Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    24. Siječanj 2021. 08:54

Jutro cure ❤️ Ja na 6DPO prijavljujem NIKAKVE simptome vise me ne bole grudi vise nema probadanja nema apsolutno nista 🙈 i lh trakica je bijela ko snijeg 😂😂 ali dobro cekamoo jos malo ako ne bit ce iduci mjesec 🥰 sad sam jako uzbudena jer su renovacije kuce skoroooo pri krajuuuu pa cemo se kroz nekih 15 dana pocet selit 😍😍😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

24. Siječanj 2021. 09:33

Da bas zaznuto i opet danas visa. Moguce da me jebe tempica jel se otkriva stalno u noci. Ma tko ce znat.

A di su testici danas ?

24. Siječanj 2021. 09:35

Jbt bas je konfuzno. Uzas. Ali idem i ja tvojom taktikom pa bumo vidli. 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    24. Siječanj 2021. 09:47

🦋Anitram1982🦋

Jbt bas je konfuzno. Uzas. Ali idem i ja tvojom taktikom pa bumo vidli. 🤞🤞🤞

Cekamo lh trakicu 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Siječanj 2021. 09:48

Maša🥰🤰🏼

Jutro cure ❤️ Ja na 6DPO prijavljujem NIKAKVE simptome vise me ne bole grudi vise nema probadanja nema apsolutno nista 🙈 i lh trakica je bijela ko snijeg 😂😂 ali dobro cekamoo jos malo ako ne bit ce iduci mjesec 🥰 sad sam jako uzbudena jer su renovacije kuce skoroooo pri krajuuuu pa cemo se kroz nekih 15 dana pocet selit 😍😍😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉

Uzivajteeeee 🥳

24. Siječanj 2021. 09:51

Sanjarka88 🐰

Hopeforyou

zoe🌸

Hope 🥳🥳🥳🥳 nadam se da si uspjela muza savladat i akcija🍀💪🏻🤞🏻

Bila je akcija ali ne kako je trebalo. U boljim smo odnosima,ali mislim da je ovaj ciklus promasaj. Vidjet cemo iduci 🤩 jos samo da se ne pretvori u cistu,da M dode 8.2. I sve ce biti dobro 🙈

Jeste razgovarali?

Pokazala sam mu nalaze jucer pa je sve citao i gledao. Pitao me jel postoje kakve tablete da se to rijesi sto se tice tolkih cisti. Reko jedini nacin je kontracepcija ako nije inzulinska rezistencija problem,ali mi ne zeli to davati dok ne otkrije po nalazim kolika je rezerva jajnika i kakva je kvaliteta jajnih stanica jer joj nema smisla stopirati mi ovulaciju na par mjeseci dok se jajnici prociste ako kvaliteta jajnih stanica ionako nije dobra i ako do ovulacije ni ne dolazi. Pa je njegov zakljucak na sve bio - Pa nije to tako strasno kako mi se cinilo. Ja reko,strasno je ako ispadne da nemam uopce ovulacije jer onda nece biti prevelike sanse za prirodnim ostvarenjem trudnoce nego samo uz pomoc kemije ili mozda cak MPO,sve ovisi sto ce nalazi reci..pitao me i sto su folikuli pa kad sam mu objasnila rekao je pa znaci da imas ovulaciju jer koristis trakice. Reko ne mora znaciti,trakice sluze samo da se predvidi kada bi mogla biti O a ne i jel do nje doslo,jedini nacin da se vidi je uzv-om ako nastane zuto tijelo ili vadenjem krvi da se vidi progesteron i onda je gledao slike tih jajnika s ultrazvuka pa moju neobicno veliku maternicu i to je bilo to 😶🤭🙈

Tonkica111
    24. Siječanj 2021. 09:53

Ja dobilaaaa M  🎉🎉🎉🎉🎉... Napokon, mislila sam da ću eksplodirat više...idemo dalje u nove pobjede 💪

24. Siječanj 2021. 10:04

Hopeforyou

Sanjarka88 🐰

Hopeforyou

zoe🌸

Hope 🥳🥳🥳🥳 nadam se da si uspjela muza savladat i akcija🍀💪🏻🤞🏻

Bila je akcija ali ne kako je trebalo. U boljim smo odnosima,ali mislim da je ovaj ciklus promasaj. Vidjet cemo iduci 🤩 jos samo da se ne pretvori u cistu,da M dode 8.2. I sve ce biti dobro 🙈

Jeste razgovarali?

Pokazala sam mu nalaze jucer pa je sve citao i gledao. Pitao me jel postoje kakve tablete da se to rijesi sto se tice tolkih cisti. Reko jedini nacin je kontracepcija ako nije inzulinska rezistencija problem,ali mi ne zeli to davati dok ne otkrije po nalazim kolika je rezerva jajnika i kakva je kvaliteta jajnih stanica jer joj nema smisla stopirati mi ovulaciju na par mjeseci dok se jajnici prociste ako kvaliteta jajnih stanica ionako nije dobra i ako do ovulacije ni ne dolazi. Pa je njegov zakljucak na sve bio - Pa nije to tako strasno kako mi se cinilo. Ja reko,strasno je ako ispadne da nemam uopce ovulacije jer onda nece biti prevelike sanse za prirodnim ostvarenjem trudnoce nego samo uz pomoc kemije ili mozda cak MPO,sve ovisi sto ce nalazi reci..pitao me i sto su folikuli pa kad sam mu objasnila rekao je pa znaci da imas ovulaciju jer koristis trakice. Reko ne mora znaciti,trakice sluze samo da se predvidi kada bi mogla biti O a ne i jel do nje doslo,jedini nacin da se vidi je uzv-om ako nastane zuto tijelo ili vadenjem krvi da se vidi progesteron i onda je gledao slike tih jajnika s ultrazvuka pa moju neobicno veliku maternicu i to je bilo to 😶🤭🙈

Da istina. Lh trakice pokazuju porast Lh al ne i da ce se O desiti. To moze tempica pokazat ili ultrazvuk da. Nadam se da ce se to to kod tebe ustabiliti. Jer malo je nezgodno sa PCOS ALI ima cure koje su prirodno zatrudnile. Zato Go Girl 💪💪💪💪

Sanjarka88
    24. Siječanj 2021. 10:07

Temp je isto siguran pokazatelj da je doslo do ovulacije 👍🏻
    Lh nazalost ne
    Tako da sam ja uvijek za kombinaciju 🥳

annboleyn
    24. Siječanj 2021. 10:23

Meni su cicke ispuhale,bile su jako napete i bolne do preksinoc, juce manje, danas nikako vise 
    Sinoc opet imala 37,5 🤒 a juce citav dan bila sa sestrom i njeno 3 djece, nisam valjda opet covid pokupila iako ne znam nikoga ko se vise od mene pridrzava mjera 

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.