Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    06. Siječanj 2021. 19:41

Malala javi se !!! Jeste dobro?... Opet potres.... A taman smo muz i ja dosli iz Petrinje s terena.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    06. Siječanj 2021. 20:33

Flowers05

Pozz, odavno citam vase postove ali se prvi put javljam.
    MM i ja radimo na trudnoci vec sest mjeseci, prije 9 mjeseci operisala jajnik, sada samo jedan radi :/
    Ciklusi su na svaki 30/31 dan, ciklus treba doci 12.01., jutros radila test negativan, da li je prerano mozda?

https://imgbb.com/
    Pratis li bazalnu tempersturu? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Flowers05
    06. Siječanj 2021. 20:59

https://ibb.co/JRZqfpS

3sreca
    06. Siječanj 2021. 21:18

Hej cure, kako ste? Vidim love se pikovi ,ovulacije, trakice simptomi...super super. Ima da bude puno + ovaj mjesec 🤞🤞🤞🤞
    Ja se upravo sa terena vratila, znaci mijenjam bransu. Raditi za osiguravajucu kucu je 🤕
    Nadam se da su cure i obitelji iz okolice ZG svi dobro i zdravo. 
    Ja sam prilicno sigurna da je O bila u ponedjeljak jer sam samo taj dan imala egg iscjedak i to je to.
    Povremeno osjecam jajnike...a danas me u autu dok sam se vozila ka klijentu presjeklo u predjelu trbuha/jajnika. I to ne ono da zaboli na sekundicu nego dobrih 6-7 sekundi intenzivnog bola. Ne znam da li od toga ista znaci ali eto...
    Mi cemo i veceras betonirati u slucaju da je O ipak bila jucer ili danas... 
    Od sutra odbrojavanje...

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Pokloncic13
    06. Siječanj 2021. 22:40

Nisam ni ja vise ziher s tim trakicama i njihovom pozitivom,plava mi je bila nešto svjetlija od kontrolne,a digitalni clearblue hitio smajlić. Sad ću rokat taj wondfo čim menga prođe,a onda u potencijalnim danima digitalac,ostalo mi je još 7 komada. Možda je on kaj pametniji za cifru koju drapis za njega 😏
    U svakom sam slučaju pripremljena za mengu vise nego za toliko željeni plusic,da se ne razočaram puno 😳

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

tina25
    06. Siječanj 2021. 23:06

Pokloncic13

Nisam ni ja vise ziher s tim trakicama i njihovom pozitivom,plava mi je bila nešto svjetlija od kontrolne,a digitalni clearblue hitio smajlić. Sad ću rokat taj wondfo čim menga prođe,a onda u potencijalnim danima digitalac,ostalo mi je još 7 komada. Možda je on kaj pametniji za cifru koju drapis za njega 😏
    U svakom sam slučaju pripremljena za mengu vise nego za toliko željeni plusic,da se ne razočaram puno 😳

Nisam bas iskusna sa tim digitalnim ali mislim da su cure pisale kako on ne pokazuje pik bas nego najplodnije dane...2-3 dana otprilike...a trakica pokaže pik kad je najveća koncentracija lh hormona...neka me ispravi neka cura ako sam krivo skuzila 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Pokloncic13
    06. Siječanj 2021. 23:22

Tina,meni ti je recimo plava 30.12 cijeli dan skoro bijela ko snijeg,31.12 u 11 je zericu potamnila i onda sam isti dan u 19h ponovila i plavu i digitalac,plava je bila tu negdje kao kontrolna,ne identična,a digitalac pokazao smajlić.
    I od tog trena smo ubacili u šestu,ponavljala sam i plavu tokom iste večeri,na novu godinu isto i jedan i drugi test,plava je već počela svijetliti,a digitalac i dalje pokazao smajlić pa smo drmali i taj dan i još 2.1. 
    Ali eto,moj neki rezime je da bez obzira kaj sam testirala plavu vise puta na dan sa zadržavanjem urina i unosa tekućine nije mi ostavila dobar dojam.
    U principu,ne očekujem ništa od ovog ciklusa bas zato sto mi je predrasticna razlika u oba i možda taj bas ključni 30.12 kad je plava trakica bila ful negativna mi nismo imali odnos i iz istog razloga nisam htjela trošiti digitalne trakice jer kao imamo vremena posto je ova mrtva.
    Jesam ga razvezala.. 🤐

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

07. Siječanj 2021. 00:46

Pokloncic mene isto to zeznulo prosli mjesec sa zelenim trakicama. 🙄 mislim si kao imamo vremena jer su trakice bile ful svijetle i na kraju prosla ovulacija. Meni je bio super digitalni jer pokaze dva najplodnija dana al ne stvarno skup..
    Jesi imala egg sluz?

silver
    07. Siječanj 2021. 03:50

Mattan zeno jao...dokle god nije embolija ajde da se drugo sredit. Jesi inace asmaticar ili im je to sad tako palo na pamet??
    A da nisi prebolila Covid mozda pa si jedna od onih sto vuku to tako par mjeseci??
    I streptokok a jaooooo, dobro ajde sve je to sređivanje tijela prije FET-a, da sve odma izljecis da te nista vise ne moze napast haha...
    Drago mi je da se tvorba smanjuje, nadam se istom za 2 tjedna...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 05:30

Pokloncic plave su najcesce upravo takve, naglo potamne i cesto ne dođe testna jednako tamna kao i kontrolna
    U biti vrlo slicne zelenima.... 
    Al i od  žene do ovisi, tebi ne odg a nekome ispanu ok 🤷‍♀️
    Bas me zanima kako ce se tebi ponasat wondfo trakice
    Meni je testna stalno dosta tamna 
    Al naviknuti cu se i na njih vec

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.