Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 11:44

Sanjarka znas kako je kod mene silnooo zelim + a koliko ga jako zelim toliko me i strah T. 
    Sad mi je zapravo super period nadam se plusu i ne razmisljam o T !

Kaća
    07. Siječanj 2021. 11:49

Ivkica, čestitam, želim ti urednu i dosadnu trudnoću 🤗
    Tina super da su nalazi uredni, sad možeš opuštenije dalje 
    Ja ne mogu vjerovati, rekla mi kolegica da doktor u Kaštelima radi privatno ultrazvuk dojki, Reko ajde da probam možda budem manje čekala nego u bolnici. Kaže on meni jel možeš u ponedjeljak. Malo je reć da sam ostala šokirana, sad kad sve odgađaju zbog glupe korone. 😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

ivkica
    07. Siječanj 2021. 11:49

Joja💙

ivkica

Joja💙

Ivkica cestitam !!! napokon ➕ Da cujemo sve detalje 😁🤭 koji dpo si radila test??? Jesi mozda piskila i lh trakice i kako su napredovale ? Zelim ti skolsku i urednu trudnocu :D

Radila sam na 32 dan ciklusa. Imam inače cikluse od 26-28 dana ali sam čekala do 31. jer mi je već jednom tako kasnila pa sam dobila. I jutros kao ajde idem napraviti onaj najjeftiniji od 20 kn čisto da provjerim iako se nisam ni u snu nadala. I odmah dvije crtice. Lh trakice nisam koristila znači baš ništa. U početku sam mjerila bazalnu al kako nije išlo odustala sam od svega i pustila kak ide da ide. čak smo planirali ići na umjetnu pošto pretrage od dragog baš nisu bile obećavajuće. Al evo u šoku sam. Još nisam svjesna. Pitamo se kako se to uspilo desit

Koje dodatke ti je dragi koristio osim cinka :)

Bioastin. Ali od 8 mj nije ih ni koristio

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 12:08

🌈

Sanjarka znas kako je kod mene silnooo zelim + a koliko ga jako zelim toliko me i strah T.
    Sad mi je zapravo super period nadam se plusu i ne razmisljam o T !

Ista stvar 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

07. Siječanj 2021. 12:16

ivkica čestitam😘🎊

Pokloncic13
    07. Siječanj 2021. 12:21

Isusek kakva lijepa vijest 💫👍🏻❤️ Od srca ti želim opuštenu trudnoću zaista zaista iz dubine srca 🙏
    Sličnu smo i mi imali situaciju lani u 10mj. Suprugu je isto bila dijagnosticirana asthenoozospermia. Pripremali smo se za IUI, došla sam 22.10 na uzv gdje mi je potvrdio ovulaciju i da napravimo markere kako bi krenuli u postupak..a ono kasni,rekoh kaj sad kasniš samo mi fali neka cistica ili nešto..a kad ono moj 👼

Ja muku mučim s lh dal da uopće i kad piskim,ali evo sad ću,čuvam već 4,5h pa kad je bal nek je maskenbal s trakicama od 5dpo. Nadmašit ćemo mi lude Amerikanke 🤣🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

tina25
    07. Siječanj 2021. 12:39

Evo nalaz, nisam uspjela prije učitati 
    https://ibb.co/c1Gd9LR

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 12:54

Pokloncic13

Isusek kakva lijepa vijest 💫👍🏻❤️ Od srca ti želim opuštenu trudnoću zaista zaista iz dubine srca 🙏
    Sličnu smo i mi imali situaciju lani u 10mj. Suprugu je isto bila dijagnosticirana asthenoozospermia. Pripremali smo se za IUI, došla sam 22.10 na uzv gdje mi je potvrdio ovulaciju i da napravimo markere kako bi krenuli u postupak..a ono kasni,rekoh kaj sad kasniš samo mi fali neka cistica ili nešto..a kad ono moj 👼

Ja muku mučim s lh dal da uopće i kad piskim,ali evo sad ću,čuvam već 4,5h pa kad je bal nek je maskenbal s trakicama od 5dpo. Nadmašit ćemo mi lude Amerikanke 🤣🙊

🥳🥳🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

3sreca
    07. Siječanj 2021. 13:11

Ivkica, cestitam od srca! Prelijep test 😍
    Zelim ti urednu i dosadnu trudnocu.
    Ne brini za grceve, mene su takodjer drzali dobrih 10ak dana. Bit ce sve dobro.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 13:13

Prijavljujem cickobol za poludit !!!! U 8h popila prvi duphaston bome brzo djeluje mogu reci ahahah.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.