Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica
    07. Siječanj 2021. 11:07

Kako se zove ono preko čega stavljate slike

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 11:08

ivkica

Kako se zove ono preko čega stavljate slike

https://imgbb.com/

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 11:08

Sanjarka88 🦋

8dpo vec naveliko pljušte plusevi u ff galeriji 😂

Hahahha  jednom je jedna od trudilica ovdje napisala da su to samo nadobudne Amerikanke pozitivne na 8dpo

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

ivkica
    07. Siječanj 2021. 11:09

https://ibb.co/1LqDr50
    Valjda se vidi

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 11:10

Tonkica111

Moje pitanje je s obzirom na iscjedak kada potamne crtice na testu za ovulaciju, tj. u kojoj fazi iscjetka? Odmah čim se pojavi, malo poslije…?

Ja sam ovaj put bas pratila, i kod mene 2 dana prije i 2 dana poslije O ima iscjetka tj te sluzi na izvoz. I danas jos osjecam malo ali nije vise tako obilno. Znaci kako su mi krenule tamniti trakice tako nekako je i sluz nadosla i to u velikim kolicinama.

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 11:12

Pokloncic13

Cao ženskice 🥰 vi ste mi postale ko bf,prvo se javim tu onda svima ostalima 🤭
    Ja nemam nešto posebno za prijaviti,nešto me bolucka glava,gusti bijeli iscjedak i teške cice.
    Slično ko Sanjarkazapravo,probadanja povremena lijevo i to je to..nekak se ne zamaram..kalkuliram jedino koliki ću biti idiot ako uskoro krenem pisat hcg 😅

Ma super smo ekipa! I ja isto svako jutro uz kavu na forum i iscitavam sto ste pisale , dal ima plusica kakvi su simptomi itd...
    Mene isto zna jos uvijek malo strecnuti jajnik. Ali napetost se primirila. Bas sam jako osjetila O ovaj put  sve me je zatezalo dolje i jajnik lijevi me je bockao tu i tamo.

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 11:14

ivkica

Valjda se vidi

Čestitaaam kakav plus!!!! 

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 11:20

ivkica

Valjda se vidi

Čestitam! Nek bude skolska 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 11:21

Joja💙

Sanjarka88 🦋

8dpo vec naveliko pljušte plusevi u ff galeriji 😂

Hahahha jednom je jedna od trudilica ovdje napisala da su to samo nadobudne Amerikanke pozitivne na 8dpo

😂😂😂😂
    Ako sam ja prosli put imala na 9dpo, sto nebi sad imale i na 8dpo 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ivkica
    07. Siječanj 2021. 11:24

Hvala vam svima. Ja sam još u šoku. Godinu i dva mjeseca pokušavamo. I nismo se nadali. Jedino me grčevi drže ko da ću dobiti :/

🙎29 god., 👦muž 33 god.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.