Tko nam sutra piskiiii? Cisto da znam popratiti zbog navijanja 🤞🏻 A moj prvi pik u 2021 je i sluzbeno prosao! ☺️🙈🤭
Jaa 😱🤞🤞🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Tko nam sutra piskiiii? Cisto da znam popratiti zbog navijanja 🤞🏻 A moj prvi pik u 2021 je i sluzbeno prosao! ☺️🙈🤭
Jaa 😱🤞🤞🤞
Sretno i tebi sa odbrojavanjem 🤞🥰
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Lucky jesi piskila lh vcrs?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Nista od mene ovaj ciklus, jutros pad temperature ali sam ipak uradila test, da zavrsim sa tim
https://ibb.co/cxwWFjN
Idemo dalje u naredni ciklus 💪
curama koje piske danas puno srece 🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Jutro curke!
Ann 🥴
Evo i mog snjeska danas
A veselit ce mo se sto si prirodno ulovila O . Iako imas još 6 dana do M 🤗
Jutro drage moje ! 🌸
Zao mi je zbog bijelih testica.
Lucky za tebe ima jos nade rano je! Bas to dobro kazes bitno da si svoju O uhvatila. Ja bi dala sve na svijetu da imam svoje O. Nekad mislim da s tim klomifenima i letrozolima ni necu nikada ostati T. Najbolje je kada se to desi tako prirodno...a jbg kad nece kod mene prirodno. Bilo bi, ali ko zna kad, mozda krajem godine 🙈 to mi je stvarno previse za cekati.
----
Meni je bilo divno za vikend sa prijateljima. Proletilo mi je vrijeme i danas sam ostala u soku kad sam vidjela da imam jos samo za sutra letrozol i da krecem u lov na O. Treba predaha ponekad...
Jutroooo
Ann i Lucky zao mi je zbog minusa 😒
Idemo dalje, samo jako 💪💪
Pokloncic13 di si? Sta kazu trakice?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro drage moje ! 🌸
Zao mi je zbog bijelih testica.
Luckyza tebe ima jos nade rano je! Bas to dobro kazes bitno da si svoju O uhvatila. Ja bi dala sve na svijetu da imam svoje O. Nekad mislim da s tim klomifenima i letrozolima ni necu nikada ostati T. Najbolje je kada se to desi tako prirodno…a jbg kad nece kod mene prirodno. Bilo bi, ali ko zna kad, mozda krajem godine 🙈 to mi je stvarno previse za cekati.
—-
Meni je bilo divno za vikend sa prijateljima. Proletilo mi je vrijeme i danas sam ostala u soku kad sam vidjela da imam jos samo za sutra letrozol i da krecem u lov na O. Treba predaha ponekad…
Kad ce ti pregled? 🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ann , Lucky bas mi je zao😢😢
Lucky drago mi je da si ti pozitivna. Prirodna ovulacija stvarno je pomak🤞🏻 Vidjet cemo jos za koji dan sta kaze testic. 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji