Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2021. 10:02

Joja💙

Lucky i ann bas mi je zao. Al nista nije gotovo dok ne dodje menga hehe.
    Anchy i ja idem u cetvrtak kod gin hehe zajedno iscekujemo 😘 u koliko sati si narucena? Ja u 18
    Tinajos je rano ajde hehe. Kad planiras pocet piskit lh a kad hcg?
    Zoe💐🤗
    Sanjarka jel pokrivate? Jesi pisnula danas trakicu?
    Martinada vidimo tvoje…. Bas me zanima sta ce tebi danas pokazat one zelene…. 🤞

Joja  kad tebi stižu rezultati pretraga ? u četvrtak ideš kog privatnika jelda ? 

Joja 🙏
    25. Siječanj 2021. 10:10

Zoe nadala sam se da ce mi doci do cetvrtka nalazi al cisto sumnjam.,. Problem je sto sam vadila krv u laboratoriju i onda sama u bolnicu slala postom.. (takva im je procedura). I u kovertu sam morala ubacit malu koverticu da mi oni mogu poslat nalaze nazad.... Sam Bog zna koliko ce to potrajat hehehe. Da mi je ginekolog rekao za proceduru (rekli mi tek kad su krv izvadili) otisla bi direkt u bolnicu vadit a ne ovako .... Tebi bi to u Merkuru trebalo sve brze ici.... Bitno je da sve mozes obavit na jednom mjestu.... Kad ides vadit krv? Pripremi se na lezamje tamo hehe... Ja sam morala prije vadjenja krvi lezat pola sata

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Siječanj 2021. 10:15

Joja ja sam u cet u 20 h. Najgore mi je kad je tako kasno pa cijeli dan iscekujem heheh. Ali drzim nam fige da bude sve ok na pregledu.
    Zoe da znam da si pricala da ides te pretragice obaviti. Super sad ces znati na cemu si pa lagano dalje. Zelim ti sve uredne nalaze. Eh da blago frendici sto nema pojma o pojmu. Tako ce vjerovatno uskoro i ostati T. Bas smo pricale kako bi lijepo bilo da smo u isto vrijeme T. Nadam se da se ona nece muciti kao ja.

Joja 🙏
    25. Siječanj 2021. 10:24

🌈

Joja ja sam u cet u 20 h. Najgore mi je kad je tako kasno pa cijeli dan iscekujem heheh. Ali drzim nam fige da bude sve ok na pregledu.
    Zoeda znam da si pricala da ides te pretragice obaviti. Super sad ces znati na cemu si pa lagano dalje. Zelim ti sve uredne nalaze.Eh da blago frendici sto nema pojma o pojmu. Tako ce vjerovatno uskoro i ostati T. Bas smo pricale kako bi lijepo bilo da smo u isto vrijeme T. Nadam se da se ona nece muciti kao ja.

Naravno da ce bit sve uredu. Cini se da su te letrozol ili kako se zovu, svarno bolje od klomifena.... barem po pitanju nuspojava.... Mora ovaj ciklus bit dobitan za tebe 🤰 a onda i za prijateljicu hehe 🤗😘

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 10:25

Joja💙

Lucky i ann bas mi je zao. Al nista nije gotovo dok ne dodje menga hehe.
    Anchy i ja idem u cetvrtak kod gin hehe zajedno iscekujemo 😘 u koliko sati si narucena? Ja u 18
    Tinajos je rano ajde hehe. Kad planiras pocet piskit lh a kad hcg?
    Zoe💐🤗
    Sanjarka jel pokrivate? Jesi pisnula danas trakicu?
    Martinada vidimo tvoje…. Bas me zanima sta ce tebi danas pokazat one zelene…. 🤞

Ne pokrivamo nista 😂 zadnji hopsic prije 2 dana 
    Lh jutros pisnula prije posla, nema pomaka 
    Budem jednu posli posla 👍🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sara 🌸
    25. Siječanj 2021. 10:39

Lucky 😓🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 10:46

Lucky🍀

Cure bome ste se bacile u akciju, ne gubite vrijeme, bravo!!
    A da mi jutros nije test bio negativan pomislila bih da imam onaj Sanjarkin trudnički simptom suhih usta, al ovako ne znam zašto sam suha, jer nisam jela ništa osim grčkog jogurta jutros

Hmmmm, otkad ti je to? 😂

Sanjarka88
    25. Siječanj 2021. 10:47

Ja ne znam kako bi drugcije opisala taj osjecaj 
    Osim suha usta 
    Kao ono kad se ujutro probudis pa onaj neki osjet prije pranja zubi 😂

25. Siječanj 2021. 10:55

Dobro jutro svima. Evo mojih trakica. Sa blicom i bez. Jos uvijek me zbunjuju al dobro. Sva sreca pa ih imam brdo pa mogu piskiti za dalje. Ali..ako M ne dode najkasnije do 40dc odo kod ginica na pregled. Danas sam opet napuhnuta bolje sa neki probadanjima. Znam da nis ne znam. 

25. Siječanj 2021. 10:57

zoe🌸

🌈

zoe🌸

Anchy odlicno sto nemas nuspojava, nadam se u cetvrtak jednom, dva folikulica 🥰🤞🏻

Hvala draga! kakav je plan kod tebe za ovaj ciklus?

Ja sam odlučila maksimalno bit korisna ovaj ciklus iako nema muža, dobila sam uputnicu za krvne pretrage na Merkuru, za spolne hormone pa si idem to provjeriti, da budem mirnija.U pravilu bi svakako trebala ići nakon godine dana pokušavanja, ali evo ginekologica mi je stvarno super pa zašto ne iskoristiti i prije. Nadam se dobrim rezultatima, javim vam kad ih dobijem.
    Blago frendici, koja nema pojma o ničem, ta će prva ostati trudna haha, baš blaženo neznanje

E bas super. Tako treba 👍
    Da blazene bile u neznanju 🥴

Lucky🍀

Cure bome ste se bacile u akciju, ne gubite vrijeme, bravo!!
    A da mi jutros nije test bio negativan pomislila bih da imam onaj Sanjarkin trudnički simptom suhih usta, al ovako ne znam zašto sam suha, jer nisam jela ništa osim grčkog jogurta jutros

Samo vi lijepo uzivajte u akcijanju i tako cete pokriti sve dane👍🤞 i ja se drzim toga...🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.