Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    07. Siječanj 2021. 09:21

Silver imam samo alergiju na pelud, ono kihanje i svrbe oči, eventualno kad je ambrozija uzmem pumpicu par puta, ali u principu nemam problem s tim.
    Pulmologica je rekla da sam možda dobila astmu od uzbuđenja od punkcije 🙄? 😅😅😅 
    Nadam se da će i streptokok brzo, jedino što mi je čudno što mi je rekao da ne treba i suprug piti antibiotik, a iz cervikalnog brisa je otkriveno... 
    Joj ne mogu ni zamisliti kako vam je tu s tim potresima, kako god bilo građeno osjeti se.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kiky 🥰
    07. Siječanj 2021. 09:51

Evo i mene zenice, ovaj ciklus smo isli bez trakica  nije bilo pracenja pa kako bude. Nemam pojma kad mi je bila o, pretpostavljam jucer ali nismo pokrili nego na dan pika po mom kalendaru. Ja sam se vec pripremila da cemo u 7mj lagano na potpomognutu pa smo odlucili da necemo vise pratit a i jos koji dan pa mi dragi ode na 6mj. Uglavnom mislim da nece nista biti ovaj mj nismo bas pokrili kako treba ali nada umire zadnja. Pratim vas i dalje 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Pokloncic13
    07. Siječanj 2021. 10:21

Cao ženskice 🥰 vi ste mi postale ko bf,prvo se javim tu onda svima ostalima 🤭
    Ja nemam nešto posebno za prijaviti,nešto me bolucka glava,gusti bijeli iscjedak i teške cice.
    Slično ko Sanjarka zapravo,probadanja povremena lijevo i to je to..nekak se ne zamaram..kalkuliram jedino koliki ću biti idiot ako uskoro krenem pisat hcg 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kaća
    07. Siječanj 2021. 10:27

Jutro cure. Baš sam uzbuđena, idemo 25.1. na godišnji oboje. Dobila sam termin kod gin za kontrolnu papu, idemo prije toga spermio odradit da mogu s nalazom kod svoje otići i vidit šta dalje. Još se pokušavam ubacit na ultrazvuk dojke na preporuku gin, kao vrijeme je jer još nisam nikako bila. Odma mi je lakše jer se krećemo napokon u nekom smjeru. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 10:33

Pokloncic i ja osjetim probadanja lijevo heheh nek nam to donese srecu
    Kiky nikad ne reci nikad.... Mozda vam bas to ne pracenje donese srecu :D
    Mattan nadam se da ce ti se brzo stabilizirat stanje sa zdravljem. Ja bi na tvom mjestu napravila seroloski test da vidis jel imas antitijela na koronu... Moja mama jos ima posljedice koje podsjecaju na napade astme a vec je proslo jako puno vremena otkad je bila pozitivna. Rekli su joj da je to normalno i da ce s vremenom proci

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 10:35

Curke imam jedno "glupo" pitanjce ahaha al necete mi zamjerit.... Koliko je sigurno ici kod ginekologa u periodu moguce implantacije ? 🤭😁🤗

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tonkica111
    07. Siječanj 2021. 10:41

Moje pitanje je s obzirom na iscjedak kada potamne crtice na testu za  ovulaciju, tj. u kojoj fazi iscjetka? Odmah čim se pojavi, malo poslije...? 

Matkiša 😎
    07. Siječanj 2021. 10:41

Joja testirana sam kroz 11,12 mjesec 5 puta.. I prije simptoma i poslije njih....i na rtg-u su rekli da se vidi da nemam i nisam imala koronu.Ali opet nikad ne znaš.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 10:45

Joja💙

Curke imam jedno "glupo" pitanjce ahaha al necete mi zamjerit…. Koliko je sigurno ici kod ginekologa u periodu moguce implantacije ? 🤭😁🤗

Mislim da ne moze biti nista 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 10:45

Pokloncic13

Cao ženskice 🥰 vi ste mi postale ko bf,prvo se javim tu onda svima ostalima 🤭
    Ja nemam nešto posebno za prijaviti,nešto me bolucka glava,gusti bijeli iscjedak i teške cice.
    Slično ko Sanjarkazapravo,probadanja povremena lijevo i to je to..nekak se ne zamaram..kalkuliram jedino koliki ću biti idiot ako uskoro krenem pisat hcg 😅

8dpo vec naveliko pljušte plusevi u ff galeriji 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.