Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2021. 09:44

🌈

E cure….Ja sam jucer isla kopati da nadem stare pozitivne testove da vidim kako je to izgledalo i onda sam nasla i Lh trakice koje sam piskila prije pozitivnog testa. Na to sam ja i zaboravila…Pa sam se sjetila da sam taj mjesec kad sam ostala T pocela koristiti zelene lh koje su mi stigle s e baya jer sam htjela ustanoviti imam li O. I planirala sam se javiti gin za redovnu papu i da porazgovaram s njom o svojim neredovitim ciklusima i sto cemo napraviti da ih unormalimo. Medutim na kraju mjeseca hop pozitivan test.
    Budem vam danas uslikala to da vidite jer na zelenima lh je bio jedan dan pik a ostale dane svijetlija trakica pa opet malo tamnija a ja trudna..bas cudno mi to sad izgleda.

E daj ge zelene da. Jer meni danas stizu te zelene lh trakice i u paketu s njim hcg testovi👏

Zara7
    20. Siječanj 2021. 09:45

Danchy eto vidiiiš, možda tako bude i ovaj ciklus! Ma ja sam baš bezveze radila ove testove jer mi radi cile priče ni na kraj pameti nije bilo da sam trudna, znači da nisam imala trakice kraj sebe sad bi mi bilo 2 dana do očekivane M (12/13 dpo) i ne bi mi paaalo napamet ni po čemu da sam trudna, baš se ne osjećam išta drugačije. Evo sad otkad sam saznala mi je samo to u glavi pa onda sve analiziram, isto kao ti legnem u krevet baš umorna, ali ne mogu zaspat, kad zaspem sanjam lude snove, bole me cice malo na način da štrcnu par puta dnevno sa strane, nisu se ni smanjile ni povećale, imam blage menstrualne grčeve tj. čak ne ni grčeve nego neki blagi pritisak u donjem dijelu trbuha i eto neka bol u preponama. Sve navedeno mi se javlja u svim ciklusima bez pravila. Tako da su moji simptomi da ih nema 😊 nadam se da će i tebi biti takooo 🤗 
    Sanjarka hvalaaa, nadam se da će na kraju lude wondfo trakice i tebi donit sriću 😚😚🍀🍀
    Tonkica 😚😚 trakice su od danas kad sam sudeći po piku ili 12/13 dpo, ne znam točno jer ne mjerim temperaturu 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Kaća
    20. Siječanj 2021. 09:48

Jel ima koja od vas sliku pozitivnog testa na 11dpo, da znam kako bi to trebalo sutra nadam se otprilike izgledat. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 09:50

🦋Anitram1982🦋

🌈

E cure….Ja sam jucer isla kopati da nadem stare pozitivne testove da vidim kako je to izgledalo i onda sam nasla i Lh trakice koje sam piskila prije pozitivnog testa. Na to sam ja i zaboravila…Pa sam se sjetila da sam taj mjesec kad sam ostala T pocela koristiti zelene lh koje su mi stigle s e baya jer sam htjela ustanoviti imam li O. I planirala sam se javiti gin za redovnu papu i da porazgovaram s njom o svojim neredovitim ciklusima i sto cemo napraviti da ih unormalimo. Medutim na kraju mjeseca hop pozitivan test.
    Budem vam danas uslikala to da vidite jer na zelenima lh je bio jedan dan pik a ostale dane svijetlija trakica pa opet malo tamnija a ja trudna..bas cudno mi to sad izgleda.

E daj ge zelene da. Jer meni danas stizu te zelene lh trakice i u paketu s njim hcg testovi👏

Budem cim dodem s posla slikam taj list. Na zalost ne znam koji sam dpo tad bila jer mengu nisam imala 2 mj prije pozitivnog testa. Ali sam desetak dana piskila lh kao gledala ima li O

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 10:06

Kaća

Jel ima koja od vas sliku pozitivnog testa na 11dpo, da znam kako bi to trebalo sutra nadam se otprilike izgledat.

Koji test imas?

Ja imam samo kineza za primjer 
    Prva gore 

https://ibb.co/hR9xwWf

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 10:08

Sanjarka88 🐰

Kaća

Koji test imas?

Ja imam samo kineza za primjer
    Prva gore

https://ibb.co/hR9xwWf

Ako si mislila na lh

Imam ovo 

https://ibb.co/7SkKkK8

Prva 11dpo, druga 13dpo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    20. Siječanj 2021. 10:15

Kaća evo moje na 10/11dpo, mislim 11 
    https://ibb.co/8xsjgR3  
    Al ako sam dobro skužila, ovo je tamnije nego što inače bude, za 11 dpo je dobra i skroz lagana sjena manja od ove, samo da je crvenkasta, tako da se ne zamaraj s usporedbom 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

20. Siječanj 2021. 10:17

Zara kako lijepo za vidjeti, da mi je to ugledat😊

Zara7
    20. Siječanj 2021. 10:18

Kaća u biti bi bilo najbolje da imaš primjer za svoj test koji ćeš radit pa da bar malo bude objektivnije,vidiš kako su i moji i Sanjarkini drugačiji 
    Lucky, Zoe pa trakice su vam top!! Lucky, kad ti piškiš hcg? Ha?ha?ha? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Maša🤰🏼
    20. Siječanj 2021. 10:19

Ovo je moja 11DPO....https://ibb.co/fHsk5fd

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.