Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    25. Siječanj 2021. 08:04

Sanjarka88 🐰

🌈

Jutro drage moje ! 🌸
    Zao mi je zbog bijelih testica.
    Luckyza tebe ima jos nade rano je! Bas to dobro kazes bitno da si svoju O uhvatila. Ja bi dala sve na svijetu da imam svoje O. Nekad mislim da s tim klomifenima i letrozolima ni necu nikada ostati T. Najbolje je kada se to desi tako prirodno…a jbg kad nece kod mene prirodno. Bilo bi, ali ko zna kad, mozda krajem godine 🙈 to mi je stvarno previse za cekati.
    —-
    Meni je bilo divno za vikend sa prijateljima. Proletilo mi je vrijeme i danas sam ostala u soku kad sam vidjela da imam jos samo za sutra letrozol i da krecem u lov na O. Treba predaha ponekad…

Kad ce ti pregled? 🤞🏻🤞🏻

U cetvrtak! Bas me zanima kako sam sad reagirala na ovaj letrozol. Biti cu sretna sa jednim ali vrijednim folikulicem.
    Inace, puno bolje mi je sjeo ovaj letrozol. Nemam nikakvih nuspojava, dok sam na klomiju imala bas jake glavobolje.

25. Siječanj 2021. 08:14

Anchy odlicno sto nemas nuspojava, nadam se u cetvrtak jednom, dva folikulica 🥰🤞🏻

tina25
    25. Siječanj 2021. 08:26

Prošli mjesec sam imala pad na 4dpo, ovaj mjesec nemam...možda ovo bude neki dobar znak hehe...iako nešto nemam baš vjere u ovaj ciklus 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Siječanj 2021. 08:36

Lucky obavezno javim kako je prosao pregled u cet. Malo mi je cudno sto me glava ne boli, pitam se da li djeluju tablete. 
    Stvarno pozelim imati uzv doma pa da si sama malo pogledam situaciju. U zadnjih god dana koliko sam bila kod gin vec bi i sama nasla jajnike i znala gdje je endometriji koliki je
    ----
    Ovi prijatelji sto su bili kod nas planiraju T uskoro. Frendica se skida sa pilula i krenuti ce uskoro u akcije. Ispitivala me je malo pa sam joj krenula pricati o bazalnoj trakicama endometriju...A ona pojma nema ni sto je endometrij nikad cula nije za bazalnu. zna samo da je O na sredini ciklusa (kako knjige kazu). Mislim si blago tebi i ladovini u glavi. I ja bi tako da nemam pojma i hop dogodi se 

Kaća
    25. Siječanj 2021. 08:42

Jutro žene 
    Lucky javila sam ja još u subotu da je gospođa došla ko švicarski sat. Makni me slobodno do ovulacije s popisa. 
    Krenio je godišnji pa smo mm i ja stalno u skitnji nekoj ne uspijem sve pohvatati. 
    Uletit ću tu i tamo vidit šta s događa 🥰

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

danchy1990
    25. Siječanj 2021. 08:53

Jutroo,natipkale ste se ovaj vikend 😁.
    Moja vještica još nije stigla,čekam ju pa da krenemo sa novim ciklusom
    Lucky još nije kasno 🤞
    Anchy držim 🤞 za bar jedan folikul

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 08:53

Kaća

Jutro žene
    Lucky javila sam ja još u subotu da je gospođa došla ko švicarski sat. Makni me slobodno do ovulacije s popisa.
    Krenio je godišnji pa smo mm i ja stalno u skitnji nekoj ne uspijem sve pohvatati.
    Uletit ću tu i tamo vidit šta s događa 🥰

Uzivajte na go 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Siječanj 2021. 09:15

zoe🌸

Anchy odlicno sto nemas nuspojava, nadam se u cetvrtak jednom, dva folikulica 🥰🤞🏻

Hvala draga! kakav je plan kod tebe za ovaj ciklus?

Joja 🙏
    25. Siječanj 2021. 09:57

Lucky i ann bas mi je zao. Al nista nije gotovo dok ne dodje menga hehe.
    Anchy i ja idem u cetvrtak kod gin hehe zajedno iscekujemo 😘 u koliko sati si narucena? Ja u 18
    Tina jos je rano ajde hehe. Kad planiras pocet piskit lh a kad hcg?
    Zoe 💐🤗
    Sanjarka jel pokrivate? Jesi pisnula danas trakicu? 
    Martina da vidimo tvoje.... Bas me zanima sta ce tebi danas pokazat one zelene.... 🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

25. Siječanj 2021. 10:00

🌈

zoe🌸

Hvala draga! kakav je plan kod tebe za ovaj ciklus?

Ja sam odlučila maksimalno bit korisna ovaj ciklus iako nema muža, dobila sam uputnicu za krvne pretrage na Merkuru, za spolne hormone pa si idem to provjeriti, da budem mirnija.  U pravilu bi svakako trebala ići nakon godine dana pokušavanja, ali evo ginekologica mi je stvarno super pa zašto ne iskoristiti i prije. Nadam se dobrim rezultatima, javim vam kad ih dobijem.  
    Blago frendici, koja nema pojma o ničem, ta će prva ostati trudna haha, baš blaženo neznanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.