Kaća, nisam ni ja mogla izdrzat😂😂😂 napravila danas isto, ali kao necu rec da se ne brukam jer sam rekla sutra. I moja je bijela. 🤬🤬🤬
Sutra imamo jos vremena🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Tina meni ovulacija jedan mjesec bila 15 dc, drugi 17 dc, pa 18 dc. Iako pijem duphastone opet mi nije u dan, šeta mi prva faza ciklusa.🙄🙄
Kaća, nisam ni ja mogla izdrzat😂😂😂 napravila danas isto, ali kao necu rec da se ne brukam jer sam rekla sutra. I moja je bijela. 🤬🤬🤬
Sutra imamo jos vremena🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Tina meni ovulacija jedan mjesec bila 15 dc, drugi 17 dc, pa 18 dc. Iako pijem duphastone opet mi nije u dan, šeta mi prva faza ciklusa.🙄🙄
Slika? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Krećemo
Stay tuned 😁
https://ibb.co/6HHsmjz
https://ibb.co/YT0g3c4
Prva je umocena u vodu🤣🤣 provjeravala sam je i tako baca sjenu
10dpo
Jos je rano, stigne se pojaviti jos 🤞🤞🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Marina vidim da si 1dpo, uhvatila si pik na kraju?
Marina vidim da si 1dpo, uhvatila si pik na kraju?
Martina *
Tina meni o šeta 11 do 17dc
Ne mislim da transvaginalni UZ moze da utice na fertilizaciju, niti da seksualni odnos prije istog predstavlja prepreku za njegovo izvodjenje. Naime, tokom folikulometrije se upravo u tom plodnom periodu vise puta radi UZ u cilju predvidjanja i detekcije ovulacije.
Sto se tice papa nalaza, tu je vec drugacija situacija, ne preporucuje se i ati seksualni odnos 23-48h prije uzimanja brisa, jer moze uzrokovati inflamaciju tkiva i nalaz moze biti lazno pozitivan na infekciju, ili moze maskirati abnormalne stanice, ukoliko ih ima u razmazu.
Ovo je dobro za znati 👍
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Sortiraj odgovore
Najstariji