E da …. i tak…ja mislim da meni sljedi pik….uradila sam i hcg jer ih se zelim rijestiti sto prije pa zas ne..al da…mislim da po lh trakici meni tek sada ide pik o mogucnost da ce biti Ovulacija….🥴
Bome lip pik, navali 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky drzi ti se tempica. I bas je lijepo ime Mila :)
Sanjarkajesi uhvatila pik :*
Ma jok
O bodova
https://ibb.co/m0jN9qV
Kad ti kreces piskit?
9dc ti je bila dosta tamna… I tempica ti je porasla 🤔
E da, zasto ti ova dva dana nije spojena tempica na grafu (ff)…
Ja cu sutra krenut piskat :) danas mi je zavrsila menga i lagano se pripremam hehhe… Narucila sam samo 30 lh trakica jer inace koliko narucim- toliko potrosim…. Ne mogu se kontrolirat 🤣 😹
Stavila sam da ih ne racuna
Bolesna sam i tocno osjetim tu bolesnu skuhanost kad se probudim pa mislim da nisu valjane tempice
Ma je bila je tamna ali ne dovoljno za ove plave.
Piskim i dalje. Ionako sam bolesna, muz neki nervozni, djeca cendrava.... Cisto sumnjam da cemo ovih dana išta pokrit
Al jbg kako bude bude
Nisam od onih moram pošto poto
Ima dana i ciklusa....
E da …. i tak…ja mislim da meni sljedi pik….uradila sam i hcg jer ih se zelim rijestiti sto prije pa zas ne..al da…mislim da po lh trakici meni tek sada ide pik o mogucnost da ce biti Ovulacija….🥴
Martina 🧐 pisni jos vcrs lh….. I ujutro hcg! Bas ti je super tamna zelena trakica 🤞
Jelda. Bas se vidi razlika. To mi se svida. A ne kod onih plavih. Stalno neka tamna. Hocu uradim pa objavim ovdje. 👍
Sluzbeno mrzim ove plave 😂
Martina i sanjarka meni su ove vase plave i rozaste katastrofa ahahha.... Doduse, ja imam neke plave koje su jos manje osjetljivijih od zelenih al meni je to ok.... Ne volim kad se previse sarene :D ... Zaoravo kakve god da su trakice mislim da je najbolje uvijek iste koristit....
Samo tako mozes najbolje uppznat svoj organizam :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martina i sanjarka meni su ove vase plave i rozaste katastrofa ahahha…. Doduse, ja imam neke plave koje su jos manje osjetljivijih od zelenih al meni je to ok…. Ne volim kad se previse sarene :D … Zaoravo kakve god da su trakice mislim da je najbolje uvijek iste koristit….
Samo tako mozes najbolje uppznat svoj organizam :)
Ja isto volim manje osjetljive
Mrzim kad mi je testna uvik jaka. Tako mi je bilo i s muller trakicama
Meni su roze najbolje
Roze sam koristila dugo
I kao necu ih vise narucivat jer cu ionako odmah zatrudnit, mozes mislit 😂
Sad ih cekam.. Do 9. 2 bi trebale
Taman za sljedeci ciklus 👍🏻🥳
Meni ih je ostala lijepa fina kutijica još od prije operacije i sigurno 10-ak hcg-a. I imam onih LH od clear blue-a sa smile-om. Nekak si mislim, bar tih hcg-a bi trebala još naručit a opet znam i sama čim mi bude sjena na tim kinezima, odmah ću clear blue ić kupovat
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tko nam sutra piskiiii? Cisto da znam popratiti zbog navijanja 🤞🏻 A moj prvi pik u 2021 je i sluzbeno prosao! ☺️🙈🤭
Tko nam sutra piskiiii? Cisto da znam popratiti zbog navijanja 🤞🏻 A moj prvi pik u 2021 je i sluzbeno prosao! ☺️🙈🤭
Kako se tebi svidjaju ove tamnoplave trakice?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kako se tebi svidjaju ove tamnoplave trakice?
Nisu za mene jer mi je kontrolna linija uvijek tamnija pa teze uocim pik,vise mi pasu zelene, a nedavno sam narucila od femometra pa cu vidjeti kako ce mi te odgovarati 😄 plave koristim cisto radi usporedbe i jer ih imam pun kufer hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji