Mattan svaka čast na živcima, ja sam se pogubila samo dok sam sve pročitala. Nadam se da ćeš što prije to uspit riješiti. Sad im je za sve izgovor covid 😑😑
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pozz, odavno citam vase postove ali se prvi put javljam.
MM i ja radimo na trudnoci vec sest mjeseci, prije 9 mjeseci operisala jajnik, sada samo jedan radi :/
Ciklusi su na svaki 30/31 dan, ciklus treba doci 12.01., jutros radila test negativan, da li je prerano mozda?
Mattan svaka čast na živcima, ja sam se pogubila samo dok sam sve pročitala. Nadam se da ćeš što prije to uspit riješiti. Sad im je za sve izgovor covid 😑😑
Od prošlog mjeseca sve naopako, nikad mira....
Ovo mi je prvi ciklus da ne znam kad je O bila, radila trakicu negdje 7 dc i još neki bila je negativna... Ali baš mi je dobro došlo da ne znam... 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozz, odavno citam vase postove ali se prvi put javljam.
MM i ja radimo na trudnoci vec sest mjeseci, prije 9 mjeseci operisala jajnik, sada samo jedan radi :/
Ciklusi su na svaki 30/31 dan, ciklus treba doci 12.01., jutros radila test negativan, da li je prerano mozda?
Ne može ti test ništa pokazati tako rano, barem ne pouzdano...
6tt+2 imamo 💗
Od prošlog mjeseca sve naopako, nikad mira….
Ovo mi je prvi ciklus da ne znam kad je O bila, radila trakicu negdje 7 dc i još neki bila je negativna… Ali baš mi je dobro došlo da ne znam… 😊
Čekaj ti imaš 🐧🐧🐧 i samo čekaš da se sve smiri da možeš transfer radit?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ovaj mjesec sam od 14-24 dc koristila one step trakice, svaki dan je bila pozitivna ali samo dva dana je druga crta bila malo tamnija ali ne toliko tamna kako pokazuje na slici kada je ovulacija. Je li od vas nekoj tako bilo? Ili to znaci da nema ovulacijule uopste?
Ovaj mjesec sam od 14-24 dc koristila one step trakice, svaki dan je bila pozitivna ali samo dva dana je druga crta bila malo tamnija ali ne toliko tamna kako pokazuje na slici kada je ovulacija. Je li od vas nekoj tako bilo? Ili to znaci da nema ovulacijule uopste?
Stavi sliku ako ih imaš pa da vijećamo?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Od prošlog mjeseca sve naopako, nikad mira….
Ovo mi je prvi ciklus da ne znam kad je O bila, radila trakicu negdje 7 dc i još neki bila je negativna… Ali baš mi je dobro došlo da ne znam… 😊
Čekaj ti imaš 🐧🐧🐧 i samo čekaš da se sve smiri da možeš transfer radit?
Da 😊
6tt+2 imamo 💗
Cure čujem opet neki potres, imam rodbine u ZG pa pišu
Jeste dobro sve?
Je da osjetila sam. Upravo izasla iz kade osusila kosu i sjednem a on krene tresti...🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji