T.loza mi tu primamo sve! Sto nas je vise to zanimljivije hehe! 😉
Zoe 🤬 ljuta sam...jer znam jednostavno znaaaam da mi moja M nece doci sljedecih 4 ili 5 mj....uvijek mi je tako bilo. U glavi imam granicu 40 dc ne dode li M duphaston pa prohodnost (naravno ako brisevi budu ok) i onda pokusati jos par puta sa nekim tableticama potaknuti O. Mozda mi prohodnost pomogne pri zacecu...
Joja hvala na dobrodošlici :) evo napisala sam gore ukratko o svom stanju s trakicama i temperaturom. Mjerim svako jutro u isto vrijeme bez izuzetaka. Ovo su moje trakice od pvog ciklusahttps://ibb.co/kJSh4Gz
Uuf trebala si nastavit testirat i dalje... Moguce da si fulala pik za zato trakica nije bila jako tamna.... Kista, cekamo sad jos dva dana da vidimo kako ce se tempica ponasat...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Nije KISTA nego NISTA
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tloza stavi i graf bazalne ako imas. Da na 18 dan izgleda najtamnija.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anchyne znam tocno sve o Duphastonu o A do Ž,ali ono sto sam do sada uspjela pokopcati,moze utjecati na hormone jer sadrzi progesteron koji zapravo u slucaju da ti je inace nizak,moze prevariti nalaze i moze pokazati krivu vrijednost. Iako se prvenstveno koristi za poticanje M,obicno ako unatoc njemu ne dolazi do krvarenja na vrijeme,osim moguce trudnoce moze biti problem u hipofizi ili nadbubreznim zlijezdama,zato bi i prije uzimanja duphastona trebalo napraviti kompletnu obradu hormona da doktor moze kvalitetno prepisati nacin koristenja istog,jer neke zene mogu uzimati Duphastone 10 dana,neke 15,zavisno od rezultata hormona i urednosti,odnosno neurednosti ciklusa,ali eto,koliko ja znam moze definitivno utjecati na rezultat hormona jer i sam zadrzi progesteron :)
Hvala na odg...cekam 40 dc za dalje od toga nemam strpljenja pa bar prohodnost obaviti, ali nafajmo se cudu i da ce la bruha stoci u sljed 10 dana
t.loza ono sto bi ti ja mogla reci iz ovih trakica koje nisi nastavila dalje radit,a i jasan mi je razlog zasto..rekla bi da ti je 11.02. Bio pik, odnosno 12.02 u popodnevnim satima ili predvecer ovulacija najkasnije,sto znaci da si danas 4DPO,ali ako je tek danas skocila temp a nije rasla proteklih dana onda ne znam sto je moglo biti u pitanju....Hajd ti jednu sutra popodne pisni,cisto da vidimo vrijednost kakva je na moguci 5DPO..eto zato sam ja izbacila roze trakice,mene su izludivale 🤣🤣🤣
Bas gledam da si pisala za klamidiju. Kolko dugo si koristila te njihove pripravke, tj kolko ti je sa time trebalo da se izlijecis ? Ja cu sutra zvat privat i zicat briseve da ponovim ureaplazmu. Tak da do plodnih dana dobim nalaze
Ja sam imala Trihomonas bakeriju.. Pa sad ti se vise tocno ne sjecam koliko je to bilo ugl kad sam narucila te vaginalete onda sam ih iskoristila do kraja i vise nisam morala.. Poslije toga sam mozda jednom jos imala upalu mokracnih kanala..
S tim da sam i prije toga imala te cajeve i kreme koje sam platila 400kn i pomoglo mi je to ta jedna tura je za 30 dana.. (pokusavam to isto naci ali evo nezz.. Pitat cu kolegicu).. Ali posto meni nisu pomagali antibiotici ni da ublaze bas sam morala to prirodno koristiti i evo valjda taj bućkuriš svih tih preparata je pomogao.. Ali msm da sam to u jednoj godini izlijecila aa to sam vukla bar 10 godina.. Jer doktorica mi nikad nije rekla nista konkretno do tad pa ocito te sve godine nisam dobro ljecila.. Postala sam imuna tipa na ninur a njega mi je uvijek prepisivala..
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
a eto joja, sad i ja znam da sam trebala, žao mi je što nisam. Jel vi inače radite trakice baš cijeli ciklus? I događa li se to da trakice budu tamne a o dođe kasnije? Zapravo, ne mogu reći da je jučer bila o po ničem osim po temperaturi.
Baš sam zbrljala sad... Još jedan neuspjeli ciklus u nizu, ali barem sam se već sad pomirila s tim da ništa od t. Gledam s pozitivne strane - uštedjet ću koji hcg testić 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
a eto joja, sad i ja znam da sam trebala, žao mi je što nisam. Jel vi inače radite trakice baš cijeli ciklus? I događa li se to da trakice budu tamne a o dođe kasnije? Zapravo, ne mogu reći da je jučer bila o po ničem osim po temperaturi.
Baš sam zbrljala sad… Još jedan neuspjeli ciklus u nizu, ali barem sam se već sad pomirila s tim da ništa od t. Gledam s pozitivne strane - uštedjet ću koji hcg testić 😁
A cuj,ako slijedimo moj scenarij za pik i O,od pika ti je 3 dana rasla temp,pa je mrvicu pala i opet nastavila rast tako da bi ja rekla da si ti ovulirala,eeee sad...kazem,mene su te roze trakice ubije u pojam,jer bi tamnile,posvjetlile i onda bi bum bila pikcina kad bi nasla plodnu sluz zbog cega bi i napravila trakicu,evo nisam pametna,moje nagadanje je da si 12.mogla ovulirati,a posto ne znam koliko ti traje lutealna faza,tesko mozemo predvidjeti dolazak gospodicne,odnosno nadam se odgoda placanja na 9mj 😁😁😁🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji