Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mar21ina
    07. Siječanj 2021. 19:41

Joja💙

Istina je anchy da joj je na 17 tamnija (bas sam ja to pomislila) ali zar joj nebi onda od 18. Dc nadalje bile puno svjetlije trakice? Meni se cini da su joj tamne kao i prije 17dc (o mar21tinipricam ahahha)

Meni se čini da stalno variraju u 2 nijanse, ta tamnija koa 17 DC i ove ostale malo svjetlije. Nikako da bude tamnije od toga ili da budu bijele. Cijeli ciklus su mi tak svijetle.

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Siječanj 2021. 20:03

A  vi imate neku aplikaciju na mob.pa ubacite slike, ili...? I sad  citam, znaci ananas bi trebalo jesti par dana pred O? 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• mar21ina
    07. Siječanj 2021. 20:07

Tanja79

A vi imate neku aplikaciju na mob.pa ubacite slike, ili…? I sad citam, znaci ananas bi trebalo jesti par dana pred O?

Ja imam aplikaciju femometer, a neke cure ako se ne varam imaju premom. Najlakse mi tu slikati trakice da ih ne moram sve čuvati i lijepim negdje.

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:10

🌈

SAYURI

🌈

Mar21ina dobro nam dosla 😊 pa cini mi se po slici da nije jos bio pik kod tebe. Imas neke trakice koje su malo tamnije od drugih ali mi se cini da pika nema za sad. Mjeris li bazalnu temp? Ona bi ti mogla reci kad je bila O. Jesi bila mozda na uzvu pa da ti gin malo to poprati da vidis kad je otprilike O?

Jako mi je drago da nas je sve vise i sve ste dobro dosle. Nadam se da cemo se sve skupa uskoro ugledati plusice 🍀🤞
    Anchy,ti si 3dpo kao i ja…drzim nam fige 🤞🤞🤞

Da pratimo se 🤞🍀 javljaj simptome ako ih bude 😉

Slabo, jedino probadanje u jajnicima i vec malo sise krenule, i gusti bijeli iscjedak...interrsantno ovaj sam iscjedak imala u obje trudnoce poslije O..🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 20:12

Mar21ina ako zena ima policisticne jajnike ili nekakvu cistu znaju trakice luditi. Budu tamnije pa mrvu svjetlije i tako...nadam se da nemas nista i da je samo pitanje vremena kad ces uhvatiti pik. Ali eto da znas tu info ako i dalje budu zezale...
    Tanja Ima nekakva aplikacija mislim da se premom zove i u nju postavis sliku testa pa ti napise...ne znam koju mar21ina koristi..
    A srz ananasa je dobra poslije O za implantaciju a negdje pise da je i prije dobar. Ja pijem sok od cikle prije O da zadeblja endometrij i caj od vrkute a nakon O ananas. 😊

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:15

Cure, ne jedite ananas ni slucajno ako zelite bebu ili ste trudne, zbog visoke kolicine bromelina u njemu, smeksava grlic. Mene je vise ginekologa upozorilo na to😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 20:15

SAYURI

🌈

SAYURI

🌈

Mar21ina dobro nam dosla 😊 pa cini mi se po slici da nije jos bio pik kod tebe. Imas neke trakice koje su malo tamnije od drugih ali mi se cini da pika nema za sad. Mjeris li bazalnu temp? Ona bi ti mogla reci kad je bila O. Jesi bila mozda na uzvu pa da ti gin malo to poprati da vidis kad je otprilike O?

Jako mi je drago da nas je sve vise i sve ste dobro dosle. Nadam se da cemo se sve skupa uskoro ugledati plusice 🍀🤞

Slabo, jedino probadanje u jajnicima i vec malo sise krenule, i gusti bijeli iscjedak…interrsantno ovaj sam iscjedak imala u obje trudnoce poslije O..🤔

Ja za sad po iscjetku ne mogu skuziti mislim da mi je kao i uvijek poslije O. Ali bradavice su mi jako osjetljive a to ne pamtim da mi je tako bilo. Mislila sam da su zbog O takve ali sad sam 3 dpo i jos su osjetljive 🤷🏼‍♀️ sad kad na kraju ispadne da sam sve simptome umislila 🤣🤣
    A tebi drzim figice zvuci obecavajuce 😉

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 20:17

Sayuri hvala za info o ananasu. Mislim da ovo malo sto pojedem ne moze naskoditi. Nisu to kolicine neke par kockica..

• mar21ina
    07. Siječanj 2021. 20:18

🌈

Mar21ina akozena ima policisticne jajnike ili nekakvu cistu znaju trakice luditi. Budu tamnije pa mrvu svjetlije i tako…nadam se da nemas nista i da je samo pitanje vremena kad ces uhvatiti pik. Ali eto da znas tu info ako i dalje budu zezale…
    TanjaIma nekakva aplikacija mislim da se premom zove i u nju postavis sliku testa pa ti napise…ne znam koju mar21ina koristi..
    A srz ananasa je dobra poslije O za implantaciju a negdje pise da je i prije dobar. Ja pijem sok od cikle prije O da zadeblja endometrij i caj od vrkute a nakon O ananas. 😊

Hvala ti na toj info. Sve ćemo to provjeriti na idućem pregledu, nadam se da će biti sve oke. Ako i je nešto od toga da je rijesivo. Do tada ako nista, bar uzivat u hopsanju 😄

👩27
    👨30
    Nezaštićeni odnosi 04/20
    Aktivno od 01/21

SAYURI
    07. Siječanj 2021. 20:18

🌈

SAYURI

🌈

SAYURI

🌈

Slabo, jedino probadanje u jajnicima i vec malo sise krenule, i gusti bijeli iscjedak…interrsantno ovaj sam iscjedak imala u obje trudnoce poslije O..🤔

Ja za sad po iscjetku ne mogu skuziti mislim da mi je kao i uvijek poslije O. Ali bradavice su mi jako osjetljive a to ne pamtim da mi je tako bilo. Mislila sam da su zbog O takve ali sad sam 3 dpo i jos su osjetljive 🤷🏼‍♀️ sad kad na kraju ispadne da sam sve simptome umislila 🤣🤣
    A tebi drzim figice zvuci obecavajuce 😉

Vidjet cemo, sve smo pokrili,  mislim iscjedak ne mozes umisliti, medjutim moze biti milion drugih razloga......

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.