Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 22:52

Joja moja nema vise nikakve sjene,da je valjalo kaj k čemu i sad bi se vidjela,a ona isparila ko rakija iz Sayuri kad je primila dnevnu dozu muževog vitamina 🙊🥰
    Martina ima sutra dan D,a i Sanjarka naša ranom zorom molim 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

SAYURI
    04. Veljača 2021. 23:15

Pokloncic13

Joja moja nema vise nikakve sjene,da je valjalo kaj k čemu i sad bi se vidjela,a ona isparila ko rakija iz Sayuri kad je primila dnevnu dozu muževog vitamina 🙊🥰

Protein moja ti, sperma je cist protein. Znas li da je Kleopatra mazala lice.spermom...haa..eto ti, zato nije bilo bora i svega toga... drmnula sam.ja jos jednu da se popravim.....i sad nesto dumam...
    Jel bolje za zatrudnit kad svrsi onako duboko do grla i jos nabije par puta, ili onako njezno negdje do pola se istovarit i malkice samo gurnut i polako izvuci da vakum aspiracijom ne izvuce vecinu napolje🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

DajanaT2106
    04. Veljača 2021. 23:33

Curee mojee ja vjerujem da ce ne bit pluseva negooo plusčetineeer 🤣🤣🤣🙈 
    Drzim 🤞 drage moje i ocekujem izvjestaj 🤣🙏🥂🥰🎉

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

DajanaT2106
    04. Veljača 2021. 23:35

SAYURI

Pokloncic13

Protein moja ti, sperma je cist protein. Znas li da je Kleopatra mazala lice.spermom…haa..eto ti, zato nije bilo bora i svega toga… drmnula sam.ja jos jednu da se popravim…..i sad nesto dumam…
    Jel bolje za zatrudnit kad svrsi onako duboko do grla i jos nabije par puta, ili onako njezno negdje do pola se istovarit i malkice samo gurnut i polako izvuci da vakum aspiracijom ne izvuce vecinu napolje🤔

Oplakah 🤣🤣🤣🤣🤣 🔝🔝 
    Nista probaj sve moguce nacine jedan mora upalit 🤣🤣🤞😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

04. Veljača 2021. 23:39

Leoni drzimo fige da ne bude potrebe za mpo😘💕
    ___
    Sayuri vrh, kad doneses zakljucak javi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

05. Veljača 2021. 05:37

Leoni 🧚🏻‍♀️

Heii cure, pratim vas celo vreme… Iako sam na obe teme (MPO) po potrebi 🤷🏻‍♀️ zadrzacu se kod vas do daljnjeg… Min. do aprila (cuda mozda postoje) 🌈🌞
    Ja sam vrlo ponosna na sebe jer 3 dana merim temp u isto vreme 🤣😅 danas imala jos smedjurenje, opet trajala samo 2 dana M ne znam zasto…
    🙏🏻 Bice ovde plusica i duplih crtica vidim ja uskoro 😁🥰

Kad je tako onda drzimo 🤞 da se cudo i desi jer postoje da 🤞🤞

05. Veljača 2021. 05:38

Sayuri pohotnice jedna 🤭 ak ne upali ovaj put od smrznutih guzica i rakije ja stvarno ne znam 🤣🤣🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Veljača 2021. 06:56

Jutro dame moje 😉
    Lucky meni kad je tako par dana za redom bila ista temp pocela sam sumnjati u ispravnost toplomjera 😅 onda sam isprobavala na muzu da vidim jel radi haha 🤣
    Sayuri majko mila ti si smijeh zivi 🤣
    Cekam sve vase testiceee 🤗🍀

05. Veljača 2021. 07:07

Jutro curkeeeeee ☺️
    Sayuri haahahhaahhaha,ako nista s tobom covjek moze izvrsno zapoceti dan hahahahahahahah
    Lucky ja se isto pitam jel me toplomjer jebe,evo vec cetvrti dan zaredom 36.6 temperatura,a nikad nisam tako vruca🤣 medutim stigne ona jos past tek je petak. Kontam dal da kupim jos koji test posto sam ostala bez njih ili da nista ne kupujem,al prijavljujem bas neke grceve,nisu PMS grcevi nego neki cudni 🤔🙄

05. Veljača 2021. 07:16

Lucky🍀

Anchy morat cu i njemu mjerit bazalnu svako jutro da se uvjerim 😂😂
    Hope eto nemam pojma, u ovom djelu ciklusa trebam imat 36.2, 36.3.ne 36.5….kad prode O bit ce 37.5 😂

Cim cim visa,tim tim bolja. Nemoj samo ko martina nakon sto ti skoci temperatura u visine i imas crtu da ne moze bit vidljivija rec da nije to to 😂😂😂 meni padne ispod 36 temperatura kada trebam dobiti,tako da eto...vidjet cemo,daleko je jos ponedjeljak 🤔 no,cekamo danasnje testove,pa makar oni bili i LH 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.