Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2021. 19:05

DajanaT2106

zoe🌸

Martina kako se ovo lijepo vidiiiii, nadam se stvarno da nije evaporacijska. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    _
    Dajana uzivaj, pozovi i muza 🤭
    Ja nemam kadu u stanu, kupili smo stan bez kade, uzas, tako mi fali😂

Muz mi ima skoro 2 metra i defitivno nikako ne stanemo skupa 🤣🤣🤣 uvjek vristi kad ga nagovaram da se idemo zajedno kupati prodike dva dana 🤣🙈
    Mi u hr nemamo ali evo u stanu ovdje imamo i bas mi dobro dode.. Bas sto ti kazes fali 😃

Kod nas je obrnuto. Ne da ja imam 2 metra nego ne mogu sjediti u kadi. Odmah me pocne sve svrbiti. A nedaj Boze da me slucajno dotakne ona tus zavjesa. Auuuuuuuu....uzas...tak da...mozda bude kupanje tako jednom u par godina...ako...

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 19:07

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🐰

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🐰

Martina ma kakva vrazja evaporacijska??
    Molim te da veceras umocis sta god znas u urin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Aaaaaa umiremmmmmm 🤣🤣🤣🤣🤣

I hoces li? 😁

Nemam sta. Sa prvim jutarnjim ne mogu jer moram do Mullera a sumnjam da bum uspila ne pisikiti do tada. A i i da ima nesto bolje bi bilo navecer…jer ujutro bi bilo isto. Tak da i ako budem budem navecer isto tak neko vrijeme ko i danas.

TI nemas vise testova? 🙃😁

Daj bar lh 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 19:10

Sanjarka88 🐰

Cure s novim kinezima

Nemojte gledat nakon nekog vrmenena jer imaju finu evaporacijsku okom vidljivu
    Ja sam se vec naucila na te stvari
    Al izgubila sam vid, živce i potrosila bljeskalicu na mob dok nisam sve to naucila 😂
    https://ibb.co/1bLxDNb

Ne znam jel se ovako vidi, al uzivo je fina
    Znaci 5min ocitat test, sve nakon toga ne

Mozda se ovdje bolje vidi 

https://ibb.co/6wbbbjX

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

AuroraB
    04. Veljača 2021. 19:16

🦋Anitram1982🦋

DajanaT2106

zoe🌸

Martina kako se ovo lijepo vidiiiii, nadam se stvarno da nije evaporacijska. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    _
    Dajana uzivaj, pozovi i muza 🤭
    Ja nemam kadu u stanu, kupili smo stan bez kade, uzas, tako mi fali😂

Muz mi ima skoro 2 metra i defitivno nikako ne stanemo skupa 🤣🤣🤣 uvjek vristi kad ga nagovaram da se idemo zajedno kupati prodike dva dana 🤣🙈
    Mi u hr nemamo ali evo u stanu ovdje imamo i bas mi dobro dode.. Bas sto ti kazes fali 😃

Kod nas je obrnuto. Ne da ja imam 2 metra nego ne mogu sjediti u kadi. Odmah me pocne sve svrbiti. A nedaj Boze da me slucajno dotakne ona tus zavjesa. Auuuuuuuu….uzas…tak da…mozda bude kupanje tako jednom u par godina…ako…

Ako želiš raditi test ujutro, slobodno se popišaj i ostavi mokraću u čašici, pa kad nabaviš test iskoristiš mokraću... Neće se ništa promijeniti, govorim iz iskustva.🍀 Sretno!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🌈Wonderer🌞
    04. Veljača 2021. 19:21

Sanjarka88 🐰

Welcome 🥰
    Slike na sunce 😁
    Ako si jucer imala natjamniju crtu, onda je vrlo vjerovatno danas o 😊
    Sto znaci da bi se tempica trebala dignuti tek sutra

Sanjarka88, tenk ju 😁
    https://ibb.co/HKfmSdR
    Evo pokusaj uploada slike, nemam pojma jesam li ispravno to izvela. Poslagane kronoloski zadnja tri dana, najslabija danas.
    Hvala ti i na pojasnjenju, ja sam bila uvjerena da pred o treba biti povisena 🙈. A zadnjih 10 dana mjerenja bi rekla da mi je "standard" bio 36.2.
    Valjda od puno novih info na kraju covjek izgubi fokus bas na najbitnijim stvarima 🤣...

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

04. Veljača 2021. 19:29

Lucky također, nikad ni e od evaporacijske🤣

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 19:31

Cure,ovo je onaj glupi kinez koji baca sranja i atomske bombe da nam zamaže oci.😅🤭
    Sad ga gledam,kurcic se ne vidi,kamoli ta sjena 🤣
    Sanjarka ja ti vidim na tvojem ovom,ja ću njega ujutro u 7 roknut..
    Al me boli trba danas..jela ne jela nekaj me muci dolje 🤢

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    04. Veljača 2021. 19:47

Martina  Nijeeee evaporacijska. Meni taj test nikad nije pokazao evaporacijsku, uvijek snjesko. Tako da jedva cekam da ponovis test, drzim 🤞🙏
    Pokloncic i tvoja se vidiiiii crtica 😍😍😍 
    Bit ce nas sve vise na drugoj temi vidim ja 😊😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Veljača 2021. 19:55

Martina ma ako to ne bude plus onda vise ne vjerujem ni jednom testu osim bete! Bas se lijepo vidi 🤞🍀😘
    Pokloncic i kod tebe se nadzire 😁😁😁 
    Bas sam uzbudena zbog sutra...em petak em vasi testici ma di ces ljepse. 

Antonela122🐘🌠
    04. Veljača 2021. 19:57

Ja vise nist ne kuzim,u pon 1.2 sam radila oko 10 ujutro cb i dobila smajlic i bilo je rastezljive sluzi,isti taj dan sam radila i popodne opet cb i dobila O znaci negativno i nije bas bilo sluzi,danas 4.2 me nesto jajnik probadao i isla napraviti jednu lh trakicu reko kad svi nesto piskite kud svi tud i mali mujo i dobila ovo, cini mi se dost tamno ako mi je pik vec proso https://ibb.co/WPXqRts   samo da kazem da neznam koji sam dan ciklusa jer mi je ovaj pu M preskocila sto mi se nekad zna desiti pa tapkam u mraku malo

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.