Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    20. Siječanj 2021. 16:25

Sanjarka ova tvoja izgleda kao da si blizu 😎 
    Ja sutra krećem udarno s dvije vrste 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Miakamo
    20. Siječanj 2021. 16:39

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Kiky cestitke 🤗 bas mi je drago zbog tebe. Neka bude skolska i dosadna. Mene nije odavno bilo al evo da javim da sam bila kod ginekologa u subotu, potvrdio mi je ovulaciju po trakicama rekao da ce biti u nedjelju ili u ponedjeljak. Folikul 18mm i da ce jos porasti, endometrij 8 mm. Bas sam se rasteretila. Muz radio spermiogram i uredan je. Rekao mi da izvadim spolne hormone i amh i akcija nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda. Rekao mi je i da je desni jajnik uz materice vjerovatno zbog neke upale sto sam imala pa me zato boli kad imam ovulaciju.

Wuhuuu super 🤷‍♀️ nek bude dobitni onda ovaj ciklus 🤞

Uhhhh, suza suzu goni dok ovo pisem. Evo ne znam kome se izjadati nego vama. Radila AMH nalaz danas i losa mi ovarijska rezerva tj. 1.08 ng/ml odnosno 7.70 pmol. Doktor mi rekao da je to 15 do 20%  ovar. rezervi najbolje da se odlucimo na vantjelesnu oplodnju. Jednostavno ne mogu sebi doci 😔.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 16:42

Miakamo

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Kiky cestitke 🤗 bas mi je drago zbog tebe. Neka bude skolska i dosadna. Mene nije odavno bilo al evo da javim da sam bila kod ginekologa u subotu, potvrdio mi je ovulaciju po trakicama rekao da ce biti u nedjelju ili u ponedjeljak. Folikul 18mm i da ce jos porasti, endometrij 8 mm. Bas sam se rasteretila. Muz radio spermiogram i uredan je. Rekao mi da izvadim spolne hormone i amh i akcija nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda. Rekao mi je i da je desni jajnik uz materice vjerovatno zbog neke upale sto sam imala pa me zato boli kad imam ovulaciju.

Uhhhh, suza suzu goni dok ovo pisem. Evo ne znam kome se izjadati nego vama. Radila AMH nalaz danas i losa mi ovarijska rezerva tj. 1.08 ng/ml odnosno 7.70 pmol. Doktor mi rekao da je to 15 do 20% ovar. rezervi najbolje da se odlucimo na vantjelesnu oplodnju. Jednostavno ne mogu sebi doci 😔.

😪😪😪😪
    Nije ni mpo smak svijeta 
    Nek vam to sjedne pa onda u novu borbu
    Bitno je doc do cilja ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Miakamo
    20. Siječanj 2021. 16:47

Joja💙

Miakamo bas super sto ti je ginekolog sve detaljno "pregledao" hehehhe… Citam tvoj ppst i ne mogu docekat pregled kod privatnika :) ne mogu vjerovat da vam se doktor tako posveti… Za mene je to nesto nepojmljivo lol. Meni moj ne kaze ni dobar dan ni dovidjenja lool, samo ponavlja da uredno hopsamo na sredini ciklusa i nema da ne bude hahaha

Isla sam kod privatnika i radio mi je i 3d ultrazvuk. Do sada sam uvijek privatniku isla al ne bi posvetio paznju, zene ulaze ko na pokretnoj traci nemas kad upitati nesto zato sam sad isla u polikliniku gdje su mi i 3d ultrazvuk radili i muz uradio spermiogram. Jest da se plati vise al ne zalim.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    20. Siječanj 2021. 16:49

Sanjarka88 🐰

Miakamo

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Uhhhh, suza suzu goni dok ovo pisem. Evo ne znam kome se izjadati nego vama. Radila AMH nalaz danas i losa mi ovarijska rezerva tj. 1.08 ng/ml odnosno 7.70 pmol. Doktor mi rekao da je to 15 do 20% ovar. rezervi najbolje da se odlucimo na vantjelesnu oplodnju. Jednostavno ne mogu sebi doci 😔.

😪😪😪😪
    Nije ni mpo smak svijeta
    Nek vam to sjedne pa onda u novu borbu
    Bitno je doc do cilja ❤️

Znam, ne bjezim od toga, nego mi sok za amh ❤

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 16:49

Martina evo slikala sam ti. Na slici su zelene lh koje sam piskila 2019 da uhvatim O a zapravo sam bila trudna. Na kraju su 3 testica. Ne znam koji sam dpo bila. Ali evo 26.9 je bila ful tamna i ja sam ti tad mislila da sam pik uhvatila i kao super kad dode za 14 dana M idem na pregled i papu 🤣 a ja trudna a pojma nemam. 

https://ibb.co/7gqt8Hy

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Siječanj 2021. 16:51

Mikamo bas mi je zao zbog amh. Znam da ti je to sok. Ali na pravom si putu. Sada znas sto moras da dodes do mrvice. Bogu hvala na medicini i svemu sto nam daje sansu da budemo mame. Drzim ti fige za dalje. 

chiAn
    20. Siječanj 2021. 16:52

Miakamo

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Eeej nemoj se bedirati...mojoj prijateljici je amh 46 pa nije mogla zatrudniti 2 godine...isli su na IVF...
    Jednoj curi je amh 2 i isla je na IVF i eno je trudna iz prvog ili drugog pokusaja...
    Nije to bezizlazna situacija...
    I također to sve imas preko zdravstvenog besplatno...i terapije i postupak...
    Zasto ne iskoristiti? 
    Znam da je na prvu šok tako nešto čuti, ali znaj da rješenja ima i ne treba ih se bojati 🤗

tina25
    20. Siječanj 2021. 16:57

Jel bi ovo mogao biti sutra pik?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 16:59

tina25

Jel bi ovo mogao biti sutra pik?

Mogao bi 
    Nema vise trakica? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.