Malala javi se !!! Jeste dobro?... Opet potres.... A taman smo muz i ja dosli iz Petrinje s terena....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozz, odavno citam vase postove ali se prvi put javljam.
MM i ja radimo na trudnoci vec sest mjeseci, prije 9 mjeseci operisala jajnik, sada samo jedan radi :/
Ciklusi su na svaki 30/31 dan, ciklus treba doci 12.01., jutros radila test negativan, da li je prerano mozda?
https://imgbb.com/
Pratis li bazalnu tempersturu?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hej cure, kako ste? Vidim love se pikovi ,ovulacije, trakice simptomi...super super. Ima da bude puno + ovaj mjesec 🤞🤞🤞🤞
Ja se upravo sa terena vratila, znaci mijenjam bransu. Raditi za osiguravajucu kucu je 🤕
Nadam se da su cure i obitelji iz okolice ZG svi dobro i zdravo.
Ja sam prilicno sigurna da je O bila u ponedjeljak jer sam samo taj dan imala egg iscjedak i to je to.
Povremeno osjecam jajnike...a danas me u autu dok sam se vozila ka klijentu presjeklo u predjelu trbuha/jajnika. I to ne ono da zaboli na sekundicu nego dobrih 6-7 sekundi intenzivnog bola. Ne znam da li od toga ista znaci ali eto...
Mi cemo i veceras betonirati u slucaju da je O ipak bila jucer ili danas...
Od sutra odbrojavanje...
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Nisam ni ja vise ziher s tim trakicama i njihovom pozitivom,plava mi je bila nešto svjetlija od kontrolne,a digitalni clearblue hitio smajlić. Sad ću rokat taj wondfo čim menga prođe,a onda u potencijalnim danima digitalac,ostalo mi je još 7 komada. Možda je on kaj pametniji za cifru koju drapis za njega 😏
U svakom sam slučaju pripremljena za mengu vise nego za toliko željeni plusic,da se ne razočaram puno 😳
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Nisam ni ja vise ziher s tim trakicama i njihovom pozitivom,plava mi je bila nešto svjetlija od kontrolne,a digitalni clearblue hitio smajlić. Sad ću rokat taj wondfo čim menga prođe,a onda u potencijalnim danima digitalac,ostalo mi je još 7 komada. Možda je on kaj pametniji za cifru koju drapis za njega 😏
U svakom sam slučaju pripremljena za mengu vise nego za toliko željeni plusic,da se ne razočaram puno 😳
Nisam bas iskusna sa tim digitalnim ali mislim da su cure pisale kako on ne pokazuje pik bas nego najplodnije dane...2-3 dana otprilike...a trakica pokaže pik kad je najveća koncentracija lh hormona...neka me ispravi neka cura ako sam krivo skuzila
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina,meni ti je recimo plava 30.12 cijeli dan skoro bijela ko snijeg,31.12 u 11 je zericu potamnila i onda sam isti dan u 19h ponovila i plavu i digitalac,plava je bila tu negdje kao kontrolna,ne identična,a digitalac pokazao smajlić.
I od tog trena smo ubacili u šestu,ponavljala sam i plavu tokom iste večeri,na novu godinu isto i jedan i drugi test,plava je već počela svijetliti,a digitalac i dalje pokazao smajlić pa smo drmali i taj dan i još 2.1.
Ali eto,moj neki rezime je da bez obzira kaj sam testirala plavu vise puta na dan sa zadržavanjem urina i unosa tekućine nije mi ostavila dobar dojam.
U principu,ne očekujem ništa od ovog ciklusa bas zato sto mi je predrasticna razlika u oba i možda taj bas ključni 30.12 kad je plava trakica bila ful negativna mi nismo imali odnos i iz istog razloga nisam htjela trošiti digitalne trakice jer kao imamo vremena posto je ova mrtva.
Jesam ga razvezala.. 🤐
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pokloncic mene isto to zeznulo prosli mjesec sa zelenim trakicama. 🙄 mislim si kao imamo vremena jer su trakice bile ful svijetle i na kraju prosla ovulacija. Meni je bio super digitalni jer pokaze dva najplodnija dana al ne stvarno skup..
Jesi imala egg sluz?
Mattan zeno jao...dokle god nije embolija ajde da se drugo sredit. Jesi inace asmaticar ili im je to sad tako palo na pamet??
A da nisi prebolila Covid mozda pa si jedna od onih sto vuku to tako par mjeseci??
I streptokok a jaooooo, dobro ajde sve je to sređivanje tijela prije FET-a, da sve odma izljecis da te nista vise ne moze napast haha...
Drago mi je da se tvorba smanjuje, nadam se istom za 2 tjedna...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Pokloncic plave su najcesce upravo takve, naglo potamne i cesto ne dođe testna jednako tamna kao i kontrolna
U biti vrlo slicne zelenima....
Al i od žene do ovisi, tebi ne odg a nekome ispanu ok 🤷♀️
Bas me zanima kako ce se tebi ponasat wondfo trakice
Meni je testna stalno dosta tamna
Al naviknuti cu se i na njih vec
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji