Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 05:31

Lucky🍀

Sto se potresa tice opet nas je lijepo zdrmalo, a taman sam se skulirala da me nije strah bit sama u kuci i evo ga na, sad ispocetka. Veceras spavamo u dnevnoj jer mi je tako psihicki lakse. Ovo vise nije normalno, svi smo ludi, mogu mislit kako je tek ljudima koji su bas u petrinji i sisku 😓 boze pomozi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ne mogu ni zamislit kako vam je 😕
    Drzite se 🤗🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    07. Siječanj 2021. 06:00

Lucky🍀

Sto se potresa tice opet nas je lijepo zdrmalo, a taman sam se skulirala da me nije strah bit sama u kuci i evo ga na, sad ispocetka. Veceras spavamo u dnevnoj jer mi je tako psihicki lakse. Ovo vise nije normalno, svi smo ludi, mogu mislit kako je tek ljudima koji su bas u petrinji i sisku 😓 boze pomozi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Zamisli ovdje u Japanu, ja pocnem vristat nekad kad bas jako zdrma, ali za nas su ti od 4-5 magnitude nista. Ali istina mi smo i građeni za to, cak i onaj od magnitude 9 nije bio kriv za smrt tisuca ljudi nego tsunami...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 06:25

Jutro cure!
    Flower da ova zadnja trakica je dosta tamna jesi iza nje testirala? 
    Meni je ff oznacio O 😊😊😊
    Lucky stavi me za ne dobiti 19.1🍀🤞

Tonkica111
    07. Siječanj 2021. 06:31

Hellou... Zbunjena sam skroz, imala sam sinoć baš gušći sluzni čep, a takice su mi još uvik svijetle (roze sa alija) ., danas mi je 18. dc... Jel to može bit ovulacija barem u najavi jer iskreno nemam pojma što je to 🤷‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 07:01

Tina gdje si jel stigla M?
    Sanjarka, pokloncic ima li kakvih simptoma kako ste?
    Meni su bradavice osjetljive. Inace tako budu kad je O. Mislim tek sam 3 dpo a vec umisljam haha grozna sam...🙈

Joja 🙏
    07. Siječanj 2021. 07:34

Pocinjem danas s duphastonom... Bazalna mi je porasla, nadam se da sad vise ne mogu zeznut ovulaciju (jos ne vjerujem grafu da je bila 12dc). Ovaj ciklus bas ne znam niti kad bi mogla dobit niti ista... Stajem sad malo s lh trakicama na koji dan :) a i sa hopsanjem ahaha. 
    Simptomi: jucer pocela osjecat jajnike i cickobol haha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 07:39

🌈

Tinagdje si jel stigla M?
    Sanjarka, pokloncic ima li kakvih simptoma kako ste?
    Meni su bradavice osjetljive. Inace tako budu kad je O. Mislim tek sam 3 dpo a vec umisljam haha grozna sam…🙈

Odbrojavas 🤗🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Kod mene nista specijalno 
    Prosli mjesec sam imala hrpu simptoma pa nista 
    Tako da ne obazirem se vise puno 
    Valjda zato sad nema niceg 😂
    Ugl. Prati me pojacan proziran ljepljiv iscjedak od o stalno, na 4dpo je bas bio egg forme malo žući
    Osjetim jajnike povrmeno, posebno lijevi 
    Al to mi je tako vec 3. Ciklus pa nista 
    Bradavice i cice se probudile jucer i to je to 
    Jucer sam se odmah ujutro znojila ispod ruku a sjedila u kući koja jos nije bila ugrijana jer smo se tek bili digli. I jucer sam bila koma, mala snaga i slabost na n-tu
    Al to mi je sve ono nista extra i ne mogu povezati s nicim 
    Drugo nista, nula bodova 

Sanjarka88
    07. Siječanj 2021. 07:42

Joja💙

Pocinjem danas s duphastonom… Bazalna mi je porasla, nadam se da sad vise ne mogu zeznut ovulaciju (jos ne vjerujem grafu da je bila 12dc). Ovaj ciklus bas ne znam niti kad bi mogla dobit niti ista…Stajem sad malo s lh trakicama na koji dan :) a i sa hopsanjem ahaha.
    Simptomi: jucer pocela osjecat jajnike i cickobol haha

Po tempici je moguca o na 14dc
    Ali nekako sam skepticna jer si pik imala na 11dc, nisam nikad procitala da je O 72h od pika 
    Al tko zna 🤷‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Siječanj 2021. 07:45

Najbolje da sad nista ne pratim i tamo pred M pisnem test. Ako je je ako nije idemo u novi ciklus. 
    Biti cu razocarana ako dode M. Ovo nam je zapravo prvi pravi ciklus gdje smo sve lijepo pokrili. Ako se sad nije ulovilo onda ne znam...toliko vojnika smo pustili....
    Drago mi je samo sto je ff to lijepo popratio i oznacio O. 
    Drzim fige vama ostalima...mora biti plusica ovaj mj moraa!!

Tonkica111
    07. Siječanj 2021. 07:46

Lucky🍀

Tonkica jel gust bijel ili sluzav, rastezljiv i vise proziran?

Rastezljiv, gušći i nije proziran 🙄.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.