jel primate nove trudilice? počela sam ovaj ciklus i ja koristiti lh trakice pa se smatram kvalificiranom amaterkom 😁
nosim svakoj po slatkiš kao mito 🍫🍰🥧🧁🎂🍪🍩🍧🍨 🙈
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bas gledam da si pisala za klamidiju. Kolko dugo si koristila te njihove pripravke, tj kolko ti je sa time trebalo da se izlijecis ? Ja cu sutra zvat privat i zicat briseve da ponovim ureaplazmu. Tak da do plodnih dana dobim nalaze
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
jel primate nove trudilice? počela sam ovaj ciklus i ja koristiti lh trakice pa se smatram kvalificiranom amaterkom 😁
Hahahah najaci ulaz 🤣🤣 dobro dosla, meni moze komad torte 😎
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anchy meni je ginekologica rekla da mjesec kad cu vaditi hormone ne pijem duphastone, cak niti da ne uzimam biljne preparate koji utjecu na hormone. Tako da sam ja prestala piti vrkutu prije tjedan dana za svaki slucaj, pijem samo folnu i vitamin d3 trenutno. Da dobijem 100% realnu sliku svojih hormona😄
-
T.loza dobrodosla🥰
Helooooou i dobrodoslaaaaa,ako zelis,nasa Lucky te moze staviti na nasu lijepu listu odbrojavanja ukoliko znas koliki su ti ciklusi pa mozemo zajedno vijecati oko LH trakica,pikova,sluzi i ostalih divnih fizickih simptoma! Sto se slatkisa tice,ja cu od svake uzeti pomalo,hvalaaa 😋☺️☺️😁😁😁😁
Ann to bi ti mogla znati. Kako duphaston moze utjecati na nalaze hormona? Citam po internetu i trazim ali nigdje nisam nasla nesto strucno na tu temu. Nigdje ne pise da se spolni hormoni ne smiju vaditi nakon terapije duphastona….
Jel neka od vas pila duphaston dobila M i otisla izvaditi hormone?
Duphaston je hormon sam po sebi pa zbog toga daje laznu sliku. Ni ja ga nisam smjela pit.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anchy ne znam tocno sve o Duphastonu o A do Ž,ali ono sto sam do sada uspjela pokopcati,moze utjecati na hormone jer sadrzi progesteron koji zapravo u slucaju da ti je inace nizak,moze prevariti nalaze i moze pokazati krivu vrijednost. Iako se prvenstveno koristi za poticanje M,obicno ako unatoc njemu ne dolazi do krvarenja na vrijeme,osim moguce trudnoce moze biti problem u hipofizi ili nadbubreznim zlijezdama,zato bi i prije uzimanja duphastona trebalo napraviti kompletnu obradu hormona da doktor moze kvalitetno prepisati nacin koristenja istog,jer neke zene mogu uzimati Duphastone 10 dana,neke 15,zavisno od rezultata hormona i urednosti,odnosno neurednosti ciklusa,ali eto,koliko ja znam moze definitivno utjecati na rezultat hormona jer i sam zadrzi progesteron :)
Dobro nam doslaaa :) vidim da pratis bazalnu... Jel pratis svako jutro u isto vrijeme? Kako ti se ponasaju trakice?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anaid, zoe i hope hvala vam na dobrodošlici, uživajte u domaćim kolačima, preporučam čokoladne 😁
neću još na listu, ali hvala n apozivu, preskočit ću ovaj ciklus.
Ukratko, moja priča je da sam ovaj ciklus počela prvi put koristiti trakice. Najtamnije su mi bile na 18dc, na 19dc počele blijediti i nakon toga nisam ih više radila. Aliiiii, moja divna temperatura je tek danas porasla, a mislila sam da sam danas 6dpo 🤷♀️
Očito je tek jučer bila o, ali ne znam zašto su onda trakice bile tamne na 18dc. U utorak idem kod gin pa ću bit pametnija.
Ispričavam se na dugom postu, ovdje sam da čujem neka nova iskustva i savjete i da bodrimo jedna drugu 🥰
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Joja hvala na dobrodošlici :) evo napisala sam gore ukratko o svom stanju s trakicama i temperaturom. Mjerim svako jutro u isto vrijeme bez izuzetaka. Ovo su moje trakice od pvog ciklusa https://ibb.co/kJSh4Gz
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji