Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    20. Siječanj 2021. 11:56

Hopeforyou

Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno,Hvala SVAKOJod vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘

Hope, žao mi je uistinu.
    Usput, naša draga Sanjich, sad je na MPO temi aktivna, isto ima PCOS, imala je anovulatorne cikluse i dijagnosticirana joj je IR. Bila je na sioforu, koliko znam, dosta je pazila na prehranu. 
    Sad prosla kroz postupak, dobila 3 smrzlica. Nije sve crno, uvik se nađe neko rješenje. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 12:05

Kiky i mene zanima dal si prosla kakve pretrage nakon 2 biokemijske? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 12:07

Kiky samo smireno i polako. Biti ce sve ok, tako pozitivno cemo razmisljati. Slusaj sebe budi malo na oprezu ali nemoj da te obuzme strah. Neka se bebica ugnjezdi fino.
    Sara bas mi je drago za Sanjich sjecam je se kad je tu pisala. Nadam se da ce uskoro ugledati plusic!
    Hope kako ti nick kaze Nada, nemoj ju gubiti uvijek ima rjesenja, mozda bude malo duzi i trnovitiji put ali sve se da danas srediti

Kiky 🥰
    20. Siječanj 2021. 12:27

Nista nisam radila jer je gonekolog rekao da nema potrebe. Nema vise nista sukrvice ovo je bas jako malo kao da je netko pljunuo bas se vidi da je stara smedja krv
     Ali ako pojaca idem na hitnu ditekt

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    20. Siječanj 2021. 12:33

Kiky 🥰

Nista nisam radila jer je gonekolog rekao da nema potrebe. Nema vise nista sukrvice ovo je bas jako malo kao da je netko pljunuo bas se vidi da je stara smedja krv

Iskreno, to mi je malo čudno, bar progesteron nije tesko izvaditi. Ako se sjećate naše super plodne Fancy, koja sad gura (ako se ne varam) dalje od 30.tt, ako ne cak i 35., svaki misec je ostajala trudna i imala 3 biokemijske prije nego joj gin nije dala progestoron, jer je imala prirodno niske razine da se odrzi trudnoca. Sa tim tableticama sta je koristila nakon sta je saznala za trudnocu, ima uskoro rodit sada. 
    Iako, to je samo za slucaj manjka progesterona. Ali ako nesto nije u redu sa plodom ili maternica odbacuje plod, to je druga prica, i onda ni 10 tableta progesterona nece pomoc. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 12:36

Sara🌻

Kiky 🥰

Iskreno, to mi je malo čudno, bar progesteron nije tesko izvaditi. Ako se sjećate naše super plodne Fancy, koja sad gura (ako se ne varam) dalje od 30.tt, ako ne cak i 35., svaki misec je ostajala trudna i imala 3 biokemijske prije nego joj gin nije dala progestoron, jer je imala prirodno niske razine da se odrzi trudnoca. Sa tim tableticama sta je koristila nakon sta je saznala za trudnocu, ima uskoro rodit sada.
    Iako, to je samo za slucaj manjka progesterona. Ali ako nesto nije u redu sa plodom ili maternica odbacuje plod, to je druga prica, i onda ni 10 tableta progesterona nece pomoc.

Slazem se 
    Progesteron je stvarno nesto sto se da lako rijesit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 13:21

chiAn

Joja💙

Lucky mozda je glupo pitanje al kako ste vi nosili uzorak za spermio? Znam da nam treba posudica za urin al treba li jos nesto? Obzirom da imamo 40ak minuta do poliklinike, jel problem ako se "ohladi", tj. treba li ga se omotat s necim ili samo da stavimo u vrecicu?
    I koliko ste cekali rezultate iz Zahia? Moramo ici po nalaz ili mozemo dobit online? Lol nestrpljiva sam

Jel ne mozete u poliklinici dati uzorak kad dođete?
    Mislim da ako ga od kuce nosite da mora biti utopljen…
    A kako onda provjeravaju likvefakciju ako uzorak dođe nakon 40min?
    Nama se likvefakcija provjeravala na 15', 30' i 60 minuta…

Evo kontaktirala sam ih i kazu da slobodno donesem uzorak. Vjerovat cu im na rijec hehe. Ipak ih placamo, ne bi valjda lagali hehe. 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

enaaa1
    20. Siječanj 2021. 13:23

Zene recite mi, vi se vise razumijete, htjela bih poci na pregled kod ginekologa, ali ima slobodno tek 1og ili 2og, a tad mi pada ovulacija, bukvalno u ta dva dana. Znam da se treba izbjegavat odnos 24h prije pregleda. Sta da radim? Kad mi je najbolje da zakazem? 

Pokloncic13
    20. Siječanj 2021. 13:31

Kiky sto se tiče smedarenja u ovako ranoj fazi,ja sam ga imala oba puta i odmah odmah sam otišla na pregleda ginekologu bez obzira sto se ide kasnije,čak i kad već ima srčane akcije. Ginekolog je oba puta vidio ono sto je potrebno za tu gestacijsku dob,a ja sam dobila duphastone. Neke kolegice su dobile i utrogestan. 
    Enaa u prošloj sam trudnoći odnosno u tom dobitnom ciklusu išla ginekologu bas na dan ovulacije,a dan prije sam imala dobitni seksic pa mislim da ni s tim nebi trebalo biti problema. 
    Ali razumijem tvoje strahove pa ako možeš otići koji dan ranije čisto da vidi kakvi su folikuli,ili kod nekog drugog provjerenog ginekologa ukoliko ti je iznimno bitno ići u tih par dana..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

enaaa1
    20. Siječanj 2021. 13:31

Lucky🍀

enaaa1

Zene recite mi, vi se vise razumijete, htjela bih poci na pregled kod ginekologa, ali ima slobodno tek 1og ili 2og, a tad mi pada ovulacija, bukvalno u ta dva dana. Znam da se treba izbjegavat odnos 24h prije pregleda. Sta da radim? Kad mi je najbolje da zakazem?

Ja sam iskreno znala ici na pregled i da sam se dan prije keksala, doduse samo na uzv kad sam isla, kad bi mi radio papu onda nebi…. E sad mozda najbolje da ih nazoves pa pitas sta ti savjetuju

Ja bih sve sad sve uradila, a sta mislite posle ovulacije, 1.02. je ponedeljak, pa mozda tamo u petak ili iduci ponedeljak? Moze li sta zasmetati u slucaju zaceca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.