Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2021. 20:30

SAYURI

Popila sam malo rakijice , cisto da se malo opustim, sad cu se na naguzit preko ograde na balkonu🙊

🤣🤣🤣🤣🤣 umirem 

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Veljača 2021. 20:31

Sayuri da te nema trebalo bi te izmisliti!
    E a jel ima okolo susjeda koji bi mogli skicati hihihi 🙊🤭

04. Veljača 2021. 20:31

SAYURI

Martina cestitam. Nema sumnje 🥳
    Jesi li se i ti na balkonu bubnula ha?

Cekam da sin zaspe u odosmo na balkon…a kako mi se guzica smrzne majko mila…🐒

Hahhaha nismo. Mi smo bili 🤠🤠

SAYURI
    04. Veljača 2021. 20:33

🦋Anitram1982🦋

SAYURI

Martina cestitam. Nema sumnje 🥳
    Jesi li se i ti na balkonu bubnula ha?

Cekam da sin zaspe u odosmo na balkon…a kako mi se guzica smrzne majko mila…🐒

Hahhaha nismo. Mi smo bili 🤠🤠

Oohhooo kaubojka mala....jel imas bic? Djiha djiha cetiri noge, kurac mu je krut....🐴

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    04. Veljača 2021. 20:35

Anchy_23 🌈

Ima , kako nema...ima jedan dedo jadan, nek gleda kad vec ne moze da ga umoci vise..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Antonela122🐘🌠
    04. Veljača 2021. 20:36

🦋Anitram1982🦋

Tonka122

Ja vise nist ne kuzim,u pon 1.2 sam radila oko 10 ujutro cb i dobila smajlic i bilo je rastezljive sluzi,isti taj dan sam radila i popodne opet cb i dobila O znaci negativno i nije bas bilo sluzi,danas 4.2 me nesto jajnik probadao i isla napraviti jednu lh trakicu reko kad svi nesto piskite kud svi tud i mali mujo i dobila ovo, cini mi se dost tamno ako mi je pik vec proso https://ibb.co/WPXqRts samo da kazem da neznam koji sam dan ciklusa jer mi je ovaj pu M preskocila sto mi se nekad zna desiti pa tapkam u mraku malo

Bez brige. Pik je bio 1.2 a trakica ti lh uvijek ima crte. Nekom jace nekom manje. Ovo je ok za taj dan ciklusa. Ali nije pik. Sve pet

Da vjerojatno,a mozda sam piskila na trakicu jer ste sve piskile ,a bome mi ne treba neki veliki razlog da radim testice,kaze muz da cu morat u komunu na odvikanje od testova poslje ovog svega  Tebi cestitam na drugoj crtici😊😊😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Veljača 2021. 20:38

SAYURI

Anchy_23 🌈

Ima , kako nema…ima jedan dedo jadan, nek gleda kad vec ne moze da ga umoci vise..

Hahaha🤣 njega ce srcani veceras nakon vase akcije 🤭 

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 20:38

Sayuri ti si najjača treba na cijeloj galaksiji znaci vrištim ti 🤣🤣
    Jel se guzis? Pazi da se ne prekobicnete prek balkona,a onda samo nastaviš jašući,kaj ima veze,glavno da se mrda 😍🤣
    Nema sjene vise,isparila s mojim stotim urinom danas 🙊
    Glupe evoporacijske lažljive gadure kaj da ti velim 🤷‍♀️🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

04. Veljača 2021. 20:39

Hahahaha sayuri ne mogu koje su ovo izjave hahahahah. Martina ako ti nisi trudna ja u zivotu vise ne vjerujem nijednom testu ni LH ni HCG i ne prodavaj nam pricu da je to evaporacijska 😂😂😂 vidis da ti NITKO ne vjeruje 😁😁😁 e pokloncicu,vidim i kod tebe nesto, onaj sanjarkin je cini ki ae evoaporacijska, a ajme koji je nick ne mogu se sjetit u sekundi sto je isto radila test duchesse ko i ja,nazalost nista nisam vidila 😞 ali stigne se sve promijenit,samo da mi Martinu napokon katapultiramo u jesenske 😄😄😄😄

04. Veljača 2021. 20:39

Tonka122

🦋Anitram1982🦋

Tonka122

Ja vise nist ne kuzim,u pon 1.2 sam radila oko 10 ujutro cb i dobila smajlic i bilo je rastezljive sluzi,isti taj dan sam radila i popodne opet cb i dobila O znaci negativno i nije bas bilo sluzi,danas 4.2 me nesto jajnik probadao i isla napraviti jednu lh trakicu reko kad svi nesto piskite kud svi tud i mali mujo i dobila ovo, cini mi se dost tamno ako mi je pik vec proso https://ibb.co/WPXqRts samo da kazem da neznam koji sam dan ciklusa jer mi je ovaj pu M preskocila sto mi se nekad zna desiti pa tapkam u mraku malo

Bez brige. Pik je bio 1.2 a trakica ti lh uvijek ima crte. Nekom jace nekom manje. Ovo je ok za taj dan ciklusa. Ali nije pik. Sve pet

Da vjerojatno,a mozda sam piskila na trakicu jer ste sve piskile ,a bome mi ne treba neki veliki razlog da radim testice,kaze muz da cu morat u komunu na odvikanje od testova poslje ovog svega Tebi cestitam na drugoj crtici😊😊😊

Ma nema veze sta si uradila trakicu.  Sve to radimo
    . Znaci odbrojavanje je krenulo 🤞🤞🤞🤞. Joj bumo jos pricekali sa cestitanjem 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.