Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    05. Veljača 2021. 09:17

Dok sam ja sve pročitala pola sam zaboravila hahahahaha... Martina meni ono izgleda boje kao lijepa crtica, ne kao evaporacijska..ajde stavljaju današnji test 😉😉
    Moja temp je popi....jutros skočila na 36.8, ne znam sta joj je 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 09:18

SAYURI

Jojj🥴
    Pokloncicima jos vremena da bude lijepa sjena🤞
    Martina i Sanjarka, sta cekamo💅
    Kod mene osim glavobolje, situacija sljedeca..
    https://ibb.co/gZd93rh

Danas ovuliramo ha? 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

SAYURI
    05. Veljača 2021. 09:22

Sanjarka88

Danas ovuliramo ha? 😎

Ha valjda danas ce da prsne to jajasce bem mu, ne mogu vise da se jebem🥴 boli me medjica 🤭 
    Ne znam, danas sutra, ko ce ti biti siguran, pokriti cemo pa cemo vidjeti, ali ovaj mjesec imam bas dobre simptome O, sto inace nemam, bol u jajnicima, egg se rasteze do 15cm 😜

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 09:23

SAYURI

Sanjarka88

Danas ovuliramo ha? 😎

Ha valjda danas ce da prsne to jajasce bem mu, ne mogu vise da se jebem🥴 boli me medjica 🤭
    Ne znam, danas sutra, ko ce ti biti siguran, pokriti cemo pa cemo vidjeti, ali ovaj mjesec imam bas dobre simptome O, sto inace nemam, bol u jajnicima, egg se rasteze do 15cm 😜

Top top 
    Ovo mora da budu blizanci 😎🥳🥳🥳

Kaća
    05. Veljača 2021. 09:30

Ajme žene nema me par dana i dočeka me 30-ak stranica uz kavu. Znači nisam mogla uć na forum u bolje vrime martina ženo koja evaporacijska. Em roza, em jaka, em debela. Nemoj me zezati. Ajme kako prekrasno. Čekamo novu trakicu da potvrdi ❤️❤️
    Šta se mene tiče dobila sam vaginalete i kremu za Candida. Taman u plodne dane. Mi ćemo hopsat pa šta bog da. Doktorica je rekla da ne vidi razlog da ostanemo trudni prirodno, samo da nas treba malo pogurati. Dala mi je termin za konzultacije na humanoj u srijedu 10.2. Kaže da će me oni najvjerojatnije prvo poslat na prohodnost, da sam sad u njihovim rukama al da joj se javljam sa svim novostima i da mi je na raspolaganju uvik. Duša slatka 🥰

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    05. Veljača 2021. 09:31

Da ne ostanemo trudni prirodno*

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Maša🤰🏼
    05. Veljača 2021. 09:35

Jutro cure 🙈❤️ Ajmeeee koliko stranica za citanje hhaha neznam vise ni sta bi komentirala sve 🤩
    Ugl u raspravu DOBROOO da nisam bila taj dan na forumu u to se ne upustam haha a za sve drugo cure koje piske sretno ❤️
    Ps. Martina sjenica je tu... kad ces nas pocastit novim testom?
    Meni zavrsila kraljica i postoji mogucnost da se do plodnih dana preselimo u novu kucu pa da nasa beba bude napravljena u nasoj kucii 🥰😍😍😍😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

05. Veljača 2021. 09:45

Pravim ga navecer 😛

Joja 🙏
    05. Veljača 2021. 10:01

Dobro jutro mica mace 🤗😘 jel me netko trazio hehehe
    Hcg sam planirala u nedjelju na 10 dpo .... Danas mozda pisnem LH .... Cisto da se vratim u pricu.... Ne ocekujem nista, tempica mi je totalno nisko ovaj ciklus 🥴 vidi se da sam prestala s duphastonima.... Nadam se da ce bit sve ok s progesteronom....
    Od simptoma prijavljujem : preko noci me opet boljele cicke (dva dana je bio mir), pojacan okus njuha.... Znaci, bas osjetim sve mirise a muz nista... Doslovno hodam po stanu i njuskam sta smrdi...., I grlo me boli a nisam pila hladno nit sam se imala gdje prehladit (ne znam dal su to simptomi icega, samo pisem sta je neuobicajeno za mene) 
    _____
    Da cujem vase simptome :* 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 10:10

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

Pravim ga navecer 😛

Umrijet ćemo do navečer s tobommmm

Bas 🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.