Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:30

🌈

Sayuri hvala za info o ananasu. Mislim da ovo malo sto pojedem ne moze naskoditi. Nisu to kolicine neke par kockica..

Ma nemoj nikako, ja sam trudove zbog njega dobila u 6 mjesecu sa prvim sinom, bolje ne rizikovatj nikako....sad ces ti biti trudnica skupa sa mnom, pa kad lijepo se porodis jedi ga do mile volje 😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 20:35

SAYURI

🌈

Sayuri hvala za info o ananasu. Mislim da ovo malo sto pojedem ne moze naskoditi. Nisu to kolicine neke par kockica..

Ma nemoj nikako, ja sam trudove zbog njega dobila u 6 mjesecu sa prvim sinom, bolje ne rizikovatj nikako….sad ces ti biti trudnica skupa sa mnom, pa kad lijepo se porodis jedi ga do mile volje 😘

Haha sayuri kraljice 👑 biti cemo uskoro sve debele i okrugle 🍀🤰🏼

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:45

🌈

SAYURI

🌈

Ma nemoj nikako, ja sam trudove zbog njega dobila u 6 mjesecu sa prvim sinom, bolje ne rizikovatj nikako….sad ces ti biti trudnica skupa sa mnom, pa kad lijepo se porodis jedi ga do mile volje 😘

Haha sayuri kraljice 👑 biti cemo uskoro sve debele i okrugle 🍀🤰🏼

Pa ce tako biti, i onda cemo testove muzevima za Valentinovo pod nos, i hajde sada lijepi kupi poklon, cvijece i veceras 🤗

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

3sreca
    07. Siječanj 2021. 20:47

SAYURI

Cure, ne jedite ananas ni slucajno ako zelite bebu ili ste trudne, zbog visoke kolicine bromelina u njemu, smeksava grlic. Mene je vise ginekologa upozorilo na to😉

Sayuri, oprosti sto pitam, vjerojatno sam preskocila stranice na kojima si pisala. Sto se dogodilo? Spontani?
    Tebe se bas sjecam, iz prve ti je uspjelo...i to oba puta.
    To mi je veliki wow bio u mojoj glavi.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

enaaa1
    07. Siječanj 2021. 21:00

Upisite me za odbrojavanje.. i ja sam 3dpo 😂😂😂❤️ Ko ce cekat jos 11dana minimum🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
    Jel se desilo kome da na dan ovulacije posle muckanja🤣 da ga bole jajnici i taj donji dio stomaka?
    Mene je boljelo tipa 2 sata i prestalo, ali i sad konstantno osjecam neku tezinu u donjem predjelu stomaka.. znam da je prerano za simptome ali to mi je bilo precudno..
    Ljubim vassss

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:01

3sreca

SAYURI

Cure, ne jedite ananas ni slucajno ako zelite bebu ili ste trudne, zbog visoke kolicine bromelina u njemu, smeksava grlic. Mene je vise ginekologa upozorilo na to😉

Sayuri, oprosti sto pitam, vjerojatno sam preskocila stranice na kojima si pisala. Sto se dogodilo? Spontani?
    Tebe se bas sjecam, iz prve ti je uspjelo…i to oba puta.
    To mi je veliki wow bio u mojoj glavi.

Da, oba puta iz prve, druga trudnoca stalo srce u 6tt..otkriveno na pregledu u 8tt...od pocetka sam imala zumanjcanu vrecicu uvecanu i to je u praksi prvi indikator da se hromozomski plod ne razvija dobro....sad smo pustili 2 ciklusa i evo opet odbrojavamo, danas 3Dpo. Prvu trudnocu sam iznijela do termina i hvala Bogu na kraju sve dobro, medjutim u 6 mjesecu sam dobila lagane trudove i grlic se skratio, pitali me sta sam jela, a ja ananas ubijala tih dana, doslovno po cijelu jednu polovinu svjezeg sama pojela. Sada da li je do kolicine, ne znam, ali poznat je po velikog kolicina bromalina, a on izaziva smeksavanje grlica i prerano otvaranje i posljedicno milion drugih komplikacija....😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:01

enaaa1

Upisite me za odbrojavanje.. i ja sam 3dpo 😂😂😂❤️ Ko ce cekat jos 11dana minimum🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
    Jel se desilo kome da na dan ovulacije posle muckanja🤣 da ga bole jajnici i taj donji dio stomaka?
    Mene je boljelo tipa 2 sata i prestalo, ali i sad konstantno osjecam neku tezinu u donjem predjelu stomaka.. znam da je prerano za simptome ali to mi je bilo precudno..
    Ljubim vassss

Ja prdim cijeli dan 🤭

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

enaaa1
    07. Siječanj 2021. 21:03

I ja.. cak i ova dva dana sam bez stolice, a inace mi je bas redovna.. joj bojim se da se tripujem🤦🏽‍♀️🥺😂😂

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 21:13

enaaa1

I ja.. cak i ova dva dana sam bez stolice, a inace mi je bas redovna.. joj bojim se da se tripujem🤦🏽‍♀️🥺😂😂

Ja ne prdim inace, mislim prdim, svi prdimo jelte, ali ovo danas je Cernobil, kontaminirana radioaktivna zona, zracila sam sobu 5 puta danas....pa sta cu moram, nije zdravo drzati u sebi...🤭

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 21:23

Opa enaaa znaci i ti si nam 3 dpo 💪 biti ce grupno piskenje😅😉
    Sayuri i kod mene je bio mini cernobil 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.