Eno mene budaletine uzela test od jutros i pogledala,vidim na prvu tu sjenu, raskopala ga ja ponovno onako pravo damski,vidla crticu i bacila u smece,neka putuje s komunalcima 🤣🤣🤣
Hahahahaha nek putuje s komunalcima upisat cu se od smijeha
Majke mi,oni sve putuju i putuju,a nikako da otputuju,nesto im onaj kamion sa smecem spor 🙋🏼♀️🤷♀️😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahaha sayuri ne mogu koje su ovo izjave hahahahah. Martina ako ti nisi trudna ja u zivotu vise ne vjerujem nijednom testu ni LH ni HCG i ne prodavaj nam pricu da je to evaporacijska 😂😂😂 vidis da ti NITKO ne vjeruje 😁😁😁 e pokloncicu,vidim i kod tebe nesto, onaj sanjarkin je cini ki ae evoaporacijska, a ajme koji je nick ne mogu se sjetit u sekundi sto je isto radila test duchesse ko i ja,nazalost nista nisam vidila 😞 ali stigne se sve promijenit,samo da mi Martinunapokon katapultiramo u jesenske 😄😄😄😄
Zelite me se rijesiti jel? E ne moze…nejdem ja nikam….👀
Ne zelimo te se rijesiti na taj nacin,ostat ces duzna slikice ultrazvuka i bebe kako raste,ali mislim da mi nece nijedna zamjeriti ovdje,a ni ti ako kazem da ti je nakon svega sto si prosla VRIJEME za drugu i ljepsu temu. Nemoj shvatiti kao uvred,ali ja bi te rado citala na temi beba ☺️☺️☺️🤭🙈
🤗🥰
Lucky naravno tako sam i znala da sam na pravom mjestu,svi su tu sestre po trakicama
Hopeforyou prosli mjesec komunalci vozili smece i kanta im se nasa raspala ispred zgrade i naravno moja vreca smeca bila na vrhu i razletila se po nogostupu a sve zivo van viri testovi,omoti,kutije oces za trudnocu,ovulaciji,vitamine svega ima, a ja taman isla u kupnju po nove zalihe nisam znala da se smijem ili placem
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Nejde Pokloncic nikam,ovdje je ekipa 🥰
Samo vi imajte seks maraton,ja fakat ovaj put nemam nadanja,pisam jer ste takva navlakusa od ekipe da je to ludilo ❤️
Ovo su Kinezi,vidiš sjenu i kad je nema,a vjerujte mi sad vise nema ni s od sjene 😅
Al Martina ga mora zrokat,znaci mora,ima da bljuje i da nam jebe sve po spisku 😘
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Luckynaravno tako sam i znala da sam na pravom mjestu,svi su tu sestre po trakicamaHopeforyou prosli mjesec komunalci vozili smece i kanta im se nasa raspala ispred zgrade i naravno moja vreca smeca bila na vrhu i razletila se po nogostupu a sve zivo van viri testovi,omoti,kutije oces za trudnocu,ovulaciji,vitamine svega ima, a ja taman isla u kupnju po nove zalihe nisam znala da se smijem ili placem
Sve me strah cega se ljudi u DPO danima svega nagledaju 😂😂😂 kod nekih odnose uloske,kod drugih LH,kod trecih LH i HCG,sve se nema i kriza je al bitno da se za testove ima 😂😂😂
E i da, danas skacem na muza ko na trampolin, ipak sam prebolila mengu i sad mogu ispocetka hopsat ⬆️⬇️⬆️⬇️⬆️⬇️↔️↕️↕️↔️⬆️⬇️🔃🔃⬆️⬇️
Evo ne znam,pazi da ne odletis nekome kroz plafon s tog trampolina ako si u zgradi 🤭🙈 da se ne zaneses mala 😂😂😂
Il cu na svoj tavan, a ako profulam onda cu samo u prizemlje tresnut 😂😂 valjda necu toliko daleko da odletim susjedu u dvoriste 🤔
A cuj,mozda bi vam na tavanu uspjelo 😂😂😂 daj zamisli da jedan ciklus odradite na tavanu i Lucky ostane s BFP na kraju ciklusa,ja bi umrla od smijeha 😂😂😂 mozda je gore opustenija atmosfera nikad ne znas 🤔🤭🙈
Susjede pozz 🥰🥰 rekoh idem malo skicnuti do vas i oplakala od smijeha sa sayuri i sa hope komunalcima 😅😅
A misa mu vidim tamo preko da si u bolovima :( drago mi je da si napokon procurila i da vise ne iscekujes M. Ne znam jesi mozda probala flastere za bolove? Meni pomazu,a ja imam uzsno bolne M da jedva hodam nekad
Alaaa mica mace jeste se raspisale hehehhehen
Nasmijala sam se ko luda.....
Sanjarka cini mi se kao evap line ali i tako je jos rano.... Kad piskis sljedeci test? Rekla si da imas frer?
Pokloncic kod tebe vidim nesto al nekako mi prerano za takvu sjenu ..... Pratim te i dalje i drzim fige
Martina ovo tvoje definitivno nije evaporacijska !!!!! Necu ti jos cestitat al mislim da je to to 🧐🤗
Sayuri dobro grije ta rakija vidim ahahaha.... docim mozete na balkonu.... A jesam se nasmijala s tobom 😹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Eto ga....vojnici poslani i veceras da obave misiju, malo me rakija ponijela i reko " Muzu moj, oplodi me" .....😜 Joj udarila me rakijica....😋
Ja nesto jedva cekam sutra test od ove tri trudnice svjeze...Pokloncic, Martina i Sanjarka 🤞🤞🤞 na najjace drzim...
Dobro je neko napisao, ova ce se tema samo preimenovati u Lh trudnice ....🧛♀️🧛♀️
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Joja mogla si ga i ti sutra namocit u urin, 8dpo to je jos i kasno po meni..🤣
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅