Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mar21ina
    07. Siječanj 2021. 19:03

Ispravak 33-37* dana ciklus

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 19:08

Mar21ina dobro nam dosla 😊 pa cini mi se po slici da nije jos bio pik kod tebe. Imas neke trakice koje su malo tamnije od drugih ali mi se cini da pika nema za sad. Mjeris li bazalnu temp? Ona bi ti mogla reci kad je bila O. Jesi bila mozda na uzvu pa da ti gin malo to poprati da vidis kad je otprilike O?
    ---
    Jako mi je drago da nas je sve vise i sve ste dobro dosle. Nadam se da cemo se sve skupa uskoro ugledati plusice 🍀🤞

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 19:11

🌈

Mar21ina dobro nam dosla 😊 pa cini mi se po slici da nije jos bio pik kod tebe. Imas neke trakice koje su malo tamnije od drugih ali mi se cini da pika nema za sad. Mjeris li bazalnu temp? Ona bi ti mogla reci kad je bila O. Jesi bila mozda na uzvu pa da ti gin malo to poprati da vidis kad je otprilike O?

Jako mi je drago da nas je sve vise i sve ste dobro dosle. Nadam se da cemo se sve skupa uskoro ugledati plusice 🍀🤞

Anchy, ti si 3dpo kao i ja...drzim nam fige 🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 19:12

SAYURI

🌈

Anchy,ti si 3dpo kao i ja…drzim nam fige 🤞🤞🤞

Da pratimo se 🤞🍀 javljaj simptome ako ih bude 😉

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 19:17

mar21ina

Bok cure, čitam vas vec prilično dugo, ali nikako da se priključim, pa evo me sada, kao padobranac malo 😄
    Par puta tokom prošle godine sam pratila O lh trakicama čisto da vidim kako funkcioniraju, a od ovog mjeseca se M i ja bacamo bas u akciju. Od vas sam naučila sve sto trenutno znam o njima i mislim da sve radim ispravno, ali O nikako ne mogu uhvatiti. Evo slika kako to kod mene izgleda ovaj mjesec.https://ibb.co/w0rFWHB
    Ciklus mi je inače skroz zbrkan. Najčešće je 33-47 dana, ali svakih 3-4 mj zna biti i po 50 dana. Do sada sam skuzila da se to događa uglavnom kad sam pod nekim većim stresom.
    Jel koja od vas imala ovakvu situaciju. Od 1.1 smo pokriti svaki drugi dan jer sam se sve nadala da će trakice tamniti, a nista se ne događa jos. Sry na dugom postu.
    I moram reći da ste super cure, predivna podrška jedna drugoj. Želim vam svima u ovoj godinici velike + 🥰

Mačko, bazalnu pocni pratit ako ikako možeš. I trakice bi ti mozda bolje bile plave od tih rozih... Nekako mi se te rozaste previse sarene heheh s druge strane nekom su te najbolje....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• mar21ina
    07. Siječanj 2021. 19:26

🌈

Hvala ti na odgovoru 😘
    Ne mjerim bazalnu jer se budim svakako, pa ne bi to mogla popratiti i ne bi valjalo.
    A sto se gin tiče nisam jos nikakve preglede obavljala jer smo tek počeli, pa se nekako ne želim jos zamarati time, samo ću si veći pritisak stavit na leđa. Mislima sam do ljeta pokušati ovako, pa onda ako ne bude išlo ići na pretrage sve.
    Pretpostavila sam sama da mi je takav neuredan ciklus genetski, jer je tako i mami i seki...a mama je eto rodila troje djece bez problema.
    Da nisam rekla da mi je zadnja m bila 16.12. Pa mi je sad ono vec krajnje vrijeme da mi dođe O. Pa da skupa s vama odbrojavam do ne dolaska vještice 😄

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

• mar21ina
    07. Siječanj 2021. 19:28

Joja💙

mar21ina

Bok cure, čitam vas vec prilično dugo, ali nikako da se priključim, pa evo me sada, kao padobranac malo 😄
    Par puta tokom prošle godine sam pratila O lh trakicama čisto da vidim kako funkcioniraju, a od ovog mjeseca se M i ja bacamo bas u akciju. Od vas sam naučila sve sto trenutno znam o njima i mislim da sve radim ispravno, ali O nikako ne mogu uhvatiti. Evo slika kako to kod mene izgleda ovaj mjesec.https://ibb.co/w0rFWHB
    Ciklus mi je inače skroz zbrkan. Najčešće je 33-47 dana, ali svakih 3-4 mj zna biti i po 50 dana. Do sada sam skuzila da se to događa uglavnom kad sam pod nekim većim stresom.
    Jel koja od vas imala ovakvu situaciju. Od 1.1 smo pokriti svaki drugi dan jer sam se sve nadala da će trakice tamniti, a nista se ne događa jos. Sry na dugom postu.
    I moram reći da ste super cure, predivna podrška jedna drugoj. Želim vam svima u ovoj godinici velike + 🥰

Mačko, bazalnu pocni pratit ako ikako možeš. I trakice bi ti mozda bolje bile plave od tih rozih… Nekako mi se te rozaste previse sarene heheh s druge strane nekom su te najbolje….

Slažem se, ove sam trakice jos nekad prije narucila, i imam osjećaj da na njima nikad neće ni biti pik, a imam par zelenih i tih plavih kao na slici, na njima je nekako bliže piku. Sve se nešto nadam osjetit probadanje ili bolne cicke pa da po tome bas osjetim. A i osjećam se bas mokro dolje tokom dana.

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 19:32

mar21ina

🌈

Hvala ti na odgovoru 😘
    Ne mjerim bazalnu jer se budim svakako, pa ne bi to mogla popratiti i ne bi valjalo.
    A sto se gin tiče nisam jos nikakve preglede obavljala jer smo tek počeli, pa se nekako ne želim jos zamarati time, samo ću si veći pritisak stavit na leđa. Mislima sam do ljeta pokušati ovako, pa onda ako ne bude išlo ići na pretrage sve.
    Pretpostavila sam sama da mi je takav neuredan ciklus genetski, jer je tako i mami i seki…a mama je eto rodila troje djece bez problema.
    Da nisam rekla da mi je zadnja m bila 16.12. Pa mi je sad ono vec krajnje vrijeme da mi dođe O. Pa da skupa s vama odbrojavam do ne dolaska vještice 😄

Mlada si krenuli ste tek sad ozbiljno tako da vjerujem da ces ostvariti T uskoro.😊 Pokusaj i dalje pratiti trakice. Kad krene tamniti testiraj bar jos 2 puta taj dan. Tako sam ja i ulovila pik. U 13h je bila tamna u 16h jos tamnija a u 20h najtamnija. Da nisam u 20h navecer pisnula i da sam tek drugi dan oko 12h propustila bi pik.
    Znaci kad vidis da je tamnija onda taj dan jos pisni par puta. Meni se tvoja trakica na 17dc dosta tamna cini...

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 19:37

Istina je anchy da joj je na 17 tamnija (bas sam ja to pomislila) ali zar joj nebi onda od 18. Dc nadalje bile puno svjetlije trakice? Meni se cini da su joj tamne kao i prije 17dc (o mar21tini pricam ahahha)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• mar21ina
    07. Siječanj 2021. 19:40

🌈

mar21ina

🌈

Hvala ti na odgovoru 😘
    Pretpostavila sam sama da mi je takav neuredan ciklus genetski, jer je tako i mami i seki…a mama je eto rodila troje djece bez problema.

Mlada si krenuli ste tek sad ozbiljno tako da vjerujem da ces ostvariti T uskoro.😊 Pokusaj i dalje pratiti trakice. Kad krene tamniti testiraj bar jos 2 puta taj dan. Tako sam ja i ulovila pik. U 13h je bila tamna u 16h jos tamnija a u 20h najtamnija. Da nisam u 20h navecer pisnula i da sam tek drugi dan oko 12h propustila bi pik.
    Znaci kad vidis da je tamnija onda taj dan jos pisni par puta. Meni se tvoja trakica na 17dc dosta tamna cini…

Svaki put kad se ponadam da je tamnija, ona idući puta svjetlija 🤔 pa se nazivciram 😆
    Svakako testiram i dalje idućih dana i nadam se da će tamniti, a mi ćemo svakako pokrivati.
    E pa bas ta na 17DC sam se i ja ponadala da će kasnije samo tamnit, ali ništa.
    Al idemo dalje, samo jako 💪
    Želim i tebi svu sreću da čim prije dobiješ svoj + i svoju bebicu 🥰😘
    Ja vas čitam i dalje, komentiram kad budem imala nešto pametno za reci, ili glupo pitati, posto ste sve ovdje iskusnije od mene, ja ću citat i ucit. Uz vas sam naučila proučavati sjene i sjenice, najzabavniji dio ovog procesa (izuzev hopsanja) haha

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.