Dobeo, ide akcija 😂 nastavljamo dalje 😉
Hvala puno
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Dobeo, ide akcija 😂 nastavljamo dalje 😉
Hvala puno
A jesi radila test za trudnocu?
Kazes da ti je menga bila čudna....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nisam, nisam ga imala kuci a sad sam na poslu. Uradit cu jedan sutra za svaki slucaj 😉
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Nisam, nisam ga imala kuci a sad sam na poslu. Uradit cu jedan sutra za svaki slucaj 😉
Sretno 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky drzi ti se tempica. I bas je lijepo ime Mila :)
Sanjarkajesi uhvatila pik :*
Ma jok
O bodova
https://ibb.co/m0jN9qV
Kad ti kreces piskit?
9dc ti je bila dosta tamna... I tempica ti je porasla 🤔
E da, zasto ti ova dva dana nije spojena tempica na grafu (ff)...
Ja cu sutra krenut piskat :) danas mi je zavrsila menga i lagano se pripremam hehhe... Narucila sam samo 30 lh trakica jer inace koliko narucim- toliko potrosim.... Ne mogu se kontrolirat 🤣 😹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
E da .... i tak...ja mislim da meni sljedi pik....uradila sam i hcg jer ih se zelim rijestiti sto prije pa zas ne..al da...mislim da po lh trakici meni tek sada ide pik o mogucnost da ce biti Ovulacija....🥴
E da …. i tak…ja mislim da meni sljedi pik….uradila sam i hcg jer ih se zelim rijestiti sto prije pa zas ne..al da…mislim da po lh trakici meni tek sada ide pik o mogucnost da ce biti Ovulacija….🥴
Martina 🧐 pisni jos vcrs lh..... I ujutro hcg! Bas ti je super tamna zelena trakica 🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
E da …. i tak…ja mislim da meni sljedi pik….uradila sam i hcg jer ih se zelim rijestiti sto prije pa zas ne..al da…mislim da po lh trakici meni tek sada ide pik o mogucnost da ce biti Ovulacija….🥴
Martina 🧐 pisni jos vcrs lh….. I ujutro hcg! Bas ti je super tamna zelena trakica 🤞
Jelda. Bas se vidi razlika. To mi se svida. A ne kod onih plavih. Stalno neka tamna. Hocu uradim pa objavim ovdje. 👍
Jbg Opet imas sjenu na hcg i to lipo vidljivu
Jbg Opet imas sjenu na hcg i to lipo vidljivu
Ma.ove hcg trakice nisu nis koristi.
Sortiraj odgovore
Najstariji