Ej tina nebi vjerovala upravo su bile kod mene frendice popile po koji dec i gledale moj book od vjencanja 😍😍😍
Daj nam slikicu hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina ja se udala u sred korone, meni vjencanica u peti nije bila😄
Tinaja se udala u sred korone, meni vjencanica u peti nije bila😄
I ja sam isto, u 9 mj prošle godine ahahah...ali nisam htjela bez vjencanice
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jaoj Kiki😍😍 koja si nedelja?
Meni je zakazano 01.03. tako da vam se javljam!! 😍
Ja sam sva zabrinuta, sve mislim da nisam trudna, pa moram test da uradim da bih povjerovala😂😂
uzas, jedva cekam pregled, mislim da ce mi biti lakse!❤️😘
Vjerujte mi cure pokusajte jedan mjesec nekako da se opustite i da se prepustite i da ne razmisljate o tome... tesko je posebno za nekog ko godinama pokusava ali izgleda da to stvaramo radi, kao i kod Kiki tako i kod mene. ❤️
Mislim na vas i citam vas da znate
Jutro
Navika buđenja 🥴
Malala mislim da su i u bipe svi 25ml, mislim da nade jos ima. 🤗🤗🤗🤗 Znam da ti nije lako, drzi se mi smo uz tebe za sve ❤️ proc ce i ovaj period.
Hope ne znam na koji tocno test mislis. 9dpo sam imala sjenu, 12dpo to je vec bilo super vidljivo, između nisam radila
Enaaa1 daj nam dođi na jesenske bebe 🥰
Cure molim Boga da vas jos hrpa stigne tamo, divna ste mi ekipa 🤩
Citam vas redovno, al ne tipkam puno. Malo sam odsutna duhom i cekam taj prvi pregled ko ozeblo sunce da se konacno opustim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!
Sanjarka veselim se tvojem pregledu kao da je moj! Na zalost ja u jesenske necu stici, prvo moram porjesavati bestije pa napraviti hormone pa tek onda mozda u akcije. 😅 ali biti ce neka druga grupa 😉
Ena javi svakako kako je 1. pregled prosao 🤗 ma biti ce to sve dobro 😘
-----
Ja sam jucer isto jedva uturala tu vaginaletu 🙈🤣 bas sam mujo. Jos ih 5 dana moram stavljati.
Ma sve cu samo da prode ovo cim cim prije 💪
Lucky guram guram na jedvite jade, sve se cudim kako moj dragi stane unutra kad ja ne mogu pisljivu tabletu staviti. 🤣
Ja jos nisam M dobila kao trebala bi danas doci...sad zapravo ni ne bi htjela da dode dok ne zavrsim sa vaginaletama. Otpisala sam hsg bar za sad ali ako dode M bar cu hormone rjesiti i ove bestije..
Svjesna sam da ce sad ovo jos mjesec dva potrajati dok sve ne rascistim da mogu ponovo pokusati...😅🤪
jutroooo ☕
zašto ne vidim teorije od hope na rano jutro? Hope jesi dobro? 😁
ja kraljica zaspala, tako da sam bazalnu izmjerila sat i po posljje nego inače 🤦♀️
evo sad sam pišnula jedan hcg za dobro jutro čisto jer sam uspjela zadržat prvi urin 😂 negativan ofc. Iskreno, ovaj mjesec jedva čekam dobit m pa da konačno saznam kad mi je bila o i koliko traje lutealna.
kako ste vi?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Juro curke :*
Malala bas mi te zao. Strasno kroz sta ste prosli. Mogu li ti nekako pomoci? Slobodno reci sta god treba... Jel mali dobro? Kako on to podnosi?
Kiky joooj koja mala mrva :D uzivaj u trudnoci 😽
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky i anchy rekla bi vam moja baka da naucite plesti "priglavke" pa cete imat i tople noge i brze ce vam vrijeme proci. 🤗🤘
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji