Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Siječanj 2021. 17:57

Drage žene pozdrav svima
    Ubacila sam se kod vas sa MPO
    Prvi put sad koristim trakice pa ako moze mala pomoc i misljenje. Nisam imala problem sa ovulacijana nikad, do prve VTO u Oktobru, posle nisam imala ovulaciju ili nisam znala da prepoznam, sve u svemu, ni bolova ni sluzi. Ni sad nemam nista od toga a trakice ovako izgledaju. Da li mislite da je danas pik? Pise na trakicama da ovulacija nastupa 24-36 sati posle pozitivne trakice... Hvala unapred 😘😘😘
    https://ibb.co/BG6T04J

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 17:59

Tanja79

Drage žene pozdrav svima
    Ubacila sam se kod vas sa MPO
    Prvi put sad koristim trakice pa ako moze mala pomoc i misljenje. Nisam imala problem sa ovulacijana nikad, do prve VTO u Oktobru, posle nisam imala ovulaciju ili nisam znala da prepoznam, sve u svemu, ni bolova ni sluzi. Ni sad nemam nista od toga a trakice ovako izgledaju. Da li mislite da je danas pik? Pise na trakicama da ovulacija nastupa 24-36 sati posle pozitivne trakice… Hvala unapred 😘😘😘
    https://ibb.co/BG6T04J

Da da to je pik i to lijepi na tim trakicama 😍🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

07. Siječanj 2021. 18:04

Tanja poznavajuci te trakice, to ne da je pik, nego pikčina. Sretno i u akciju😘🤞🏻

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 18:16

Sanjarka kad piskis? Ja cu krenuti na 7dpo😂 danas sam 3 dpo i jos uvijek imam sluz ali nekako gusta i ljepljiva,kao zelatin i probadanje jajnika, za sada samo to...
    Ima li kakvih simptoma kod tebe?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Siječanj 2021. 18:18

Sanjarka88
    Zoe_r
    Uhhh, hvala vam divne ste ❤️❤️❤️... To su one One step zelene trakice 
    Planiram pišnuti jos jedan oko ponoci... Sad sam se navukla 😂

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 18:28

Tanja pik definitivno 😉
    Sanjarka meni je danas isto gusca sluz, lagano egg i bilo je malo blijedozuckastog na dnevnom...
    Prijavljujem nekakvo prduckanje ako to ima s cim veze tek sam 3 dpo 😅🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 18:42

https://ibb.co/rwknW4g 
    🍍🍍🍍
    Danas u konzumu ima ih hrpa na akciji kom 9 kn. Prefin je sad sam si malo nareckala!😉

07. Siječanj 2021. 18:49

Anchy bas sam si i ja kupila ananasic, al dok mi dodje O ce strunut🤣🤣🍍🍍
    Osjetim lagani bockanje u desnom O, nadam se da ce se pokrenut, nestrpljiva sam🙄🙄🤯🤯

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 18:59

Zoe biti ce jos ananasa u ducanu ne brini 😉 samo da O dode cim cim prije!
    Anci draga to si ti za cijeli forum narucila trakica heheheh neka ti budu sretne i da s njima ulovis pik🤞🍀

• mar21ina
    07. Siječanj 2021. 19:02

Bok cure, čitam vas vec prilično dugo, ali nikako da se priključim, pa evo me sada, kao padobranac malo 😄
    Par puta tokom prošle godine sam pratila O lh trakicama čisto da vidim kako funkcioniraju, a od ovog mjeseca se M i ja bacamo bas u akciju. Od vas sam naučila sve sto trenutno znam o njima i mislim da sve radim ispravno, ali O nikako ne mogu uhvatiti. Evo slika kako to kod mene izgleda ovaj mjesec. https://ibb.co/w0rFWHB
    Ciklus mi je inače skroz zbrkan. Najčešće je 33-47 dana, ali svakih 3-4 mj zna biti i po 50 dana. Do sada sam skuzila da se to događa uglavnom kad sam pod nekim većim stresom. 
    Jel koja od vas imala ovakvu situaciju. Od 1.1 smo pokriti svaki drugi dan jer sam se sve nadala da će trakice tamniti, a nista se ne događa jos. Sry na dugom postu.
    I moram reći da ste super cure, predivna podrška jedna drugoj. Želim vam svima u ovoj godinici velike + 🥰

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.