Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    20. Siječanj 2021. 10:54

Kaća

Jel ima koja od vas sliku pozitivnog testa na 11dpo, da znam kako bi to trebalo sutra nadam se otprilike izgledat.

Ovo su ti moje trakice tih dana...dosta su svijetle...ali vidljive...
    https://ibb.co/fSgxnLp

url=https://lilypie.com]

chiAn
    20. Siječanj 2021. 10:57

Joja💙

Lucky mozda je glupo pitanje al kako ste vi nosili uzorak za spermio? Znam da nam treba posudica za urin al treba li jos nesto? Obzirom da imamo 40ak minuta do poliklinike, jel problem ako se "ohladi", tj. treba li ga se omotat s necim ili samo da stavimo u vrecicu?
    I koliko ste cekali rezultate iz Zahia? Moramo ici po nalaz ili mozemo dobit online? Lol nestrpljiva sam

Jel ne mozete u poliklinici dati uzorak kad dođete? 
    Mislim da ako ga od kuce nosite da mora biti utopljen...
    A kako onda provjeravaju likvefakciju ako uzorak dođe nakon 40min? 
    Nama se likvefakcija provjeravala na 15', 30' i 60 minuta...

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 11:00

Joja, Kaca hvala na savjetima 💝💝 morat cu poceti narucivati i ja, da se uklopim u drustvo 😂
    definitivno cu se navuci sa vama na piskenje lh i hcg trakica, tako je zabavnije 😄 samo sto sam ja kukavica i strah me je negativnih rezultata ali vec cu se aklimatizirati 😂😂🤣

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Kiky 🥰
    20. Siječanj 2021. 11:37

Ej zene danas mi je dan kad nebi trebala dobit i maloprije vidin na gacimama onako malo smedjkastu tockicu sukrvice. Valjda mi se nece pojacat molim Boga. Zvala sam ginekologa sestra se javila i oprala me da sta zovem a da treba najmanje 15 dana kasnit ali me ipak onda narucila 1.2. 
    Sad non stop gledam u gacice. A ne boli me nista jedino malo grcevi

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    20. Siječanj 2021. 11:42

Kiky 🥰

Ej zene danas mi je dan kad nebi trebala dobit i maloprije vidin na gacimama onako malo smedjkastu tockicu sukrvice. Valjda mi se nece pojacat molim Boga. Zvala sam ginekologa sestra se javila i oprala me da sta zovem a da treba najmanje 15 dana kasnit ali me ipak onda narucila 1.2.

Ma to su zaostaci implantacije
    Jesi piskila opet test?
    Bit ce sve dobro 🙏🙏🙏🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kiky 🥰
    20. Siječanj 2021. 11:44

Sanjarka88 🐰

Kiky 🥰

Ma to su zaostaci implantacije
    Jesi piskila opet test?
    Bit ce sve dobro 🙏🙏🙏🤗🤗🤗

Nisam vise kroz par dana cu opet ako se sta ne promjeni. Necu mislit negativno. Samo neka se moja mrvica zadrzi

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    20. Siječanj 2021. 11:46

Kiky 🥰

Ja sam imala smeđarenje na 13 DPO, kasno navecer. Ono, kad san se obrisala, pun papir smedjo-ljubicaste tvari. Na gacicama ništa. Otpisala odmah uspjesnu trudnocu, stavila ulozak za M. Kad ono, ujutro se budim, na ulosku nista, na papiru nakon brisanja nista. i onda sam ko manijak sljedece dane testove radila da vidim jel tamni. Toliko da san morala obecat muzu da vise necu pišat testove. Naravno da san prikrsila obecanje, ni danas on to jos ne zna 🤦🏻‍♀️ 
    Želim da ti se odigra kao i meni, razumijem kroz sta prolazis s obzirom na prosla dva iskustva. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

20. Siječanj 2021. 11:48

Cure, da ne odgovaram svakoj pojedinacno, Hvala SVAKOJ od vas na rijecima podrske. Znam da imaju neke sanse dok postoji prirodna ovulacija, ali doktoricu brine jel folikul konstantno prerasta u cistu ili ipak uspije doci do ovulacije pa je zato rekla da nakon 2,3 mj idem radit pretrage i da vadim progesteron odma da bude sigurna jel dolazi do O ili je problem sto jajnik izbaci folikul ali on ne pukne nego se pretvori u cistu i zapravo ciklus bude anovulatorni i morat cu raditi pretrage za inzulinsku rezistenciju jer sumnja da bi mozda i to mogao biti uzrok pa cemo vidjeti dalje. Hvala Vam na podrsci,suprug nema nista reci,evo suti cijeli jucer i od sinoc pa sad ne znam ni sto ce dalje biti. Sada kad bi trebalo preci u akciju mozda je ni ne bude jer je i njega sokiralo pa eto.. vidjet cu,preporucila mi je i gynositol da kupim i uzimam pa cu vidjeti. Jedva radim na poslu,svako malo mi krenu suze,kolegice osim sefice nece ni pitati,njoj sam rekla..Borim se,mislim da mi samo treba vremena da me sok malo pusti da se vratim na staro,ali hvala vam puno na podrsci 😘😘😘

20. Siječanj 2021. 11:50

Kiky 🥰

Ja bi uz cijelu proslost na tvom mjestu pratila cijeli dan situaciju i ako bi se pojacalo otic na hitnu ako ginekolog ne da duphastone da ti daje progesteron jer ako je on prenizak,moze doci do biokemijske trudnoce pa cisto da budes mirnija. A ako ginekolog ne daje,pravac na hitnu i objasniti da se isto dogodilo u prosloj biokemijskoj pa ce ti oni prepisati. Nadam se da ce ipak to stati i biti sve ok 🤞🏻

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 11:53

Kiky 🥰

Jesi li radila ranije nalaz progesterona na 21DC ili na 7dpo? Manja krvarenja ne moraju nista znaciti, cesto se javljaju u ranoj trudnoci, a i kasnije, uzroci mogu biti razliciti ali je preporuka svakako javiti se ginekologu. Ima li neki privatnik kod kojeg mozes otici?
    Nemoj se stresirati, najvjerovatnije je u pitanju staro krvarenje nakon implantacije, ali bih ja svakako preporucila pregled specijaliste radi eventualnog propisivanja progesterona, odmoranja... 
    P. S. Nisam ginekolog ali jesam ljekar pa eto, zao mi je sto ne mogu vise pomoci, saljem veliku podrsku ❤️❤️❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.