Cure jel ovo napredujem? 19 dc, inače imam ovako malo blesave cikluse. Jučer baš krenio iscjedak, tupi osjećaj u trbuhu, glavobolja i slabe noge.. Cijela sam u strahu da ću propustit ključni trenutak jer su mi testovo čudnih crtica, nekako nisu pune. Kakvi su vama somptomi ma samu ovulaciju? Kakav točno iscjedak bude? Negdje sam pročitala da štp se bliži ovulacija postane prozirniji i rijeđi? Trakice su 3 od jučer i zadnja od danas. https://ibb.co/9rnw5MK
Jutro!
Oo pa da lista nam se povecava Lucky! Neka skupa je lakse i zanimljivije. Veselim se svakom novom plusicu!
----
Sanjala sam tako glup san da vam moram natipkati😅. Rodila sam i nisam doma sa bebom dosla nego beba je kod moje seke na cuvanju bila.
3 dana nakon sto sam izasla iz bol. sam otisla po dijete i kad sam ga uzela u ruke skuzila sam da strudlu od jabuka drzim u rukama 🤣🤣🤣🤣 znaci ovog nema nigdje 😅 ne znam dal mi se strudla jede ili sta ?? Preglup san, a kaze dragi da sam i mrmljala nesto dok sam sanjala 🙈
Sto se tice ananasa, nista nije dobro u velikim kolicinama, a bromelain je dobar za zacece, i cesto se preporucuje tijekom prvih par dana nakon ovulacije, nakon toga ne...naravno, od nicega ne treba bjezati niti se prejedati jer da trudnoca ovisi o jednom ananasu mnoge zene bi imale probleme...
Ja za sada uzimam preporuke iz knjige "It starts with an egg" - ubiquinol, NAC i vitamine. Plus krenula sam na reproduktivnu akupunkturu koja me zapravo vise veseli sa masazom na kraju nego bockanje Drugo vise nista ne planiram jesti, ne jesti ili mijenjati, kako bude nek bude...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Anchy the strudla od jabuka
Silver pametnica nasa . Slazem se da od par kockica ananasa nece nista biti. Mozda on u trudnoci drugacije djeluje ali sad kod zaceca ne moze skoditi.
Ja sam ti razmisljala kad sam bila trudna o akupunkturi koja pomaze za brzi i laksi porod. Imala je moja privatna gin u paketu ako si htio par tretmana kad si vec u visim tjednima T. Cini mi se sve to zanimljivo i trebala bi malo vise to prouciti, ako nista bar nas moze opustiti. Masaza joj zavidim ti i meni bi trebala!
Tonkica tamne ti trakice samo nastavi piskiti
Jutro cure 🌧️
Vidim mini cernobil na temi 😂
Ja ne prdim 😂 Al vec 3 dana imam crijevne grčeve jucer i proljev
No to smatram posljedicom blagdana 😂
Sayuri drzim ti fige da je i ovaj put to dobitan isjedack 🙏
Kod mene Boze tebe nista znacajno
Cice bole Al bole i inace u ovom djelu ciklusa
Iscjedak mi je pojacan od o, proziran i ljepljiv te na 4dpo i 6dpo egg strukture Al gusci i žut
Al to mi nista puno ne znaci
I to je to. Znaci nista 😂🤷♀️
Enaaa dobro dosla u klub odbrojavanja, sretno
Ja od jucer piskim lh. Jos su mrtve. Ne moze nista ni bit na 7dpo Al bitno da se piski 😂
Tonkica pa tamni crta da, prati dalje 🤞🏻
U mene bude bas egg White
Rastezljiv, proziran....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anchy the strudla od jabukaSilver pametnica nasa
. Slazem se da od par kockica ananasa nece nista biti. Mozda on u trudnoci drugacije djeluje ali sad kod zaceca ne moze skoditi.
Ja sam ti razmisljala kad sam bila trudna o akupunkturi koja pomaze za brzi i laksi porod. Imala je moja privatna gin u paketu ako si htio par tretmana kad si vec u visim tjednima T. Cini mi se sve to zanimljivo i trebala bi malo vise to prouciti, ako nista bar nas moze opustiti. Masaza joj zavidim ti i meni bi trebala!
Tonkicatamne ti trakice samo nastavi piskiti
Joj meni je super, idem jednom tjedno. U pocetku sam bila malo skepticna i igle mi nisu omiljena aktivnost haha ali super mi je sad. Klinika u koju idem imala je na zidu poster druge klinike koja radi tu bas reproduktivnu akupunkturu pa reko ajde da probam jer citala sam o tome milijun puta. Navodno poboljsava cirkulaciju u donjem dijelu tijela a određene tocke pikanja i pojacan protok krvi u jajnike i samim time bolju kvalitetu jajnih stanica. Da li vjerujem ili ne ne znam ali u svakom slucaju me opusta barem, a i to je vazno.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Cure jel ovo napredujem? 19 dc, inače imam ovako malo blesave cikluse. Jučer baš krenio iscjedak, tupi osjećaj u trbuhu, glavobolja i slabe noge.. Cijela sam u strahu da ću propustit ključni trenutak jer su mi testovo čudnih crtica, nekako nisu pune. Kakvi su vama somptomi ma samu ovulaciju? Kakav točno iscjedak bude? Negdje sam pročitala da štp se bliži ovulacija postane prozirniji i rijeđi? Trakice su 3 od jučer i zadnja od danas.https://ibb.co/9rnw5MK
Ove trakice lijepo napreduju, pretpostavljam da je donja zadnja koju si pisnula….piski danas jos bar jednom, pa vidi napredak. Meni ovo izgleda kao da ide prema piku 🤞🏻🤞🏻
Hvala na odgovoru... Sad sam se malo i uživila jer sam mislila da će ovo bit mjesec bez ovulacije... Popodne opet piškim i pratim 🤗🤗
Mart21ina
🌈
Našla sam premom, ovaj drugi je isto ok ali zakucava i koči. Thnx
Inace, juce objasnjavam muzu trakice, i kazem, vidis ove jake 2 crte, to znaci da trebamo udarnicki da se potrudimo danas.... A on će... Meni sve te crtice iste, ajd ujutro cemo, sad sam koma, ne mogu bas tako na dugme. Ja 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
I cure, kad pocinjete sa hcg testovima... Koliko dana posle pika?
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Moj M si je umislio da je to to i da sam sigurno T
Ako bude - vise se bojim njegovog razocarenja nego svog!
Ja bi sad ovaj period samo na fast forward i da ovih desetak dana proleti!
Stvarno je bolje bilo 1 put kad nisam pojma imala da sam T ono test i hop crtica..nije bilo ovog cekanja.
Jutro trudilice https://ibb.co/pyJJ6Dbevo jučer trakica dala znak života, sad će ona naglo skočiti kroz 2,3 dana
Plodni dani me žestoko udaraju ovaj ciklus, malo sam psihički bolje pa se vratio libido od prije. Ne dam mu jadnome da diše 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji