Sad ti je sigurno psiholoski lakse kada barem znas da mozes ostati trudna pa makar i poslije toliko vremena.
Mada, nije rijetko, dosta sam puta cula za parove koji godinama nisu mogli ostvariti trudnocu, i onda se nesto promijeni, da li sa godinama ili nacinom zivota, i onda se desi trudnoca, pa druga odmah iza pa i treca. Jako cesto se to desi…pa eto nadam se da ce tako biti i kod tebe. Ma hoce sigurno💕🤞🤞
Da, puuuuno sam opustenija ovaj put. Psiha mi je najgora bila kada sam pokusavala. Mislim da me je to "kocilo" svo vrijeme. Daj Boze za jos jedno zivo i zdravo i meni dosta 🙏
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
https://ibb.co/pyJJ6Db anchy ovako ti je meni 11dc pokaže malo života, onda se kilavi do 14,15-og dana i onda samo bukne. Valjda će se sada vidjeti slika.
takve su i meni bile i isto je u roku 2 dana potamnilo! Sretno u hvatanju pika
Ja bi bar jedno zivo i zdravo a kasnije kak nam Bog da... :( Muz i ja uzivamo zajedno i nikad nam nije dosadno al jako zelimo jos jednog clana.... Uskoro nam je godisnjica i bas bi lijepo bilo da mu poklonim ➕ (kad vec za Bozic nisam hehe)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Meni je jucer libido bio ufff… Sve nesto osjetila ko da mi kuca srce dolje ahaha tako nekakav cudan pulsirajuci osjecaj ahahah. Dragog nigdje na vidiku ko za vraga…. ne pamtim da mi je to tako samo od sebe a prosla ovulacija def.. ne primjetim nikakav iscjedak…. Cicke bole za poludit (to pripisujem duph)
Da kojeg dpo jesti ananas 🍍 a da nema stete?
Ja sam danas 5dpo i tek jucer kupila… Doduse jela sam prekjucer onaj iz konzerve al znam da taj ne vrijedi hehehe.
I mene cicke bole. Tj tocnije samo bradavice, jako su osjetljive, a da me ubijes ne mogu se sjetiti zadnji put kad je bila O dali mi je ovako bilo..hmmm
Za ananas isto ne znam od kad do kad se jede... ja sam jucer par kockica i danas cu malo, nemrem bas cijeli pojesti bude i dragi pomogao ili cu ga u smoothe..
E da i danas mi je temp jos skocila to me jako zacudilo mislila sam da kad nakon O skoci da nece vise...a rekla sam si da necu poslije O mjeriti vise bazalu ali vrag mi ne da mira
3sreca nakon svega sto sam prosla zelim mirnu trudnocu i roditi zivo zdravo dijete i cuti kako se dere iz petnih zila! E to ce biti pjesma za moje usi
3sreca nakon svega sto sam prosla zelim mirnu trudnocu i roditi zivo zdravo dijete i cuti kako se dere iz petnih zila! E to ce biti pjesma za moje usi
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joja ovako ti to kod mene izgleda otprilike svaki mj
https://ibb.co/3FYBzHr
https://ibb.co/kBp6tr4
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća super su ti trakice. Ako zelis da ti budu sarenije probaj s rozima....
Anchy samo nastavi mjerit bazalnu da mozemo lijepo pratiti kako tempica raste ;) imam dobar osjecaj za tebe ovaj mjesec :*
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Silver moze koja recenica o Ubiquinolu hehe valjda se tako pise :*
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja naručila sam ih preko njuškala, 150 komada, ovo mi je 5. ciklus kako pratim i taman imam za još ovaj ciklus. Malo sam ih više potrošila dok sam ih skužila, pa mi sada pašu.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji