Eno mene budaletine uzela test od jutros i pogledala,vidim na prvu tu sjenu, raskopala ga ja ponovno onako pravo damski,vidla crticu i bacila u smece,neka putuje s komunalcima 🤣🤣🤣
Hahahaha sayuri ne mogu koje su ovo izjave hahahahah. Martina ako ti nisi trudna ja u zivotu vise ne vjerujem nijednom testu ni LH ni HCG i ne prodavaj nam pricu da je to evaporacijska 😂😂😂 vidis da ti NITKO ne vjeruje 😁😁😁 e pokloncicu,vidim i kod tebe nesto, onaj sanjarkin je cini ki ae evoaporacijska, a ajme koji je nick ne mogu se sjetit u sekundi sto je isto radila test duchesse ko i ja,nazalost nista nisam vidila 😞 ali stigne se sve promijenit,samo da mi Martinunapokon katapultiramo u jesenske 😄😄😄😄
Zelite me se rijesiti jel? E ne moze...nejdem ja nikam....👀
Martina cestitam. Nema sumnje 🥳
Jesi li se i ti na balkonu bubnula ha?
Cekam da sin zaspe u odosmo na balkon…a kako mi se guzica smrzne majko mila…🐒
Hahhaha nismo. Mi smo bili 🤠🤠
Oohhooo kaubojka mala….jel imas bic? Djiha djiha cetiri noge, kurac mu je krut….🐴
Nemam ti ja to..ja sam 😇
Hahahaha sayuri ne mogu koje su ovo izjave hahahahah. Martina ako ti nisi trudna ja u zivotu vise ne vjerujem nijednom testu ni LH ni HCG i ne prodavaj nam pricu da je to evaporacijska 😂😂😂 vidis da ti NITKO ne vjeruje 😁😁😁 e pokloncicu,vidim i kod tebe nesto, onaj sanjarkin je cini ki ae evoaporacijska, a ajme koji je nick ne mogu se sjetit u sekundi sto je isto radila test duchesse ko i ja,nazalost nista nisam vidila 😞 ali stigne se sve promijenit,samo da mi Martinunapokon katapultiramo u jesenske 😄😄😄😄
Zelite me se rijesiti jel? E ne moze…nejdem ja nikam….👀
Ne zelimo te se rijesiti na taj nacin,ostat ces duzna slikice ultrazvuka i bebe kako raste,ali mislim da mi nece nijedna zamjeriti ovdje,a ni ti ako kazem da ti je nakon svega sto si prosla VRIJEME za drugu i ljepsu temu. Nemoj shvatiti kao uvred,ali ja bi te rado citala na temi beba ☺️☺️☺️🤭🙈
Eno mene budaletine uzela test od jutros i pogledala,vidim na prvu tu sjenu, raskopala ga ja ponovno onako pravo damski,vidla crticu i bacila u smece,neka putuje s komunalcima 🤣🤣🤣
Hahahahaha nek putuje s komunalcima upisat cu se od smijeha
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ljubomorna sam, meni nema muza vec 3 tjedna🥺🥺
Samo hopsajte za one koji ne mogu😅😅
Ja iduci mjesec nastavljam💪🏻 Samo ljubav💕
Ja se nadam da je Pokloncic trudna jer mi se svidja ta taktika. Odmah da se i ja bacim u maratonski seks kad se muza docepam😂😂😂
E i da, danas skacem na muza ko na trampolin, ipak sam prebolila mengu i sad mogu ispocetka hopsat ⬆️⬇️⬆️⬇️⬆️⬇️↔️↕️↕️↔️⬆️⬇️🔃🔃⬆️⬇️
Evo ne znam,pazi da ne odletis nekome kroz plafon s tog trampolina ako si u zgradi 🤭🙈 da se ne zaneses mala 😂😂😂
Hahahahaha nek putuje s komunalcima upisat cu se od smijeha
Majke mi,oni sve putuju i putuju,a nikako da otputuju,nesto im onaj kamion sa smecem spor 🙋🏼♀️🤷♀️😂
Ajd Martina brate sestro da ti bubnem ponovo taj plus na listu al nesmis otic dok god sam i ja ovde ☝🏻☝🏻☝🏻 a kad i ja ugledam plus ova tema ce postat lh trudnice i ima da se druzimo do kraja zivota sve skupa jer smo bolesna ekipa 💪🏼
Nemoj jos..pricekat cemo...😁
Ajd Martina brate sestro da ti bubnem ponovo taj plus na listu al nesmis otic dok god sam i ja ovde ☝🏻☝🏻☝🏻 a kad i ja ugledam plus ova tema ce postat lh trudnice i ima da se druzimo do kraja zivota sve skupa jer smo bolesna ekipa 💪🏼
E da....jos nes...dogovoreno 🤝
Sortiraj odgovore
Najstariji