Anci vidis kako nas t.loza potkupljuje kolacima hihi kao da zna da imamo slatki zub 😄😉
Ancio hahaha neću zaboravit na našu temu, baš mi je danas nekako sve to teško palo pa sam morala čuti još neka mišljenja 😁
Lucky hvala ti, neću još na listu jer mi je ciklus promašaj, ali voljela bi svakako da se pratimo pa se od sljedečeg ciklusa pridružujem i ja s datumom neočekivane i novom turom kolača 😁
Hope ahhh moja lutealna je posebna priča. Ukratko: ranije sam pratila bazalnu kroz 2 ciklusa, ali samo jedan dio koliko mi se dalo, kasnije bi me mrzilo ustajat se i prestala sam. Budala, bila sam naivna i vjerovala da ću samo tako ostat trudna 🤦♀️
Uglavnom, od prvog porasta temperature za točno 7 dana bi stigla m. Problem je što ne znam što se nakon tog porasta događa s temp jer bi prestala mjerit. Mišljenja sam da kako god okreneš da nešto nije u redu. Ili uopće nemam o ili mi lutealna traje prekratko 7 dana.
Ali, plan je: utorak otić kod gin, radit briseve, kupit životnu zalihu trakica i pratit ihbkroz cijeli ciklus od m do m uz bazalnu
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Uglavnom, ja došla i odma se raspričala, hvala što ste me saslušale. Ispričavam se na dugom postu, znam da je jedino rješenje otići kod gin ali mi jendo tada lakše ovdje reći "na glas" jer mooooooožda je baš netko imao sličnu situaciju kao ja pa će mi reći da ću od sljedećg ciklusa ostat trudna 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ancio hahaha neću zaboravit na našu temu, baš mi je danas nekako sve to teško palo pa sam morala čuti još neka mišljenja 😁
Lucky hvala ti, neću još na listu jer mi je ciklus promašaj, ali voljela bi svakako da se pratimo pa se od sljedečeg ciklusa pridružujem i ja s datumom neočekivane i novom turom kolača 😁
Hope ahhh moja lutealna je posebna priča. Ukratko: ranije sam pratila bazalnu kroz 2 ciklusa, ali samo jedan dio koliko mi se dalo, kasnije bi me mrzilo ustajat se i prestala sam. Budala, bila sam naivna i vjerovala da ću samo tako ostat trudna 🤦♀️
Uglavnom, od prvog porasta temperature za točno 7 dana bi stigla m. Problem je što ne znam što se nakon tog porasta događa s temp jer bi prestala mjerit. Mišljenja sam da kako god okreneš da nešto nije u redu. Ili uopće nemam o ili mi lutealna traje prekratko 7 dana.
Ali, plan je: utorak otić kod gin, radit briseve, kupit životnu zalihu trakica i pratit ihbkroz cijeli ciklus od m do m uz bazalnu
Znaci ako bi danas porast temp gledali i za 7 dana bi dobila,po ovome i mogucoj O bi lutealna trajala 11 dana sto je definitivno prekratko i kada bi to bila lutealna faza,ovisno u koje doba dana bi dobila jer to isto moze bit kljucno da se zna tocno u dan..Jesi imala kakvu sluz,neke bolove u podrucju jajnika proteklih dana da bi moglo ukazivati na O,cisto da imamo smjernicu neku mozda da prokalkuliramo? Ako nista,sad si nam ti novo medicinsko cudo pa se mozemo zabavljat s tvojim ciklusom i pokusat odgonetnut u cemu je problemcic prije nego dobijes 😂 a ciklusi su ti inace redovni ili ti setaju?
Anchy bas mi je zao jer vjerujem da si na rubu sa strpljenjem, ali mozda M i dodje brzo, nikad ne znas😄😄
Pokusaj se malo vise kretati, meni je menga dugo trajala uvijek (cca 8 dana), ciklus dug takodjer, pa mi je ginekologica uvijek govorila da probam malo aktivnija biti jer sjedilacki nacin zivota isto lose utjece na reproduktivno zdravlje. Pa eto svaka sitnica koja bi mozda malo potaknula jajnike dobro dodje😄 uz to vrkutica i nadamo se da ce skoro m😘😘
Lucky, Anchy nas 3 cupkamo u mjesto trenutno, vi cekajuci O, ja cekajuci muza da me oplodi🤣 samo strpljivo, nema nam druge♥️
Uglavnom, ja došla i odma se raspričala, hvala što ste me saslušale. Ispričavam se na dugom postu, znam da je jedino rješenje otići kod gin ali mi jendo tada lakše ovdje reći "na glas" jer mooooooožda je baš netko imao sličnu situaciju kao ja pa će mi reći da ću od sljedećg ciklusa ostat trudna 😂
Ma imala sam ja tih situacija s tim trakicama,meni jednostavno nisu odgovarale jer bi mi se cudno ponasale,do iduce M cemo pokusat skuzit zamku u ovom slucaju mene sad bas zanima gdje je caka kod tebe,a od iduceg ti je najbolje od prvog dana vidjeti pa cemo vidjeti jel i tebi divljaju kao sto su i meni ili ces se moci osloniti na njih,u svakom slucaju,mi cemo ti pomoci najvise sto mozemo i znamo 😁😁😁😁
Anchy nas dvije ko uklete, nek nam bog da strpljenja 😂😂 dobar ti plan, lijepo ti vidi pa ako nista odradi tu prohodnost, pa ces kasnije hormone. A do tad pij vrkutu i sve ostale preparate i nafilaj se pa mozda se ciklus unormali dok odradis sve preglede pa ces moc i hormone 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jesmo, uklete klomifenke 🤣 zvuci kao neki dobar horor 😅🤣
Filati cu se sa svime samo da ova dode cim cim prije a do tad tako nam Bog pomogao!
Moram rasporedit zivce treba ih imati i za dijete jednog dana 😅
Hope inače imam plodnu sluz, nije uvijek jednakog intenziteta ali tu je. Ovaj mjesec mi je bila slabija i to par dana u periodu kada su mi trakice tamnile, zato sam nekad testirala i dva puta dnevno.
Inače nemam drugih simptoma u vrijeme o. Ciklusi mi traju u rasponu od 27 do 33 dana, ma da je to najčešće 30-32 dana, ostalo su izuzetci.
😂😂😂 Jesi me nasmijala za medicinsko čudo, hahahah bit ću vam pokusni kunić 🐰
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Anchy bas mi je zao jer vjerujem da si na rubu sa strpljenjem, ali mozda M i dodje brzo, nikad ne znas😄😄
Pokusaj se malo vise kretati, meni je menga dugo trajala uvijek (cca 8 dana), ciklus dug takodjer, pa mi je ginekologica uvijek govorila da probam malo aktivnija biti jer sjedilacki nacin zivota isto lose utjece na reproduktivno zdravlje. Pa eto svaka sitnica koja bi mozda malo potaknula jajnike dobro dodje😄 uz to vrkutica i nadamo se da ce skoro m😘😘
Joj,evo ja sam prvi primjer da opovrgnem tu tezu tvoje ginekologinje! Radim uredski posao,dnevno ako prohodam stanica ured i nazad i 2 kilometra jaaaako puno sam rekla,a M mi traji vec unazad 12 godina evo 3 dana,nekad 2 i pol sve zavisi...jedino prosli ciklus je trajala evo 5 dana sto me jako sokiralo 🤣 ali da kretanje moze pomoci u tome da se pokrene M moze jer sam ju ja tako pokrenula sad zadnji ciklus i usput ublazila bolove,ali da kretanje i smanjuje trajanje M,ne smanjuje,ja sam nomad u svakom smisli zivi primjer za to,isko si svaki dan kazem ajde napravi trening posteni,ajde malo trci,ajde malo krug po selu...JOK 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji