Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 20:07

Lucky endometrij 8.9 mm znaci super...npr da je bilo js i doslo do oplodnje taman fini endo za ugnjezditi se...ali jbg nece moci ove noci 😅
    Jajnici maternica sve tip top na uzvu ali nema js...jbg.
    Joja rekla mi je gin da pijem vrkutu da ona podize progesteron...a bas mi se ne pije dosadila mi je a moram sta cu sad.

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 20:10

LHBaby1

Anchy _23 ne znam da li treniras, ali pokusaj odraditi tjelesnu aktivnost, nekakav trening, to bi trebalo potaknuti / doprinjeti da dobijes M. Malo cirkulacija krvi da se pokrene… To mi je palo na pamet.

A budem ja sve probala i dubiti na glavi ako treba 😂 Po rasporedu bi trebala ovaj vik dobiti M ako ne krene za vikend znaci da nece jos neko duze vrijeme, znam svoj organizam... pokusati cu se vise kretati...

DajanaT2106
    16. Veljača 2021. 20:11

Cure samo da se kratko nadovezem na temu o klamidiji.. Ja sam imala Trihomonas 
    Ali evo guglaam da nađem caj skroz sam zaboravila kako se zove 
    Ugl kupila sam caj, kapi, i kremu koja ide na tampon i preko noci stoji za nekih 400kn pomoglo mi je sigurno prirodna baza sve
    Evo cim saznam nekako javljam vam 
    Nista ne moze naskodit ali eto ja znam da sam se tako izljecila jer mi antibiotici nisu pomogli 

Ii daa sutraa startam sa trakicamaa 🤗🤗 

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 20:14

Anchy ma ako ti nesto moze ubrzat ciklus to je vrkuta... Pij ju svaki dan u isto vrijeme i preci ce ti u naviku. 
    Lhbaby  tocno me zanima ovaj orstic parti sa sodom.... Jel to prije svakog odnosa obavis ili kako

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 20:14

Joja hahaha to su neke cudne ‘strpljive’ amerikanke 🤣 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 20:20

Joja pa tipa pola sata / sat vremena prije odnosa, namocis prstic u vodu, pa u sodu i stavis dolje. Ne treba preduboko, jer ako dotaknes cervix malo onak zapece, ali nista strasno. Ja sam prije svakog odnosa ovaj ciklus. I super je vlazno.

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

DajanaT2106
    16. Veljača 2021. 20:29

AROMA HOMINIS 
    stranica na fb preko koje sam narucila vaginalete za 160kn i njih sam koristila samo navecer u rodnicu i kad je bila M prestanem i poslije nje nastavim.. Moraju se držati u frizideru isto sve prirodno..
    Vidim da su prosirili svoj asortiman morat cu pronjuskati mozda opet ima nesto za mene.. 
    Evo pa kome treba neka se javi neka proba 
    Ja sam im napisala sve svoje simptome i koliko je dugo trajalo i stvarno godinama nemam vec 😃 
    Sretno 🥰

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Folna

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 20:50

Ann to bi ti mogla znati. Kako duphaston moze utjecati na nalaze hormona? Citam po internetu i trazim ali nigdje nisam nasla nesto strucno na tu temu. Nigdje ne pise da se spolni hormoni ne smiju vaditi nakon terapije duphastona....
    Jel neka od vas pila duphaston dobila M i otisla izvaditi hormone?

• anaid
    16. Veljača 2021. 20:51

Dajana ovo je zanimljjvo,idem vidit kaj nude :)
    Lucky jesti tu? Donjela mi teta aqua femina kapi. Danas mi zadnni dan menge, mozda jos sutra malo bude. Uglavnom sam sad popila. Jel ti pijes cijeli ciklus ili do ovulacije ? Meni je rekla da mogu cjeli ciklus ali da pitam tebe :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

DajanaT2106
    16. Veljača 2021. 20:54

anaid

Dajanaovo je zanimljjvo,idem vidit kaj nude :)
    Luckyjesti tu? Donjela mi teta aqua femina kapi. Danas mi zadnni dan menge, mozda jos sutra malo bude. Uglavnom sam sad popila. Jel ti pijes cijeli ciklus ili do ovulacije ? Meni je rekla da mogu cjeli ciklus ali da pitam tebe :)

Da evo bas i ja citala 
    Ima i za neplodnost, savjetovaliste, sad sam malo umorna naporan mi je dan bio vec mi se sve magli.. Pa sam preletila stranicu na brzinu ali sutra cu ju detaljnije procitati.. 
    Naskoditi nam ne moze 😃 

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.