako da sam sada makla te cetiri temperature i cekam dalje dal ce biti sta. Inace sam 23DC. Imala sam u 8 mjesecu slicnu situaciju i desila se O na 28DC tada sam i ostala trudna. Pa cemo vidit dalje. 

19. Prosinac 2019. 12:41

Breskva

Joj cure hvala vam na pozitivi i sta me hrabrite,nadam se da ce tamnit…. jer hoce mene tako te crte sjene sta god,zato me i strah malo,samo da ne dode… 🤞🤞🤞🤦‍♀️
    Inace nista me ne boli, malo eventualno sise,temp mi je skocila za1 gore,joooj luda sam sva,strah me da se ne razocaram,nikom jos nista nisam rekla niti necu samo vama,pa cemo vidit sutra situaciju 🤞😍

Pa meni ovo bas ne lici na sjenu iskreno receno. Sam polako. Sutra uradi sa jutarnjim i vidit ces da ce tamniti 🤗❤

Nova19
    19. Prosinac 2019. 12:45

Martina1982

Nova19

Martina vidim da isto sitno odbrojavaš, kao i Hope i Bennny… simptomi? Kada ćeš ti piškiti

Kod mene ti to ne vrijedi. Napisala sam onako jer mislim da se O jos nije ni desila. Imala sam 4 dana mjerenje temperature koje ne odgovara onom kako inace mjerim i zato mi je bila visa i FF stavio O. Ali nakon toga sam mjerila normalno svoju tempicu kako i inace i ne odgovara mi temperaturi poslje O. Tako da sam sada makla te cetiri temperature i cekam dalje dal ce biti sta. Inace sam 23DC. Imala sam u 8 mjesecu slicnu situaciju i desila se O na 28DC tada sam i ostala trudna. Pa cemo vidit dalje.

ali se ipak nadam da ćeš ući u NG sa +
    ja sam jednom probala pratiti O sa temp ali nisam uspjela, to mi je bila baš tlaka i mislim da sam krivo radila...
    LH trakice su mi nekako pouzdanije, ma da sam ja i bez njih zatrudnila sa odnosom svaki 2 dan...
    danas je baš divan dan pun plusića i pozitive

19. Prosinac 2019. 12:51

Nova19

Martina1982

Nova19

ali se ipak nadam da ćeš ući u NG sa +
    ja sam jednom probala pratiti O sa temp ali nisam uspjela, to mi je bila baš tlaka i mislim da sam krivo radila…
    LH trakice su mi nekako pouzdanije, ma da sam ja i bez njih zatrudnila sa odnosom svaki 2 dan…
    danas je baš divan dan pun plusića i pozitive

Hvala ti..ali ja se ne nadam 🤣. Meni je tempica stvarno do sad pokazala bas kako je bila O. I vjerujem joj. Samo je zeznuto ako malo pobrkas ritam mjerenja. Da bas divan dan. Nek se tako nastavi svaki dan ❤

Napokon 2804
    19. Prosinac 2019. 13:21

Nova19

Sise vise ne bole toliko, samo na dodir. Puna plinova, sline se ne mogu nagutat, malo malo letim na wc. Imam osjecaj da sta god popijem, makar kap bila da moram ic piskit... Test sam radila prekjučer i bio je negativan... A sad se pakiram idemo za hrv, nervoza ovo ono, tako da mislim da ce mi radi toga kasniti. Ali ako ne dobijem do bozica, onda cu raditi test... A vi? 

Napokon 2804
    19. Prosinac 2019. 13:22

Breskva

Cureee,ja ili cu past u nesvijest ili sta????
    Jucer imala sjenu,danas isla po test napravila ga malo prije… sad neznam dali zabrijavam i dali vi vidite isto, uzela sam jos 2 testa sutra cu ih ponovit
    Ovo su testovi dok su jos mokri,mozda niti minuta dvije najvise
    https://ibb.co/0MDqRRW
    https://ibb.co/sqQmgJG
    A ovo je nakon 10 min
    https://ibb.co/G3vV3vr
    Ne zelim se veselit,na oprezu sam,strah me da nije ona lazna,jooooj sva sam sad zbunjena ali malo i sretna 🤦‍♀️🥴

Po meni je ovo pozitivan test, cestitam ☺️

tera_
    19. Prosinac 2019. 13:31

zvjezdica37

Cestitke na plusicima,vidi se da ste zdrave prave friske trudnice ,mnogima je zelja tako brzo i lako zatrudniti,ali dat ce onaj gore svima,sve to vrijedi cekati.Drzim palčeve curama koje se jako dugo trude ,koje nemaju i imaju jos nade i strpljenja-bit ce sve ok sigurna sam🤞🤞🤞💖💖💖

Slazem sa svime napisanim 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• justagirl2201
    19. Prosinac 2019. 13:33

Breskvaaaaaaa AJMEEEE LJUDI MOJI PA STA JE OVO? Kiša plusića samo takva!! Breskva to je TO! Jos sljedeca 2 dana piski al to je po meni pozitivno!!! Kao da se meni dogodilo! Čestitam od ❤ i neka tamni!!!! 😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.