Zara kako lijepo za vidjeti, da mi je to ugledat😊
Hoćeš!!! 🤗🤗🤗
Ovaj forum je totalno nepraktičan, da bar mogu pretraživat postove po imenima. Kad si ti radila hcg i kad planiraš opet? Ne mogu nać 😥
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Lucky evo moje od danas Lh na 1dpo 🤣🤣🤣.
Tebi drzim 🤞
I da jedna sugestija ako zelite. Kada uploadate sliku. Pokazem vam se ovo (sljedi slika)
i vi tamo mozete onda odabrati link i vi odaberite kako pise kod mene. Zatim ga normalno kopirate i stavite ovdje u komentar. Na tak nacin dobivate sliku (kao kod mene) odmah u komentaru a ne link na koji vas vodi.
Naravno ako zelite. ☺
Sanjarka baš te Kineze imam
Zara s čim usporediti, nisam imala nikad čak ni evaporacijsku da se ponadam 😂
Maša super, svaka se baš lipo vidi, bez naprezanja i nagađanja 🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky mozda je glupo pitanje al kako ste vi nosili uzorak za spermio? Znam da nam treba posudica za urin al treba li jos nesto? Obzirom da imamo 40ak minuta do poliklinike, jel problem ako se "ohladi", tj. treba li ga se omotat s necim ili samo da stavimo u vrecicu?
I koliko ste cekali rezultate iz Zahia? Moramo ici po nalaz ili mozemo dobit online? Lol nestrpljiva sam
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Curke ja sam u strci zadnjih par dana katstrofa, citam vas ali se ne stignem javiti. Novim curama zelim dobrodoslicu, a plusicima cestitam i zelim da se zadrzu i da bude sve u najboljem redu! ❤️ Ja sam jutros na brzinu uradila test, bijel da bijelji ne moze biti. Tako da mengu cekam sutra najvjerovatnije.
Hehe ne znam koja je napisala ali se u potpunisti slazem, da mi je vidjeti taj plus uzivo na testu i za mene je to kao mit. Narucila sam se kod gin za 04.02. po mojoj racunici taman negdje oko ovulacije pa cemo vidjeti sta kaze. Samo da dodje vise menga pa da krenemo u nove pobjede. Samo hrabro curke! ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Lucky mozda je glupo pitanje al kako ste vi nosili uzorak za spermio? Znam da nam treba posudica za urin al treba li jos nesto? Obzirom da imamo 40ak minuta do poliklinike, jel problem ako se "ohladi", tj. treba li ga se omotat s necim ili samo da stavimo u vrecicu?
I koliko ste cekali rezultate iz Zahia? Moramo ici po nalaz ili mozemo dobit online? Lol nestrpljiva sam
Stavi bocicu pod pazuh (bar sam ja tak nosila) isto imam oko 45 min autom voznje do klinike i tak su mi tam rekli.
Lucky evo moje od danas Lh na 1dpo 🤣🤣🤣.
Tebi drzim 🤞
I da jedna sugestija ako zelite. Kada uploadate sliku. Pokazem vam se ovo (sljedi slika)i vi tamo mozete onda odabrati link i vi odaberite kako pise kod mene. Zatim ga normalno kopirate i stavite ovdje u komentar. Na tak nacin dobivate sliku (kao kod mene) odmah u komentaru a ne link na koji vas vodi.
Naravno ako zelite. ☺
E ovo sam te htjela uvijek pitati,hvala na savjetu 🥰
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Curke ja sam u strci zadnjih par dana katstrofa, citam vas ali se ne stignem javiti. Novim curama zelim dobrodoslicu, a plusicima cestitam i zelim da se zadrzu i da bude sve u najboljem redu! ❤️ Ja sam jutros na brzinu uradila test, bijel da bijelji ne moze biti. Tako da mengu cekam sutra najvjerovatnije.
Hehe ne znam koja je napisala ali se u potpunisti slazem, da mi je vidjeti taj plus uzivo na testu i za mene je to kao mit. Narucila sam se kod gin za 04.02. po mojoj racunici taman negdje oko ovulacije pa cemo vidjeti sta kaze. Samo da dodje vise menga pa da krenemo u nove pobjede. Samo hrabro curke! ❤️
Zao mi je zbog minusa 😪😪😪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky ahaa, ma dobro nema veze, isto držimo fige na najjače i čekamooo 🤗🍀🍀
Martina hvala na info 🤗
Mislim da je Tonkica jučer napisala da je ovaj forum zarazniji od svih društvenih mreža i skroz se slažem 😬 uživajte u današnjem danu, nek bude lip i produktivan 😊
Sretno svim curama koje idu na pretrage 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara nije ovo ništa top, te trakice inače pokazuju jače crte, pa se nećemo prerano nadatMartina hvala na info! pa ja mislim da je i moja i tvoja trakica danas iste nijanse
Nije, tvoja je jaca
Sortiraj odgovore
Najstariji